Evlilik, doğu kültürü ve genellemeler?

anlatsanız keşke ?

Yaaa delimisiniz ben hesabımın kapanması için öyle şeyler yazıyorum çünkü hesap kanmıyor kapanamıyorr kimseyle bir derdim yok

sağ ol paylaşımın için, içten yazmışsın. işte ben de bundan korkuyorum bir erkek böyle bir aile de büyüdüyse onun da böyle şeyleri gerçekleştirme ihtimali çok yüksek. o yüzden aile çok önemli çok. inşallah mutlu olursun. hepimiz için hayırlısı olsun

Üyelikten çıkmak mümkün üyelikten çıkmadan siteye bir daha girmemek de kişinin elinde,çevir kazı yanmasın: ben atılmak için öyle yazdım pehhh
Söylediklerimin arkasındasınym doymadıysan sana lafım çok fazla konuşma bence sözlerim ağır gelir kaldıramazsn

Insallah yasamazsin artik.esin seni tum bu onyargilarindan kurtarir yurekten soyluyorum.sok icinde okudum yazdiklarini

evet tutumun biraz abartılı ama moderniteyle ilgili değil biraz evhamlı ve detaycı bir insan oluşumdan kaynaklanıyor ister istemez düşünüyorum gelecek ihtimalleri. Haklısınız şu an için gereksiz.

D deretepe O zaman ben anlatıyım Biz Diyarbakırlıyız , gelinimiz Sivaslı , erkek kardeşim üniversiteyi okuduğu dönem de gelinimiz ile tanıştı. Okuldan arkadaşı idi. Biz hiç çatışma yaşamadık ,onların evliliklerine hiç didiklemeyiz , sürekli araşırız konuşuruz. Gelinimizi çok seviyorum iyi ki bizim gelinimiz Genelde onların adetlerine uyduk , bizde öyle gelin tarafının adetleri dikkatte alınır. Evde ki eşyalar , düğün ,kına vs.vs. biz yaptık çünkü bizde erkekler yapar bu tarz şeyleri ki gelinimiz memur olmasına rağmen. Kadının parası onundur ! Aynı şekilde bende memurum ama aileme maddi anlamda yardım etmem ha kendimce yaparım ama ailemin böyle bir talebi asla olmadı. Dediğim gibi kişilerin anlaşması daha önemli tabi ki de ailede önemli çünkü aile ne ise o çocukta aynı modeldir ve şaşmaz bu istisnalar hariç.

ben genelleme yapmadım zaten neden hakaret ediyorsunuz yok yere ?

görüyorum ki konu ilerledikçe insanlar daha samimi itiraflarda bulunmaya başladı. işte öğrenmek istediğim şey buydu. bazı şeyler içselleştirilmiştir sen şimdi diyorsun ki doğuda bu bakış açısı bu kadar yaygın ben nasıl bunları hesap etmeyeyim. armut dibine düşüyor nihayetinde :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…