arkadaşlar daha önce de yazmıştım biraz sıkıntılı giden bir ilişkim var.
ben sürekli adama beni bırakma diyip durdum bazen durup durduk yere huzursuzluk çıkarttım adam senin bir psikoloğa görünmen gerek çok takıntılısın dedi seninle evlilik fikrim yok sen yok ettin en başta direkt evlenme amaçlı yaklaşmıştım sana dedi.ah çok kötü oldu bu sözleri duymam hançer gibi.ilerisi için söz veremem sana dedi herhangi bir durum olursa ayrılık falan sen bana söz vermiştin dersin başımın etini yersin dedi.
kızlar kendi elimle mahvettim.ama hala konuşuyoruz seni seviyorum ama sevgi her şeyi halletmiyor gördüğün gibi diyor.adam çok olgun biri ne istediğini biliyor ben onu çok seviyorum
kaybetme korkum yüzümden kaybettim o da dedi ellerinle mahvettin bu duruma sen düşürdün çok kızgınım sana dedi.
ne olur onun için mücadele etmek istiyorum çünkü o bunu hakeden biri gerçekten ne istediğimden eminim ben onu istiyorum.bu durumu çözemez miyiz ne olur yardımcı olun mantıklı akıllı sakin davranmalıyım o da diyor benim çok dikkat gerektiren tehlikeli bir mesleğim var sen bana huzur vermiyorsun benim kafamın rahat olması gerek diyor ve doğru lütfen yardım onu seviyorum yardımcı olur mu bilmem ama boğa burcu güzel yemeğe güzelliklere düşkün

DÜZELTME
arkadaşlar bir ara da acele etme deniyoruz işte demişti.ve beni bırakma dediğim zamanlarda tamam demişti

şimdi ben böyle diyorsam aslında ondan yeterli güveni görmediğimden sokakta elimi tutmuyor.