- 18 Nisan 2016
- 90
- 67
- 3
Onlara uçurmadan bi güzel seni uçurmayı düşünüyorum..ne yaparsın mesela? yandaşlarına haber mi uçurursun?
Napalım hanım abla senin gibi ağzımızdan bal damlamıyor.Senin gibi boş boş çene çalan insana verecek hiç bir cevabım yok
Sen kimsin Allah askina.. ozgurluk adi altinda guya ozgurlukmus, kurdistan sloganlari atarsiniz konuyu saptirmayin, cehaletiniz basa bela zaten.. belkide canli bomba adayisin nereden bilcez.. git isine.. hadi yaylan simdi.. agzimi bozdurma benim..Uğraşmayın benimle son defa uyarıyorum sizi
Ayyyy çok korktum seninle hiç uğraşacak vaktim yok zaten eksik ol.Sen kimsin Allah askina.. ozgurluk adi altinda guya ozgurlukmus, kurdistan sloganlari atarsiniz konuyu saptirmayin, cehaletiniz basa bela zaten.. belkide canli bomba adayisin nereden bilcez.. git isine.. hadi yaylan simdi.. agzimi bozdurma benim..
Kizim bak aklini basina topla.. insanlarin asabini bozma.. sizin gibileri sinir disi etmek lazim.. sloganinida al basina cal.. arjinmisin rojdamisin her neysen iste.. gerci senin ne oldugun belirsiz.. israf gibi birseysin sen.. hadi byeAyyyy çok korktum seninle hiç uğraşacak vaktim yok zaten eksik ol.
Onlara uçurmadan bi güzel seni uçurmayı düşünüyorum..
İstediğin yer olsun canısıküfür hakaret tehdit yandaşlık bakalım nereye kadar gideceksin merakla izliyorum
klavyeden sallaması güzel oluyor dimi
Jolyss sakin ol. Yonetimi çağırdık gelir birazdan.Kizim bak aklini basina topla.. insanlarin asabini bozma.. sizin gibileri sinir disi etmek lazim.. sloganinida al basina cal.. arjinmisin rojdamisin her neysen iste.. gerci senin ne oldugun belirsiz.. israf gibi birseysin sen.. hadi bye
Biji azadi, Biji kurd
Ay cnm yenimi öğrendin konuşmayı devlet babanın piskevitlerinden ye daha çabuk öğrenirsin..Kizim bak aklini basina topla.. insanlarin asabini bozma.. sizin gibileri sinir disi etmek lazim.. sloganinida al basina cal.. arjinmisin rojdamisin her neysen iste.. gerci senin ne oldugun belirsiz.. israf gibi birseysin sen.. hadi bye
Ya iste boyle asilik yapiyor ;kendinizi boyle sivriltiyorsunuz bazilarinizHiç birinize uğraşamam ayrıca ne yazacağıma nerde yazacağımı sadece ben karar veririm kürtsem türksem hiç kimseyi ilgilendirmez ayrıca benim hakkında yorum yapmayın Türkçe yazdıkta kimse anlamadı birde kendi dilimle anlatayım dedim
Ay cnm yenimi öğrendin konuşmayı devlet babanın piskevitlerinden ye daha çabuk öğrenirsin..
@Meg bir bakar misin? Editorsun sanırım.
Haklisin ama konu nerelere geldi baksana. Tamamem saptik konudan. Konu kapatilmazsa bile bir önlem alınsın bence.Konu kapatılmasın ya konu sahibesine haksızlık olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?