- 18 Nisan 2016
- 90
- 67
- 3
Kimseyi kışkırttığım yok.çok şükür neyin ne olduğunu hepimiz biliyoruz ettiğin hakareti de burda kimseyi kışkırtma
Ben kürdüm kürtçe konuşmak istiyorum bunu yapmakta özgür olduğumu düşünüyorumen son forumun dili türkçeydi ne oldu kurallar mı değişti
Konuyla ne alakasi var?Pkk yandaşı değilim kürt halkına ait bir slogan yaşasın özgürlük demek anladın mı
Hasbinallaaah hacı sen ne ayaksın.Biji azadi, Biji kurd
Nerde yazmışım küfürü gösterir misin rica ediyorum?Bildiğin Kimsenin anlamİcağını sanarak Küfür etmişsin. Sen ne kürt ne türksün bildiğin "barzo"sun
Ben kürdüm kürtçe konuşmak istiyorum bunu yapmakta özgür olduğumu düşünüyorum
Ben kürdüm kürtçe konuşmak istiyorum bunu yapmakta özgür olduğumu düşünüyorum
Ben de çerkesim mesela o zaman herkes kendi diliyle yardırsın belki anlaşırızBende Gürcüyüm ama forum dili Türkçe ki konuyla zaten ilgisi yok kimsenin etnik kimliğinin
Bu ülkede etnik kökeni farklı milyonlarca insan var. Ama kendi dilini konuşmanın da yeri zamanı adabı vardır. Senin karşında kürtçe konuşan kimse yok bir. İkincisi o dili anlamayan insanların yanında konuşmak saygısızlıktır. 3. Yaptığın şey konuyla tamamen alakasız ve saçma. Zira konuşmuyorsun, slogan atıp küfrediyorsun.Ben kürdüm kürtçe konuşmak istiyorum bunu yapmakta özgür olduğumu düşünüyorum
Sizene?Bu ülkede etnik kökeni farklı milyonlarca insan var. Ama kendi dilini konuşmanın da yeri zamanı adabı vardır. Senin karşında kürtçe konuşan kimse yok bir. İkincisi o dili anlamayan insanların yanında konuşmak saygısızlıktır. 3. Yaptığın şey konuyla tamamen alakasız ve saçma. Zira konuşmuyorsun, slogan atıyorsun. O değil de insanlar seviyeli bir şekilde görüşlerini yazıyor. Konu nerden özgürlüğe geldi allasen? Onu bir açıklasana önce.
Sana yazan mı oldu diğer arkadaş küfür etti bende ağzının payını verdimGu bux=b.k yeMune
Bi de üste çıkma allah aşkına saçma sapan konuşup sinir bozdun ban yiyecem senin yüzünden ama olsun.Sizene?
Uğraşmayın benimle son defa uyarıyorum siziBi de üste çıkma allah aşkına saçma sapan konuşup sinir bozdun ban yiyecem senin yüzünden ama olsun.
Kim küfür etmiş ya sana ne kadar kaypakça şu söylediklerin en sinir olduğum insan tipi böyle kıvıranlar
Uğraşmayın benimle son defa uyarıyorum sizi
Senin gibi boş boş çene çalan insana verecek hiç bir cevabım yokİşine gelmeyen her söze sizene kimseyi ilgilendirmez bık bık bık yapıyorsun. Madem kıvırmadan söyle söyleyeceğini adam gibi argümanla gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?