• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik fazla mı geldi? Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var

Ben çiftlerin evlendikten sonra da kendine zaman ayirabilmesi taraftariyim ama sizin durumunuz bunu aşmış. Bu resmen çocuğu size iteleyip bekar gibi yaşamak. Onun hergün programı olabilir ama belki sizin de var? Evde durabildigi vakitlerde çocukla ilgileniyor mu?

Benim esimde bi ara boyleydi.. gece eve gelmez dediginiz gibi ya spora gider ya baliga giderdi yada arkadaslariyla takilip icerlerdi .. Hatta bende konu acmistim buna benzer.. Aldatiyodur diyenler seni takmiyo diyenler vs vs.. Onun gittigi yerlere bende gittim yok olmuyo sikici bi ortam biraktim bende kendim gezmeye basladim o eve gece 3 de geliyosa bende 4 de geldim ne bileyim sabah o uyanmadan evden ciktim o ise gidince dondum.. tabi ikimizde nerde oldugumuzdan haberdardik.. tabi tek fark bende cocuk yoktu .. o kendi ailesinin yanina gidiyosa ben kendi ailemin yanina gittim hicbirzaman dir dir etmedim kisasa kisas yaptim .. kendiliginden duzeldi aksamlari evimizde oturabiliyoruz en azindan simdi haftada bir cikar disari spora vs vs .. siz de gununuzu gun edin gittigi yere kadar gitmiyosa biter olur biter evliligin devam etmesi gibi zorunluluk yok sonucta ama hemen bitirmeninde bi manasi yok diye dusunuyorum..

aynen katılıyorum kesinlikle bir kız evladı olsaydı böyle tepki almazdı.. neyseki ben eşimi oldukça yumuşattım bu konuda hatta diğer kardeşlerden bikaçıyla da ara ara konuşup biraz bakış açılarını değiştirmeye çalıştım.. sonuç itibariyle artık hepsi annesiyle konuşup görüşüyolar en azından çabam bu işe yaradı çoşükürki.. Aydınlanma konusunda haklısınız yaşı yoktur ama ben sadece onun pişmanlıklarından dolayı böyle konuşuyorum.. hala ne zaman bi araya gelsek ne geçmişin izlerinden, ne de gelecekte beklentisi olmadığını söylediği hayatından memnun değil ne yazıkki.. şimdiki hayatına adapte değil.. sürekli çılgın gibi eskileri anlatıp öfkelenip ağlayıp acı çektiği için öyle söyledim.. 5 yıl geçmesine rağmen hala toparlanamadığı için :KK43:
Anlattıklarınıza bakarak bir psikolog desteğine başvurmanızı tavsiye edebilirim yılların acısını yeni yeni içinden atıyor ama depresyonda olabilir en azından profesyonel yardımla daha kolay aşar

Ben çiftlerin evlendikten sonra da kendine zaman ayirabilmesi taraftariyim ama sizin durumunuz bunu aşmış. Bu resmen çocuğu size iteleyip bekar gibi yaşamak. Onun hergün programı olabilir ama belki sizin de var? Evde durabildigi vakitlerde çocukla ilgileniyor mu?
Evde olduğu zaman diliminde de çok meşgul. Telefonda görüşecek, pcden ataştırma yapacak, yemek yiyecek namaz kılacak odalara kapanıp tespih çekecek. Evde bir akşam oturup da amaçsızca koltuklara yAyılıp şöyle bir çay içtiğimizi bilmiyorum. Hep yoğun hep meşgul. Arada çocukla da oynar. Pc de iş varlen yandan onla da oynamaya çalışır mesela

Evde olduğu zaman diliminde de çok meşgul. Telefonda görüşecek, pcden ataştırma yapacak, yemek yiyecek namaz kılacak odalara kapanıp tespih çekecek. Evde bir akşam oturup da amaçsızca koltuklara yAyılıp şöyle bir çay içtiğimizi bilmiyorum. Hep yoğun hep meşgul. Arada çocukla da oynar. Pc de iş varlen yandan onla da oynamaya çalışır mesela
Şunu sorsanız,hani namazında,duasında bir adammış ya,eş rızası/eş hakkı olmayınca nasıl huzur buluyor?

Niye evlenmiş ki o zaman? :KK12: valla evlilik benim için birlikte amacsizca oturup çay içmek. :KK53: en iyisini siz bilirsiniz, ciddi ciddi bir kez daha konuşun. Evliligimin bu şekilde sürmesini istemiyorum deyin.

arkadaşlar, 6yılı geçmiş bir evlilik bir evlat. Eşimin hiç geçmeyen akşam eve gelmemeleri. Gelip hemen çıkmaları, saatler sonra dönmeleri. Hep böyle. Her akşam. Hafta sonu pazar gününü bize ayırması yetiyor ona. Vicdanı rahat. Ben de çalışıyorum. 3gibi eve gelip evladımla ilgileniyorum. Ta ki yatana kadar. O ise rahat. Her akşamı dolu. Spora gidecek, vakıfa gidecek, balığa gidecek, arkadaşlarını görecek... çok dolu bir hayatı var. Ve benim anlamım ne bilmiyorum. Çok uğraştım bir şeyler değişsin diye. Olmadı. Ya deliliğe vurup ben de günümü gün edicem, onun gibi bekar havasında takılıcam ya da evde kafayı yiyicem. Eşim, faturaları ödeyip eve muz getiren adamdan daha fazlası olsun istiyorum. Çok şey mi istiyorum? Yaşım 30. Ben, eşimin hep iyi taraflarını görmeye çalışarak sabrettim. Ama enayilik mi yapıyorum sizce? Bana akıl verebilir misiniz?
Kaçta geliyor?

bir komşum var aynen böle yaşıyorlarmış kadın çalışıyor baktım olmuyor gittim kendime araba aldım dedi.vurdum gezmenin dibine şimdilerde 20 yıllık evliler ne zaman sorsam turlarda orda burda teyzesi annesi kız arkadaşları hayatını yaşıyor.birliktede geziyorlar ama adam free kadın free takılıyor çokta mutlu alışmış zamanla

bir komşum var aynen böle yaşıyorlarmış kadın çalışıyor baktım olmuyor gittim kendime araba aldım dedi.vurdum gezmenin dibine şimdilerde 20 yıllık evliler ne zaman sorsam turlarda orda burda teyzesi annesi kız arkadaşları hayatını yaşıyor.birliktede geziyorlar ama adam free kadın free takılıyor çokta mutlu alışmış zamanla
Mutlu ise ne güzel. Bana da lazım bir araba galiba

Eşinizi karşınıza alıp konuşun anlamıyorsa sizde çocuğunuzu alın gezin siz niye en...i gibi evde oturup onun yolunu gozlemek zorunda degilsiniz

Eve geldiginde seni bulmasin o da seni merak eder kiskanmaya baslar arada bayan arkadsn varsa al git cocugunla ailene falan gez toz

arkadaşlar, 6yılı geçmiş bir evlilik bir evlat. Eşimin hiç geçmeyen akşam eve gelmemeleri. Gelip hemen çıkmaları, saatler sonra dönmeleri. Hep böyle. Her akşam. Hafta sonu pazar gününü bize ayırması yetiyor ona. Vicdanı rahat. Ben de çalışıyorum. 3gibi eve gelip evladımla ilgileniyorum. Ta ki yatana kadar. O ise rahat. Her akşamı dolu. Spora gidecek, vakıfa gidecek, balığa gidecek, arkadaşlarını görecek... çok dolu bir hayatı var. Ve benim anlamım ne bilmiyorum. Çok uğraştım bir şeyler değişsin diye. Olmadı. Ya deliliğe vurup ben de günümü gün edicem, onun gibi bekar havasında takılıcam ya da evde kafayı yiyicem. Eşim, faturaları ödeyip eve muz getiren adamdan daha fazlası olsun istiyorum. Çok şey mi istiyorum? Yaşım 30. Ben, eşimin hep iyi taraflarını görmeye çalışarak sabrettim. Ama enayilik mi yapıyorum sizce? Bana akıl verebilir misiniz?
Malesef erkekler çocuk olunca evden kaçıyorlar.Tanıdığım karı koca öğretmen Bir ailenin 3 çocuğu var.en küçük şimdi lisede. Kocasi çocuklar küçükken her akşam kahvehaneye gider, kadını üç çocukla bırakırmış. Ne olur bir akşam evde olsan dediğinde evde başım ağrıyor dermiş. Çocuklar büyüyünce de evden çıkmaz olmuş. Çocukları ile
arası iyi değil diye biliyorum ve çocuklar da onu istemiyor, sevmiyorlarmış. Bu dünyada ne ekersen onu biçersin sözünü inanırım ben.
Benimde 3 çocuğum var. Ilk olunca eşim evden kaçacak yer aradı ve bulduda. Iş icabı il dışına, balığa, yemeklere koşa koşa gitti. Ama geldiğinde hep farklı, soğuk, ona dünyaya dar eden maviss ile karşılaştı. Bugünleri unutmayacağımı, çocuk büyüyünce kızımla gezip tozup, yiyip içeceğimi ve onu aramıza almayacağımı söylerdim. Hiç geri adım atmadım Etkili oldu sanırım ki herşeyi beraber yaptık. Ikizlerden sonra iş yükümüz daha da arttı, ilk aylar yine bizi bırakıp arkadaşları ile takılmak isteği oldu ama bu sefer dengeledi.
Çok uzun oldu ama iki örnek verdim. Siz nasıl yol çizersiniz bilemem. Umarım herşey gönlünüzce olur

Malesef erkekler çocuk olunca evden kaçıyorlar.Tanıdığım karı koca öğretmen Bir ailenin 3 çocuğu var.en küçük şimdi lisede. Kocasi çocuklar küçükken her akşam kahvehaneye gider, kadını üç çocukla bırakırmış. Ne olur bir akşam evde olsan dediğinde evde başım ağrıyor dermiş. Çocuklar büyüyünce de evden çıkmaz olmuş. Çocukları ile
arası iyi değil diye biliyorum ve çocuklar da onu istemiyor, sevmiyorlarmış. Bu dünyada ne ekersen onu biçersin sözünü inanırım ben.
Benimde 3 çocuğum var. Ilk olunca eşim evden kaçacak yer aradı ve bulduda. Iş icabı il dışına, balığa, yemeklere koşa koşa gitti. Ama geldiğinde hep farklı, soğuk, ona dünyaya dar eden maviss ile karşılaştı. Bugünleri unutmayacağımı, çocuk büyüyünce kızımla gezip tozup, yiyip içeceğimi ve onu aramıza almayacağımı söylerdim. Hiç geri adım atmadım Etkili oldu sanırım ki herşeyi beraber yaptık. Ikizlerden sonra iş yükümüz daha da arttı, ilk aylar yine bizi bırakıp arkadaşları ile takılmak isteği oldu ama bu sefer dengeledi.
Çok uzun oldu ama iki örnek verdim. Siz nasıl yol çizersiniz bilemem. Umarım herşey gönlünüzce olur
Teşekkür ederim. Kararlı olmalı değil mi...

yazdıklarınızı okuyunca, bir an ben yazmışım gibi hissettim ...
şuan boşanma aşamasındayız, üzgünüm ama değişmez, bende sürekli değiştirmeye çalıştım
ama olmadı, daha sonra alkolde işin içine girdi ve bitti..
12 yılımı heba ettim, tek şükrüm evlatlarım..
konuşmaya çalışın, bir müddet umursuz davranın becerebilirseniz.

Kadın çocukluktan beri evde kalır, herşey yasak, erkek çocukluktan beri gezer, herşey serbest, o yüzden hiç şaşırmadım, eşinizde sanırım bu kuralların olduğu bir ailede büyümüş, yaptığı kendisine normal geliyor. Bu haksızlığı kıracak olanlar artık maddi gücünü yani bir nevi özgürlüğünü eline almış olan kadınlar, yani siz. Hayat geçiyor, geri dönüşü de yok, siz de gezin tozun spora gidin, yaşayın. Sonra istediğiniz kadar ah vah edin bu yıllar gelmez, hayat bir kere yaşanıyor. Siz kendi planlarınızı yapın, ben şunu yapıyorum, buraya gidiyorum geliyor musun deyin, hadi beni de götür, hadi beraber yapalım derseniz daha çok beklersiniz gibi, o size uysun.

Back
X