- 9 Ocak 2012
- 15.609
- 30.287
- 798
benim iş yerimdeki bi abla eskiden öle bir kahvaltı hazırlıyordum ki sorma, herşey istiyordu, diyor. sabah sabah beyin haşlaması, dil yemek istiyormuşmuş rahmetli.. çok ilginç geldi.
eşin kahvaltıda ne yiyor
sabah bende sallama yapıyorum da, haşlama demlemeye benziyorsa öle yaparım diye düşünmüştüm.
2-3 saat uykunun yetmesi için bir şey yapıyor musunuz? 6 saat uyuyunca bile yetmiyor. ama çocukluktan beri uykuyu severim ben.
ya benimki alışmış öle.evlenmeden önce 2de 3te yatıomuştu.sbah 6da kalkıp 5dk da kahvaltı edip tekrar yatıyomuştu.7de de işe giyomustu.annem böle yapıyodu diyince iyice sinir oluyorum.bu dedıgını çoğu zaman yapıyorum zaten.mesela bu sabah 6da degılde bucukta kalkmısım agzına ne geldıyse saydı.eger öle yapmasa kahvaltısınıda cayınıda bı guzel içip işine gidebilirdi.ama beyefendi öle istemıyomu.6da yicek gene yatcak 7de de işe gitcek.bende bunu herzman yapamıyorum ve bu sabah kı gıbı kavga edıyoruz ve günüm berbat oluyo.
o böle anlayışsız olmaya devam ettıgı sürece çocuk için oldugum tedavıden bıle vazgecıcemyorumları pek okumadım ama. bence zor bir durumun yok.
ben çalışıyorum ayrıca bebek de var bazı zamanlar kahvaltı ediyoruz.
etmediğimiz zamanda oluyor ama gelgelelim eşim bişey demiyor.
ev hanımı olsan beklerdim diyor ki haklı.
bence o gittikten sonra uyursun. yada pratikleştir kendini.
çay suyunu geceden koy çayı falanda demliğe koy.
domates-salatalık-peynir falan filan geceden hazırla kapat ağzını.
menemen mi yapıcam kes domatesleri doğra soğanı kapaklı kapları bırak sabah 5 dk yaparsın. o gidince de yatarsın.
abartma lütfen. daha çocuk olunca gör sen uykusuzluğu..
bu geceden itibaren öle yapıcam zaten.yoksa böle gitmiyoSenin esin simarigin teki!!!
Ne saçma bir adam hizmetçi diye mi almis seni.
İstediğini desin ya 12 de yat 6 da kalk hazırla kahvaltisini senin annen öyleyse ben de boyleyim de gec... Ay sinir oldum eşine ya!!!!
benim iş yerimdeki bi abla eskiden öle bir kahvaltı hazırlıyordum ki sorma, herşey istiyordu, diyor. sabah sabah beyin haşlaması, dil yemek istiyormuşmuş rahmetli.. çok ilginç geldi.
eşin kahvaltıda ne yiyor
bence evliliğini oturtmadan çocuk düşünmesen iyi olur. tabi haddim değil bunu demek ama tutamadım kendimi.o böle anlayışsız olmaya devam ettıgı sürece çocuk için oldugum tedavıden bıle vazgecıcem
Annem normalde çayı çok az ıslatır alttaki suyuda soğuk koyar onun demlenmesini bekler sonra üsttekine ilave eder alta tekrar soğuk 1 saat kadar çökmesini falan bekler benim yaptığımla öyle yapılması arasında fark oluyor gerçekten ama uğraşacak zaman yok sallamayıda ben kendim sevmiyorumhımm. bende normalde böle demliyorum... işe gideceğim zaman kahvaltı yapacaksak sallıyorum. o bile zor geliyor..
ya benimki alışmış öle.evlenmeden önce 2de 3te yatıomuştu.sbah 6da kalkıp 5dk da kahvaltı edip tekrar yatıyomuştu.7de de işe giyomustu.annem böle yapıyodu diyince iyice sinir oluyorum.bu dedıgını çoğu zaman yapıyorum zaten.mesela bu sabah 6da degılde bucukta kalkmısım agzına ne geldıyse saydı.eger öle yapmasa kahvaltısınıda cayınıda bı guzel içip işine gidebilirdi.ama beyefendi öle istemıyomu.6da yicek gene yatcak 7de de işe gitcek.bende bunu herzman yapamıyorum ve bu sabah kı gıbı kavga edıyoruz ve günüm berbat oluyo.
çok doğru dıosun canımbence evliliğini oturtmadan çocuk düşünmesen iyi olur. tabi haddim değil bunu demek ama tutamadım kendimi.
çocuk olunca eşler çok anlayışlı olmalı zira gerçekten çok zormuş bebek büyütmek. ev hanımı olsan bile yardıma çok ihtiyacın oluyor. hata çalışan insanlar işe gidince az nefes alıyor.
Allah uzun ömür versin evlatlarımıza ama bakımı zor gerçekten. o yüzden az bekle hem yeni evlisin.
bi de eşini böyle tehdit etme sakın. sonra hamile kalana kadar melek olur ondan sonra içindeki çıkar ortaya.
sana katılıyorum eşi kalksın hazırlasın kahvaltıyı da ,bir hadisi şerifi de inkar etme lütfen..kadının hazırladığı her şey erkeğe ikramıdır(hz.Muhammed SAV.) fakat kadın da ikramlarını eksiksiz yerine getirsin..hele ki hanımefendi evde ise kalksın hazırlasın sonra geri yatsın buna imkanı var..
bu geceden itibaren öle yapıcam zaten.yoksa böle gitmiyo
Yok birşey yapmıyorum. Hani gün boyu dinç gezerim dersem yalan olur.
Ben çok yalnız yaşadığım için evde çoğu zaman tedirgin yatardım. Tedirgin yatmaktansa uykum iyice gelip beni bayıltacak duruma gelince yatağa giderdimm. hemen küt uyurdum..o yüzden geç yatmak sabah kalkmak bünye alıştı bi zamanlar
O gün şekersiz kahve içerim o iyi gelir. Bende severim uykuyu.. ama antremanlıyım işte
Buna çok güldüm.. beyin haşlaması ve dil miyok artıkk.
Allah rahmet eylesin. ölmüş dimi adam boşanmamış yani... Hani bazen ayrılıncada rahmetli derler ya
bakalım bundan snra böle guzelce konusupyatıcam neler olucak.Duymamazlıktan gel boyle saçma is olmaz çünkü. Ye geri yat, kalk ise git o ne öyle....o mide kaynamiyor mu tekrar yatinca, uykusu kacmiyor mu kalkınca...hayret..
Alarm falan kuruyorsa onlari kapatin gece uyanip. Ayrıca gece 3e kadar sizinle sohbet muhabbet ediyorsa ne ala ama sirf cay kahve için uyumaniza kiziyorsa söyleyin ben senin eşinim hizmetin değil ve ben de insanim saat 12 de yatip 6 da kalkip kahvaltini hazirlayacagim normal insanlar gibi ... buna alissan iyi olur diyin. Kavga da etse duymayin inat edin.
Çünkü yaptigi şey cidden mantikli değil. Buna da alisir siz sabredin yeter ki.
dinç gezmiyorsan 2-3 saatlik uyku yetmiyor o zaman. bende eninde sonunda kalkarım da. akşama kadarda pilim biter...
yok vefat etmiş...
Annem normalde çayı çok az ıslatır alttaki suyuda soğuk koyar onun demlenmesini bekler sonra üsttekine ilave eder alta tekrar soğuk 1 saat kadar çökmesini falan bekler benim yaptığımla öyle yapılması arasında fark oluyor gerçekten ama uğraşacak zaman yok sallamayıda ben kendim sevmiyorum
herzaman için erken kalkamıyorum.evleneli daha bi sene oldu.eşim sabah kahvaltısına çok düşkün.eğerki ben erken kalkamayıp kahvaltısını hazırlayamazsam hep kavga ediyoruz.gece gece çayını kahvesini hazırlatıyo hadi tamam ama ben uyuyuncada sorun oluyo.beraber uyuyuncada erken kalkıp kahvaltı hazırlamam herzaman mümkün olmuyo.artık kendimi suçlu hissetmeye başladım.erken kalkmak için napabilirim.benim gibi eşiyle erken kalkma konusunda sorun yaşıyan var mı???
aynen öle.benim bildiğim yetişkin birisinin günde 5-6 saat uykuya ihtiyacı vardır.eşin rekor kırmış bu anlamda senden de aynı rekoru bekliyor.
bir de sen onun tavırlarına kızıyorsun aslında,daha kibar olsa daha nazik davransa sorun olmayacak gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?