Evlilik, doğu kültürü ve genellemeler?

valla bende karadenizliyim ama karadeniz insanını tanıdıkça soğuyorum. doğu kesimleri hakkında pek fikrim yok terör yüzünden özellikle içe sıkıntı veren bir halleri var heleee kafa dinlemek ya da ufak bir haftasonu kaçamağı yapmak için akla dahi gelmiyorlar.. insanlarını bilmem . Bütün genellemeler yanlıştır bu genelleme de öyle işte

Uğraşmayın benimle son defa uyarıyorum sizi
Sen kimsin Allah askina.. ozgurluk adi altinda guya ozgurlukmus, kurdistan sloganlari atarsiniz konuyu saptirmayin, cehaletiniz basa bela zaten.. belkide canli bomba adayisin nereden bilcez.. git isine.. hadi yaylan simdi.. agzimi bozdurma benim..

Sen kimsin Allah askina.. ozgurluk adi altinda guya ozgurlukmus, kurdistan sloganlari atarsiniz konuyu saptirmayin, cehaletiniz basa bela zaten.. belkide canli bomba adayisin nereden bilcez.. git isine.. hadi yaylan simdi.. agzimi bozdurma benim..
Ayyyy çok korktum seninle hiç uğraşacak vaktim yok zaten eksik ol.

Ayyyy çok korktum seninle hiç uğraşacak vaktim yok zaten eksik ol.
Kizim bak aklini basina topla.. insanlarin asabini bozma.. sizin gibileri sinir disi etmek lazim.. sloganinida al basina cal.. arjinmisin rojdamisin her neysen iste.. gerci senin ne oldugun belirsiz.. israf gibi birseysin sen.. hadi bye

Kizim bak aklini basina topla.. insanlarin asabini bozma.. sizin gibileri sinir disi etmek lazim.. sloganinida al basina cal.. arjinmisin rojdamisin her neysen iste.. gerci senin ne oldugun belirsiz.. israf gibi birseysin sen.. hadi bye
Jolyss sakin ol. Yonetimi çağırdık gelir birazdan.

Herkes yaşadığı büyüdüğü toplumdan kesitler sundu ! Kimse şurası böyle kötü şurası şöyle iyi demedi ! Konuda kürtlerde aşağlanmadı hatta genel görüş doğu erkeklerin daha iyi olduğu yönünde idi. Herkesin objektif yorum yaptığına inanıyorum. Etnik ayrımcılık yapılmadığı halde neden sanki kürtler aşağlanıyormuş şekilde lanse ediliyor anlamış diilim. Tüm yorumları okuyunca neden öyle bir hisse kapılmadım bir kürt olarak soruyorum ! Konu bilgi almak için açılmış gayette doğal , farklı bir kültürde olan biri ile evlilik ne kadar uyumlu olur zorlukları var mı vs.vs. Kimse ırk , dil, mezhep ayrımı da yapmıyor bu provokatörlük niye ?

Ay cnm yenimi öğrendin konuşmayı devlet babanın piskevitlerinden ye daha çabuk öğrenirsin..

Ya iste boyle asilik yapiyor ;kendinizi boyle sivriltiyorsunuz bazilariniz
.Burda gurcu cerkes ahiskali laz rum ermeni pomak bosnak arnavut arap gibi turk olmayan etnik kokenler de var
Her biri kendi dilini konuya soksa hos olur mu.Ne alaka simdi konuyla.Dogruya dogru yanlisa yanlis diyeceksin...

Ay cnm yenimi öğrendin konuşmayı devlet babanın piskevitlerinden ye daha çabuk öğrenirsin..

Bu yaptığınız tutumla sadece kendinizden nefret ettirirsiniz sevimsiz durursunuz.
İletişim bu şekilde kurulmaz.
Bakın konuda gayet güzel tartışılıyordu ortamı çok bozdunuz muhabbet siz gelince bozuldu. Sizce de bu kötü bir şey değil mi? Güzelce sohbete katılamıyorsanız sessiz kalın okuyun o daha erdemli olur.
Burada ben Konya'yı ve Konyalıları ölümüne eleştirdim Konyalı arkadaşlar ne kadar medenice cevaplar verdi hiç tartışmaya dönmedi fark ettiniz mi? Bu benim Konyaya ve Konyalılar bir şans daha vermeme neden olacak mesela. Önyargılı mıyım dedim üstüne düşündüm mesela. Bu ne güzel bir şey
Halbuki siz bu üslubunuzla kendinizden ve çevrenizden soğutuyorsunuz. Bu yaptığınız en başta kürtlere veya doğululara zarar. Kendinize zarar veriyorsunuz.
Bence yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…