Kızlar, öncelikle hepinizi ayıpladığımı belirtmeden geçemiycem. Ne nedir, ne değildir düşünmeden acımasızca yorum yapıp bir de dalga geçmişsiniz. Takdir edersiniz ki aynı anda birden fazla üyelik alarak saçma sapan amaçlar edinen insanlardan olabilirdim.
Bu hesabı kız kardeşimle beraber kullanıyorum, ikimiz de aynı evin içerisindeyiz neden farklı üyelik alalım diye düşünüp böyle bir şeye karar vermiştik. Ancak görüyorum ki çoğunuz bunu düşünemeyecek kadar entrika peşinde. Yazılanlar okuyunca gerçekten üzüldüm. Üyeliğimin kapanma sebebi bana ait olmayan yazıları editlemekti, ancak hepiniz bir güzel stres atmışsınız bu konuda anladığım kadarıyla.
Kimsenin yaşam biçimini yargılama hakkınız yok. Evli değilim, profilimde belirttiğimin aksine ancak durumumdan ötürü evli seçeneğini işaretlemiştim. neyse ben isterdim ki daha farklı karşılanayım, bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim gelip sizlerle paylaşırım istedim ancak canım çok sıkıldı. burada dallas çevirmiyoruz o olmadı onula yaparım hiç olmazsa çocuk doğururum vs vs..
sadece üzüldüm yazılanları görünce. kadınlar kulübünü öyle sıcak bir ortam düşünmüştüm dışarıdan bakınca. oysa çok daha farklıymış.
neyse bir de son olarak göbek eritme konusuna gelince, gebeliğimi öğrenmeden önce yazdığım şeyler eğer takip eden arkadaş daha dikkatli incelerse belki ayıbından bir nebze utanır. ayrıca hamileliğimle ilgili açtığım başlıkta zaten bebeğin bana süpriz olduğunu, hiç beklemediğimi hatta kısır olduğumu sandığımı da belirtmiştim.
umarım hevesinizi kursağınızda bırakabilmişimdir, çünkü inanın siz benim sevincimi çok güzel yerle bir ettiniz...