offf offff kafam fazlasıyla karışık.bıraz anlayışlı olsa yada benım ona yaptıgım gıbı tztlı dılle konussa hıc bır sorun kalmaycak.Arkadaşım çok fazla kurmuşsun içine ata ata doldurmuşsun kendini.Lakin bilmeni isterim bu durumun en önce sana sonra da evliliğine zarar verir.Herkesin türlü türlü sıkıntısı var.Seninki de bu,gerçi sıkıntı da sayılmaz ama olsun...Bunu en basit şekliyle atlatırsın ve okuduklarından asla gaza gelme derim sana
offf offff kafam fazlasıyla karışık.bıraz anlayışlı olsa yada benım ona yaptıgım gıbı tztlı dılle konussa hıc bır sorun kalmaycak.
hayır tabiki.bi isanın eşi onu kendi uyuduğu vakite kadar ayakta tutsa ve sabhta erkenden kahvaltı istese buda herzamn mümkün olmasa o insan zor demezde ne der.
Arkadaşlar tabii hazirlasin kahvalti ama
adam 03.00 da yatip 06.00da kalkıp kahvalti yapip tekrar yatiyor 07.00 de tekrar kalkip ise gidiyormuş..
Yani çok saçma. Ben böyle bir ese ayak uydursam dahi tüm gün suratim 5 karis gezerim alismayan insan için imkansiz ve sagliksiz bir düzen bu....
offf offff kafam fazlasıyla karışık.bıraz anlayışlı olsa yada benım ona yaptıgım gıbı tztlı dılle konussa hıc bır sorun kalmaycak.
Adamın özel yaşantısı ve onu şekillendiremeyiz ve de eleştiremeyiz.Biz beğenmiyor olabiliriz ancak bunu dile getirmemiz konu sahibesinin aklını iyicene karıştıracak.İyicene çıkılmaza sokacak.Biz burada konu sahibesinin nasıl problemin üstesinden gelecek ona yardımcı olalım.Yoksa herkes kendi yaşatısını görüşünün beğenip beğenmediği şeyleri anlatırsa konu sahibesi de öyle yaşamaya çalışacak ve eşiyle problemler yaşayacak.
Adamın özel yaşantısı ve onu şekillendiremeyiz ve de eleştiremeyiz.Biz beğenmiyor olabiliriz ancak bunu dile getirmemiz konu sahibesinin aklını iyicene karıştıracak.İyicene çıkılmaza sokacak.Biz burada konu sahibesinin nasıl problemin üstesinden gelecek ona yardımcı olalım.Yoksa herkes kendi yaşatısını görüşünün beğenip beğenmediği şeyleri anlatırsa konu sahibesi de öyle yaşamaya çalışacak ve eşiyle problemler yaşayacak.
Dile getirmem mi simdi bu konuyu sorun degildi de sorun haline getirdi? Ayrıca konu sahibesi niye bizim yasantimizi uygulasin kendi yazmis 12de kalkip 6da kalkmak istiyorum kahvalti bu şekilde hazirlayabiliyorum diye.
sizin cozumunuz zombi gibi de olsaniz esinize uyun demek olabilir. Benim çözümüm de
yorumum da bunun çocuk sahibi olmasi var vs o duruma nasil alistiysa buna da alisir.[/QUOTE
nasıl yani? adamın özel yaşantısı günde 3 saat uyumaksa kadının da günde 6 saat uyumak gibi bir özel yaşantısı olabilir.mantıklı olanı konuşmak lazım.bunu zaten konu sahibi dile getiriyor elbette objektif yorum yapıcaz.siz nasıl kendi yorumunuzu eşi doğrultusunda yapıyorsanız bizlerde kendi yorumumuzu yapıyoruz,neden müdahale ediyorsunuz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?