valla canım onu bunu bilmem kızlığın gitmediyse şu anki sevgiline veya evleneceğin kişi her kim olacaksa eski sevgilinle yaşadığın şeyleri kesinlikle anlatma
unut gitsin
pratikte gitmemiş bir kızlık yüzünden fuhuşçu muamelesi yapar türk erkekleri...
Doğru,kararım bir daha yapmamak ve hiç şüphesiz arkasında durmalıyım ve duracağımda..
Kusura bakma ben sert yapılıyımdır bazı konularda bende yaşadım bişeyler bir bildiğim var ki bir şeyler anlatmaya çalışıyorum sert olsa da.
İnşallah canım inşallah senin gibi söz verenleride biliyorum ailem olmasa bekaret önemli değil diyenleri de aman kız değilim zaten diyenleri de vs.vs. bunu üstüne alınma lütfen örnekleme olarak yazdım.
Erkek arkadaşına iş ciddiye binmeden kesinlik ile söyleme sana değer veriyorsa kabul eder vermiyorda yol alır diktirip biri kekler o zaman görürüm zarı o erkeğede.
İş ciddiye binmeden söyleyemem.Keklemekte hiç güzel bir davranış değil bence.İnsan mutlaka eşi olacak adama böyle bir durumu söylemeli.Her ne kadar acı da olsa bilmemesinden çok daha iyidir.
Ben 3 yıllık sevgilimle yaşadım.Fakat şimdi ayrıldık.Sadece onunla başıma geldi.Çok günah olduğunu biliyorum ama o zamanlar zina diye bir şey bilmiyordum.Sonradan öğrendim.Kendime saygımı kaybettim aradan 1 sene geçti ve anca toparlandım.Ve bir daha yapmamaya karar verdim.İş işten geçtiği için yapacak bir şeyim yok.Şu an başka birisiyle çıkıyorum ve bu konuya çok dikkat ediyorum.Oda dikkat ediyor.
Bu insanın başına gelebilecek doğal bir şey mi?Birde kızlığım bozulmadı bu nedenle biraz rahatladım ama yinede böyle bir şeyi yaşamış olmak istemezdim.
o parcanin orda bir anlami var. yani bir kadin, karsindaki insana soyunup, her tarafini gösterdigi an, erkek ha girmis, ha girmesmis aslinda fark etmiyor. bizim insanimiz bu sekilde düsündügü icin sacma sapan bi odaklanma var bu konuya.
bir insanin namusu bacak arasinda degildir kesinlikle.
deriye gelince. yirtilmamis olmasi olabiliyor. sonucta bir file bezi gibi, ve esnek......bazi insanlarin senelerce yirtilmiyor. bazi insanlarin sex yapmadan yirtiliyor.....
16 yaşında kızlara kötü örnek olmuşsun diyenler,cinsellik bölümüne yazacaktım +18 olduğu için ama oraya konu açtırmıyorlar normal üyelere.Bu nedenle buraya yazmayı uygun buldum.Ayrıca 16 yaşında bir kızın ah erkekler bölümünde işi ne?evlilik dışı ilişki konusunda ne gezer?Orası benim suçum değil.
sanırım benim yazdığım yazıya istinaden bunu yazdın..ama yazım sana değildi...burayı okuyan inan 16 yaşından daha küçük kızlar var..ve benim kızdığım senin sorduğun soruya karşılık sakıncası yok diye cevap verilmesiydi...hiç birimiz sütten çıkmış ak kaşık değiliz hepimizin sevgilisi oldu hataları oldu...ama sitenin yüzlerce binlerce üyesi var ve bazı şeyleri yazarken kimler etkilenecek iyice düşünmek lazım.. senin yaşadıkalrını sorgulamak kınamak hiç birimizin haddine düşmez ama apaçık yanlış olan bişeye doğrudur denmeside benim hazmedemeyeceğim birşey..yani konunun seninle alakası yok..yanlış yönlendirmelere kızdım..dediğim gibi yaşadıklarına değildi yazdığım evlilik öncesi ilişkiye sakınca yok denmesi...
hep evlilk öncesi cinsellik yaşayıp pişman olanlardan bahsedilir.belki yaşamasa pişman olacak,içinde kalacak keşke yaşasaydım diyecek.
dinimizce zina
toplumumuza göre ayıp ve kötü bunları bilmek ve kabullenmek gerekir.
ama şöylede bir gerçek var herkes günahıyla sevabıyla ilişkilerinde bazı yakınlaşmalar yaşıyor .kimine göre hata ya da değil..bunun sınırını koyacak kişi sensin. geçmişteki yakınlaşmanı hata olarak kabul ediyorsan artık daha dikkatli ve sınırlayıcı davranırsın.
tam kavgalık bi konu açmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?