• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik fikrimi sen yok ettin dedi...

canım çok teşekkür ederim yorumun için.geç kalmış sayılmam değil mi? yukarda bir arkadaş sizin ilişki olmaz artık demiş üzüldüm gerçekten :KK43: adam psikologla görüşmemi istedi.yukardaki arkadaşın dediği gibi psikoloğa gidip kendimi ayrılığa psikolojik olarak hazırlamamı mı istiyor sence?benden soğumuş mudur :KK43:

İlişkinizin ve sizin psikolojinizi burdan iki cümleyle tahmin etmemiz mümkün değil.Yani burdan sizden bir cacık olmaz da denilmez siz psikologluksunuz da denilmez.Her ilişki kendine özgüdür,burda ki 100 olayın 99 u tesadüfen aynı olabilir ama 1 olay farklı olabilir.Belki de sizinki o farklı olan bir olaydır.Denemeye değer buluyorsanız kendinizi düzeltmekle başlayın, farzedin ki sizi bıraktı mesela en kötüyü düşünün.Burda bunu yaşayan bir sürü insan var zaten. Korkuyu dibine kadar yaşayın.Elinize bir şey geçmediğinden emin olana kadar yapın mesela. Sonra bırakın o hissi, bırakmazsanız yaşayacağınız o olacak zaten uzak değil size. Olur mu döner mi filan diye çaresizce soruyorsunuz ya korktuğunuzu yaşayacak gibi duruyorsunuz. Mutluluktan çok mutsuzluk üzerine kurulusunuz.Adamın ağzına bakıyorsunuz ve yanlış yapacam da benden ayrılacak diye korkmaktan çok itici davranmış görünüyorsunuz buradan.Önce düşüncelerinizi değiştirin,davranışlarınız da değişir.Sonra yine değerlendirirsiniz durumu.Yoksa kendinizi şimdiden hazırlayın ayrılığa.Ama ayrıldıktan sonra düşüncelerinizi temizlemeye devam edin,adamı suçlar kendinizi kurban rolüne sokarsanız diğer yaşayacağınız ilişkiler bundan farklı olmayabilir.Tabi bunlar benim düşüncem dediğim gibi sadece yazdıklarınızdan çıkarımlıyorum.

arkadaşlar daha önce de yazmıştım biraz sıkıntılı giden bir ilişkim var.
ben sürekli adama beni bırakma diyip durdum bazen durup durduk yere huzursuzluk çıkarttım adam senin bir psikoloğa görünmen gerek çok takıntılısın dedi seninle evlilik fikrim yok sen yok ettin en başta direkt evlenme amaçlı yaklaşmıştım sana dedi.ah çok kötü oldu bu sözleri duymam hançer gibi.ilerisi için söz veremem sana dedi herhangi bir durum olursa ayrılık falan sen bana söz vermiştin dersin başımın etini yersin dedi.
kızlar kendi elimle mahvettim.ama hala konuşuyoruz seni seviyorum ama sevgi her şeyi halletmiyor gördüğün gibi diyor.adam çok olgun biri ne istediğini biliyor ben onu çok seviyorum
kaybetme korkum yüzümden kaybettim o da dedi ellerinle mahvettin bu duruma sen düşürdün çok kızgınım sana dedi.
ne olur onun için mücadele etmek istiyorum çünkü o bunu hakeden biri gerçekten ne istediğimden eminim ben onu istiyorum.bu durumu çözemez miyiz ne olur yardımcı olun mantıklı akıllı sakin davranmalıyım o da diyor benim çok dikkat gerektiren tehlikeli bir mesleğim var sen bana huzur vermiyorsun benim kafamın rahat olması gerek diyor ve doğru lütfen yardım onu seviyorum yardımcı olur mu bilmem ama boğa burcu güzel yemeğe güzelliklere düşkün :KK61:
DÜZELTME
arkadaşlar bir ara da acele etme deniyoruz işte demişti.ve beni bırakma dediğim zamanlarda tamam demişti :KK43: şimdi ben böyle diyorsam aslında ondan yeterli güveni görmediğimden sokakta elimi tutmuyor.

Üzgünüm ama bu adamla olmaz artık,yolunuza bakın

Bence kendinize güvendiğinizi gösterin; diyin ki ya haklısın biraz fazla takıntılı davrandım ama mantıklı düşününce fazla olduğunu fark ettim bundan sonra başta kendim sonra ilişkimiz için bu psikolojiden çıkıcam filan hareketlerinizle de gösterin bunu

seni kaybetmekten korkmuyor, biliyor ki o ne yaparsa yapsın sen onun peşinden koşacaksın. erkekler kaybetme korkuları olmadığı, özgüvenli duruşu olmayan kadınlardan zamanla uzaklaşıyorlar. gözlemlediğim hep bu. biraz kendine çeki düzen ver. olursa olur olmazsa yoluna gider kafasına girersen hem kendin rahat edersin hem de belki adamın gözünde biraz olsun değer kazanırsın

Keşke beğen cevapla butonlarının yanında profesyonel yardım al ve boşan butonları da olsa. Arkadaşım ne kadar acı çektiğini ben buradan anlayabiliyorum yazıl değil mi sana. Bu aşk değil öz yıkım acilen profesyonel yardım al tamam insan aşık olduğunda gurursuzlaşır filan ama bu kadarı normal değil

seni kaybetmekten korkmuyor, biliyor ki o ne yaparsa yapsın sen onun peşinden koşacaksın. erkekler kaybetme korkuları olmadığı, özgüvenli duruşu olmayan kadınlardan zamanla uzaklaşıyorlar. gözlemlediğim hep bu. biraz kendine çeki düzen ver. olursa olur olmazsa yoluna gider kafasına girersen hem kendin rahat edersin hem de belki adamın gözünde biraz olsun değer kazanırsın
Doner mi boyle davransam

Arkana bakma terk et. Adam hayatındaki tek şansmış gibi davranıyorsun. Ona harcadığın çabayı kendine harca. Çalışan kadınsın, pes yani. Bir sürü kadın var senin gibi evli olsa da kocasından ilgi görmeyen vs. Neden adama taktın bu kadar?

Anladım. Benim de önceki iki sevgilim boğa burcuydu da merak ettim burcunuzu o yüzden. Biliyor musunuz size çoğu zaman kızdım ve kızıyorum kendinizi çok ezdirdiğiniz ve kullandırttığınız için ama bir yandan da fazla saf ve iyiniyetli olduğunuzu düşünüyorum.

Neyse ki adamın niyetini ve samimiyetsizliğini geçte olsa gördünüz. İyiniyetinizi haketmeyen insanlarda tüketmeyin..

Her şey gönlünüzce olsun..

Benim anlamadığım bu adam dünyadaki tek erkek mi? Niye bu kadar yücelttin ki kafanda kim bu adam. Bak sen ne yaparsan yap psikoloğa da gitsen istediği her seyi de yapsan bu adamın evlenmeye niyeti yok. Sen şu an sey dusunuyosun herhalde sanki bu adamla beraber olsanız hayatın mükemmel olacak yok öyle bisey az kendine gel. Bırak zorlama ne kendini ne onu. Seni olduğun gibi kabul edecek insanlarla beraber ol.

Back
X