evlilik fobisi :((

Ya gerçekten daha 5 ay tanidigim biri evlilik dirdirina baslasa yemin ile evlenecegim olsa, bile evlenmezdim. :KK14:
evlilik dırdırı demiyelim buna.iki defa söyledim sadece sonra bidaha konusunu bile açmadım.5 para etmez insanlar iki ayda evlenme teklifi alıyorsa benim neyim eksik diye üzülüyorsun sonuçta :D bide bu taraftan bakalım :D

evlilik dırdırı demiyelim buna.iki defa söyledim sadece sonra bidaha konusunu bile açmadım.5 para etmez insanlar iki ayda evlenme teklifi alıyorsa benim neyim eksik diye üzülüyorsun sonuçta :KK70: bide bu taraftan bakalım :KK70:

Iyide önemli olan çabuk evlenmek degil ki canim, dogru kisi ile evlenmektir. Bu adami 80 yasina kadar çekeceksin. Bu durumda 2 ay zamanda mi buna karar vermek istersin, yada daha fazla zaman mi? :)

tabiki sağlam bi evlilik yapmak isterim.bir kere verilecek bi karar.ama beni çevrem çok etkiliyor işte.kulagımı tıkasamda umursamıyor gibi yapsamda umursuyorum.onlar beni bunalttıkça bende onu bunaltıyorum :D sanki yarın menapoza giricekmişim gibi hissettiriyorlar ve bende bi an önce evlenmek zorundaymışım gibi hissediyorum

Back
X