evlilik falı baktırmak isteyenlere bakabilirim :)

canım bana da bakar mısın?
bekarım sevgilim de yok.. nolcam ben yahuu.. kalcam mı evde? : D

canım bana da bakar mısın?
bekarım sevgilim de yok.. nolcam ben yahuu.. kalcam mı evde? : D

kalmazsın cnm rabbim en doru zamanda en doru kişiyi çıkaracaktır karşına

işte buda falın

Durmak yok yola devam.
Ara sıra tatsızlıklar yaşansa da bu birlikteliğin tuzu biberidir.Birbirinize çok bağlısınız fakat soğuk davranmayı bir kenara bırakın ufak tefek kırgınlıkları bir kenera bırakmanın zamanı geldide geçiyor bile...

Son düzenleme:
teşekkür ederim

Julimm yeni topiğin hayırlı olsun. Bende isterem :)

tabikiiiii beetleem

Evlilikte çok şanslısınız
Beraber olduğunuz yada birlikte olacağınız kişi ile uyumluluğunuz göz dolduruyor.Her konuda anlaşabileceğiniz bir eşe sahip olma mutluluğu size şans getirecek.

merhabalar
bana da bakar mısınız acaba
nişanlıyım

tabiki cnmm

Hayatınız hep onunla geçecek...
O hayatınıza girdiği için çok ama çok memnunsunuz.Karşı tarafta sizin için aynı şeyi düşünüyor.Hayatınız hep mutluluk ve birliktelikle geçecek.Bu sizin için güzel bir şans...

Hadi inşallah böyle olur kuzumm. Çok sağolasın. Sen naptın var mı bir gelişme?

amiiin diyorum ağzına sağlık çok güzel şeyler söylemişsin çok teşekkür ederim

şans sizin yanınızdaaaaaa bunu iyi değerlendir cnm siz çok mükemmel bir çift olacaksınız

evliliğe gün sayarken bunları duymak çok iyi geldi hemen nişanlımı arayıp haber verdim hatta
tekrar teşekkürler dilerim sen de hep mutlu olursun

evliliğe gün sayarken bunları duymak çok iyi geldi hemen nişanlımı arayıp haber verdim hatta
tekrar teşekkürler dilerim sen de hep mutlu olursun

inşallah cnmmm biraz da olsa yüzün güldüyse ne mutlu bana

bekarım ben de rica etsem :)

tabiki cnmmm

Hayatınız hep onunla geçecek...
O hayatınıza girdiği için çok ama çok memnunsunuz.Karşı tarafta sizin için aynı şeyi düşünüyor.Hayatınız hep mutluluk ve birliktelikle geçecek.Bu sizin için güzel bir şans...

yok öle biri ama olursa böle olur inş. :) sağol cnm

Bana da bakar mısın rica etsem? Evliyim

tabiki cnmmm

Evlilikte çok şanslısınız
Beraber olduğunuz yada birlikte olacağınız kişi ile uyumluluğunuz göz dolduruyor.Her konuda anlaşabileceğiniz bir eşe sahip olma mutluluğu size şans getirecek.

kız niye evlilik falı baktığını söylemiyorsun bende istiyorum bu faldan nasıl falsa bekarımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…