Evlilik, doğu kültürü ve genellemeler?

Biji azadi, Biji kurd
Hasbinallaaah hacı sen ne ayaksın.

Senin kimliğine laf eden mi var kalpli malpli yazmış bi de. Ben de türk değilim mesela ben de yazdım yaşadığım toplumdaki yanlışları.

Konuyu böyle şeylere bi çekmeyin allasen güzel gidiyor konu kapanmasın.

Hiç birinize uğraşamam ayrıca ne yazacağıma nerde yazacağımı sadece ben karar veririm kürtsem türksem hiç kimseyi ilgilendirmez ayrıca benim hakkında yorum yapmayın Türkçe yazdıkta kimse anlamadı birde kendi dilimle anlatayım dedim

İnsanın terbiyesi tartışmada belli olur ! Küfürler falan hiç hoş diil !Okuyunca ne anlama geldiğini biliyoruz . Arkadaşın biri slogan atmış diğeri küfretmiş... O kadar insan okuyor net ortamı dahi olsa tartışma ortamında herkes biribirine saygı duymak zorunda ! Ayrıca konu sahibesine ayıp oluyor konu nereden nereye geldi ...

Ben kürdüm kürtçe konuşmak istiyorum bunu yapmakta özgür olduğumu düşünüyorum
Bu ülkede etnik kökeni farklı milyonlarca insan var. Ama kendi dilini konuşmanın da yeri zamanı adabı vardır. Senin karşında kürtçe konuşan kimse yok bir. İkincisi o dili anlamayan insanların yanında konuşmak saygısızlıktır. 3. Yaptığın şey konuyla tamamen alakasız ve saçma. Zira konuşmuyorsun, slogan atıp küfrediyorsun.
O değil de insanlar seviyeli bir şekilde görüşlerini yazıyor. Konu nerden özgürlüğe geldi allasen? Onu bir açıklasana önce.

Sizene?

Uğraşmayın benimle son defa uyarıyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…