Bu topiğin sonu şimdiden belli .
Evlilik dışı ilişkiye normal bakanlar ve ahlak bekçileri arasında kesin kavga çıkacak
neden o damla mahremini gelip buraya sorduğunu anlayamadım ben. yani pişman olmamışsın kiş hala sevişiyorsunpeki biz sana aaa olamaz falan desek artık yatmamaya mı başlayacaksın?? kendi kararına kalmış bir cevap bu.
ama bana sorarsan bir erkeğe istediği herşeyi verirsen senle neden evlensin ki?? zaten öyle yada böyle ne isterse alıyor.. sevip sevmediğini nasıl anlarsın o zaman? 3 gün sonra vücudundan ya da senden bıkıp çeker giderse, kızlığın bozulmasa bile aynaya bakamassın. sonra kendine acıyıp durursun falan. vicdan gurur namus aile kaybolan masumiyet cabası... bizi ilgilendirmez karar senin. istersen çocukta yaparsın yani demek istediğim bu konular 3. bir kişinin yorumuna açık olmaz. sen yaşarsın bedelini sen ödersin.
İkinizin ortak kararı kimseyi ilgilendirmez ama şuan ki sevgilin ile dikkat et aman yaşadım zaten diye devam eden çok neydinki der oda gider ağzını açamazsın.
Birşeyler yaşamış ve pişman olmuş biri olarak hayat senin ama yapma evlenirken çok zorlanırsın.
arkadaşım çok güzel yazmış, altına imzamı atarım.
Kızlığım bozulmadı derken esnek mi zarınız yoksa ilişkiyi başka yollardan mı yaşadınız? Birde sizin ilişki yaşadığınızı şu anki sevgiliniz biliyor mu
Bazı arkadaşların yazdığı mesajlara cevabım:ben kızlığım bozulmadı oh rahatım daha fazla kişiyle de yaparım diye düşünmüyorum gerçekten kalp kırıcı sözler bunlar.Ben buraya pişmanlığımı üzüntümü dile getirdim sizler bana f..hişe muamelesi yaptınız resmen.Bu konu herkesin yorum yapması için açıldı tabi ama lütfen biraz kişiye saygılı olun...bunları duyduğuma çok üzüldüm.Sizden böyle bir şey yaptığım için alkışlamanızı da beklemiyorum.Ama empati kurun biraz.
Konun dışında yorum yaptığım için senden özür diliyorum konu sahibi.
Bizim düşüncemizi sormuşsun bana göre evlilik dışı ilişki doğru değil.
Ama gelipte sana neden yaşadın diyemem.
Sevmişsin, güvenmişsin olmuş, zamanı geriye çeviremeyiz.
-Ki sende evlenene kadar bir daha olmaz demişsin.
Kendi iç dünyanda bazı şeyleri yerine oturtmuşsun muhtemelen.
Evleneceğin insana da dürüst olursun, zaten kabul ederse bir ömür paylaşacağın insana ne kadar güvenebileceğini de anlamış olursun.
Ben kendi adıma kınamam, küçümsemem ama yaşamam diyorum en yakın arkadaşımda senin durumundaydı.
En azından ileriye dönük düşüncelerini, hislerini anlayabiliyorum.
Hayatında başarılar dilerim, inşallah bundan sonra hiç pişman olmayacağın güzel şeyler seni bulur.
Hoşçakal...
Bilerek isteyerek yaptığın bir duruma ne şekilde empati kurayım ? Kızlığım dursun diye herşeyi yapanlar bna göre komedyendir. Neden tam ilişki yaşamadınız ileri de sıkıntı olmasın diyemi aile evlilik yoksa güveninizmi yoktu ?
Erkek arkadaşın bilmiyorsa söyleme iş ciddiue binerse sana bağlı söyleyip söylememen artık şimdi söylersen nasıl olsa tadını almış benimlede yapar diye işini görmeye bakar.
Teşekkür ederim...Yaptığım şey kocaman pizza yemeye benziyor yerken güzel ama sonrasında pişman oluyorsun.Hatta mideni bulandırıyor.Benim içinde yaşarken güzeldi sonrasında başka birisiyle çıkınca pişman oldum.Ama dediğin gibi zamanı geriye alamayız.Bir daha yapmamaya karar verdim.Ve böyle bir karar vermek yerine devam edenlerden olmadığım için mutluyum...
Kesinlikle yanlış anlamayın,kızlık konusunda açıkça konuşmak istemem ama amacımız korunmak değildi.Yani gelecekte "evlenmezsek" düşüncesi yoktu.Sanırım esnek olmasından kaynaklanıyor...Yani kızlığım dursun diye her şeyi yapmaya uğraşmadım.
Esnek olması fark etmiyor kontrolde anlaşılıyor bunu şans olarak görme önemli olan kendine saygın hayatına karşı duruşun. Bir şeylere evet demişsin zamanında şimdi ise hayır diyorsun kararının arkasında dur bir daha yapma diyorum çünki erkek bazı şeylerden de anlıyor esnek olması dert değil onuda burda dile getirmeyecem. Bundan sonrası karşındaki insana saygına bağlı ve tabi ki vicdanına.
Dediğim gibi kararının arkasında dur ateşle barut misali takılma ileri de daha büyük pişmanlıklar doğuyor inan bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?