Evlilik dışı

ririgaga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
252
6
46
İzmir
Kızlar bu konuyu doğru yere mi açtım bilemiyorum ama önemli bir sorum var.
Evlilik dışı ilişki normalmidir?Yoksa çok büyük bir hatamıdır?
Cevaplarınızı bekliyorum aylardır bu konuda sorun yaşıyorum...

bence bu bi sorun değil sonuçta iki kişi isteyerek beraber oluyor. sevişmek sevmekten gelir cümlesine katılıyorum ben. ama günah mıdır dersen evet zina islamda büyük günahlardandır. bence gayet net.

bence bu bi sorun değil sonuçta iki kişi isteyerek beraber oluyor. sevişmek sevmekten gelir cümlesine katılıyorum ben. ama günah mıdır dersen evet zina islamda büyük günahlardandır. bence gayet net.

Ben 3 yıllık sevgilimle yaşadım.Fakat şimdi ayrıldık.Sadece onunla başıma geldi.Çok günah olduğunu biliyorum ama o zamanlar zina diye bir şey bilmiyordum.Sonradan öğrendim.Kendime saygımı kaybettim aradan 1 sene geçti ve anca toparlandım.Ve bir daha yapmamaya karar verdim.İş işten geçtiği için yapacak bir şeyim yok.Şu an başka birisiyle çıkıyorum ve bu konuya çok dikkat ediyorum.Oda dikkat ediyor.
Bu insanın başına gelebilecek doğal bir şey mi?Birde kızlığım bozulmadı bu nedenle biraz rahatladım ama yinede böyle bir şeyi yaşamış olmak istemezdim.

Bana göre hata değil.
Sevmişim,sevişmişim kime ne?

Her iki taraf da bekarsa hatalık bir durum yok bence

İslami açıdan zinadır,günahtır..
Toplum açısından da ayıptır,büyük skandaldır..
Anne baba açısından da basit düşürücü hoş karşılanmayacak bişeydir.
İslami açıdan yasak olan bişeyden de genelde hayır gelmez arkadaşım..

İkinizin ortak kararı kimseyi ilgilendirmez ama şuan ki sevgilin ile dikkat et aman yaşadım zaten diye devam eden çok neydinki der oda gider ağzını açamazsın.

Birşeyler yaşamış ve pişman olmuş biri olarak hayat senin ama yapma evlenirken çok zorlanırsın.

Bunu isteyerek ve severek yaşamışsın...Belli ki sonradan pişman olmuşsun..Ama bu pişmanlığın sebebi toplumsal baskılar..
Zamanı geri getiremeyiz, getirsek te sen o anki ruh halinle belki yine de aynı şeyi yaşardın. Seni sen yapan zaten hayatta aldığın kararlar değil mi?
O zamanki sen, bunu istedi ve yaptı, o zamanki sen için bu doğruydu...Bunu artık geriye bakıp bakıp sorgulaman sana fayda getirmez...

Ayrıca birlikte olduğun erkeğin, seninle ilgili ciddi planları olup olmadığını öğrenmeden onunla birşeyler paylaşmış olman belki de seni onun gözünde düşürdü, erkekler öle düşünüyor malesef...

Bundan sonraki ilişkinde artık kendini rahat hissedeceğin konuma kadar bunu yaşamazsın...Bu evlilik olur, tam güven olur vs...Bunun için kendini yiyip bitirme, çünkü bu şu andaki ilişkine de yansır onu da bozarsın...

Kızlığım bozulmadı derken esnek mi zarınız yoksa ilişkiyi başka yollardan mı yaşadınız? Birde sizin ilişki yaşadığınızı şu anki sevgiliniz biliyor mu

Bu topiğin sonu şimdiden belli .
Evlilik dışı ilişkiye normal bakanlar ve ahlak bekçileri arasında kesin kavga çıkacak

bu soru bu ülkede zor tartışılır, avrupada tartışma konusu bile olmaz, daha doğu ülkelerde tartışma konusu bile yapılamaz

şöyle düşün bu gün sevişmek istediğim bu şeker yaratıkla ayrılırsam sadece hoş bi anı olarak kalır mı dersin yoksa psikolojik sorunlar mı yaşarsın

ya aslında nasıl da zor cevap vermek yıllarca çıkıp sevgili olup ama kendine dokundurmamış evlendiği gece ve onu takip eden yıllarda sadece pişmanlık yaşamış bi sürü kadın var

karşısındaki insanın isteklerinin tuhaflığı ten uyuşmazlığı seksin farkı şeyler ifade edişi bi sürü şey

ahlak bekçiliği yapmaya gerek yok yetiştirilme tarzı eğitim bunlar hep çok önemli şeyler ayakları yere basan kendine güveni olan tek başına da bi kişilik olan zaten bi ilişkiyi nasıl gerekiyorsa öyle yaşar

belki 1 gece yaşanır belki yıllarca kimseye şimdi birlikte yaşayan insanlara çok günah zina tu kakasın sen denemez

bu konuyu burada açan bi insana da aman çok günah demenin hiç bi anlamlı tarafı olmadığını düşünüyorum

insanların ilişkilerini dilediği gibi yaşaması taraftarıyım ama burada git istediğinle istediğin gibi seviş demek de ne derece doğru olur asla doğru olmaz

git seviş demek ne kadar doğru değilse aman sakın çok günah demek te o kadar yanlış

bu soruyu soruyorsun galiba sonrasında ya evlenmezse gibi bi şey var sanırım aklında

aylardır bu konuda sorun yaşıyor olman karşı tarafın seni zorlamasından kaynaklanıyor sanırım

buna benzer bi çok sorun varsa lütfen sevişme

çok normal
ondan sonrada evlilik dışı çocuk normalmi değilmi diye konu hazır sonrada ortada kaldım ne yapcam diye arkası kesilmez bu konuların

peş peşe açılmış bir sür konu hepsinde yakınlaşmaktan bahsetmişsiniz hem bir kere hata yaptım diyorsunuz ama haayı ikincşiyede taşımaya meyillisiniz ne güzel yakınlaşmıyo demekki size saygısı var siz zorla bişeyler olsunmu istiyorsunuz
enteresan

evlilik dışı ilişki yaşamak iki kişinin bileceği iştir..bir mahsuru yoktur...
fakat 3 yıl ilişki yaşayıp kızlığım bozulmamış oohhh! içim rahatladı demek te çok çirkin ...

evlilik dışı ilişki yaşamak iki kişinin bileceği iştir..bir mahsuru yoktur...
fakat 3 yıl ilişki yaşayıp kızlığım bozulmamış oohhh! içim rahatladı demek te çok çirkin ...

Klasik iş kızlığım kalsın ileri de evlenince sorun olmasın işte. Tam komedi...

sadece iki kişinin kendi keyfi bilir bu konuyu. günah bireyseldir kimseyi ilgilendirmez ailenizi de ilgilendirmez evleneceğiniz kişiyi de ilgilendirmez.

zinaya yaklaşmak bile açık ve net haramdır gerisi herkesin kendi bileceği iş.

Klasik iş kızlığım kalsın ileri de evlenince sorun olmasın işte. Tam komedi...

Aynen canim.Sen her turlu naneyi ye yasa herseyi bir guzel.Bir o kaliversin geri.Boyle is varmi ya.Evlendigi kisi sayet o birliktelik yasadigi kimse olmayacaksa, ilerde birgun mevlam karsisina cikarir onlari.Sevgiliniz yada sevgilileriniz ilerde esinizin karsisina cikipta patir patir yaptiklarinizi anlatabilir.Bu olasiligida dusunun derim.Bu nedenle ilerde kabahatli gorunmemek icin yasadiklarinizi saklamayin.Gun gelir gercek cikar ortaya ve zor durumda kalabilirsiniz..

Son düzenleme:
bence bu bi sonraki sevgiliyi ilgilendiren bi durum
bi ona sormak lazım
ona itiraf etmeye, sormaya cesaretimiz var mı ?
seçtiklerimiz bu durumdan asla memnun olmayan tipler olacak
bu durumdan rahatsız olmayanlar ise ciddi düşünmeyenler olacak

Erkek arkadaşa bu durum iş ciddiye bindiğinde söylenir yoksa kullanmaya kalkar daha önce yaptın niye yapmadın gibi sözler başlar kişide aman kız değilim zaten diye devam ederse yada yine kızlığım kalsın diğer herşeyi yapayım derse tamamdır. Sonra yüzüstü kalır kim bilir kaç kişi ile oldun diyerek ağzını açamazsın bu arada kızlığım kalsın diye takılanlar bir anlık gaflete bakar yada bir saniyelik harekete karşınızdakine güvenmiyorsanız yaşamayın ya tam yapın ya hiç arkasında duramayacaksanız aile ve toplum bahaneniz olmayacaksa yaşayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…