- Konu Sahibi turuncukitap
-
çalışıyor musun canım? eşinin iş yerı aileye yakın mı? onun iş yerıne yakın olmak daha makul olabılır senlık bı durum olmaz hem oğullarının tercıhı olur.
amaan gerekirse yabani gelin desinler. yakın olmaktan daha az stres sahibi olursun. :)
canım ne güzel demişsin:)gülümsettin beni.bir de insanların dediklerine takılmamayı öğrensem.ayrıca ailesi iyiyse belki haksızlık yapmış gibi hissediyorum kendimi. bir de oralarda kimsem yok elden illa ki iyilerdir diyorum:S
bence problem çıkarsalarda bir müddet sonra alışırlar
ama kırılırlar diye yakınlarına oturursan olası bir problemde ayrılman bence daha zor olur
çalışıyorsan öyle kafalarına göre gelıp gıdemezler dıyecegım de kımın ne oldugu hemen de anlaşılmıyor canım ya zor bı durum
ne kadar uzak o kadar iyi bence :) kim ne derse desin boşver kafan rahat olsun da. yakın olsan gelip gitmelerden kurtulamazsın.
kv ile 40 senesini geçirmiş bir gelin olarak komşu annem derdi kv ile senin evin arasında en az bir sokak olsun
yok yetmez başka mahalle olsun
yok en iyisi başka şehir olsun
aradan nehir deniz falan olsun :) o geldi aklıma ayrıca yakın olup sürekli sıkıntı yaşayacağına uzak olup tek sıkıntı olması daha cazip sanki
ilk zamanlar hoşuna giden şeyler zamanla canını sıkabilir
bence çalışıyorsan işyerine yakın tut. işine ben hemen gidip gelmenin lüksü ayrı birşey, yollarda sürünmezsin. bir de çalıştığın için zırt pırt gelemezler diye düşünüyorum. ev hanımı olsan sorun olurdu da
Çocuk olunca neden mecbur yakınlaşacaksınız onu anlamadım.
Kendi kendimize yeterken uzak olalım, ihtiyacımız olunca yakınına gideriz gibi olmuş.
Eşinizin iş yeri uzakmış, çalıştığınız yerlerin ortasından ev tutmak mantıklı olur, açıklama gerektirecek bir şey de değil.
Iş yerinize yakın olmanız avantaj ama ailenin durumunu siz de tam bilmiyorsunuz.
Özel hayata saygıları varsa iş yerine ve aileye yakın olmanız daha iyi olur.
tecrübe konuşmuş yabana atmamak lazım değil mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?