evlilik falı baktırmak isteyenlere bakabilirim :)

bekarım banada bakarmısın lütfeeennnnnn lütfeeennn lütfeennnn .:26::26::26:

merhaba kızlar

evlilik falı baktırmak isteyenlere bakabilirim

medeni durumunuzu yazmanız gerek yani BEKAR - EVLİ - NİŞANLI gibi

ay cok güzel bir konu ben bekarım ama 4 senesi dolacak bir birlikteliğim var <3

kız niye evlilik falı baktığını söylemiyorsun bende istiyorum bu faldan nasıl falsa bekarımmmmm

Hayatınız hep onunla geçecek...
O hayatınıza girdiği için çok ama çok memnunsunuz.Karşı tarafta sizin için aynı şeyi düşünüyor.Hayatınız hep mutluluk ve birliktelikle geçecek.Bu sizin için güzel bir şans...

bana da bakar mısıın :))
bekarım ben de :)

Hayallere ara verin.
Çok fazla hayal kurmaktasınız.Bu durum sizi gerçeklerden uzaklaştırıyor.Karşınızdaki insan hakkında düşüncelerinizi lütfen daha gerçekçi ve sağduyulu vermeye çalışın.Bu durum yararınıza olacaktır.

bana da bakarmısın canım bekarım ..

Ara sıra kafanız karışıyor.
Bu aralar kafanız çok sık karışmakta.Karşınızdaki insanla ilişkinizin değerini ölçmek ve buna göre bir yol çizmek istiyorsunuz kendinize.Biraz sakinleşin ve herşeyi oluruna bırakmayı deneyin...

bana da bakar mısın rica etsem?
bekarım.şimdiden teşekkürler.

Çevreye çok kulak asıyorsunuz.
Çevredeki kişilerin sözlerine gereğinden fazla kulak asıyorsunuz.Bu durum sizin birlikteliğinize gölge düşürebilir.O nedenle aşk hayatınızda temkinli davranmanızı şiddetle öneririz...

bende rica edicem sizden :)
bekarım, evlenmeyi de düşünmüyorum ama gelecekteki evleneceğim kişiyle ilgili olur artık :)

Durmak yok yola devam.
Ara sıra tatsızlıklar yaşansa da bu birlikteliğin tuzu biberidir.Birbirinize çok bağlısınız fakat soğuk davranmayı bir kenara bırakın ufak tefek kırgınlıkları bir kenera bırakmanın zamanı geldide geçiyor bile...

teşekkürler :)

Aaa :))
Bana da bakar mısın? Bekarım 2yıl 7aydır sürmekte olan bi ilişkim var..

julia sadece evlilik için mi bakıyorsun
bebek için bakabilir misin acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…