Evlilik günlüğümüz..

ya o bizde de var ben mesela ona utu yapıyorum kendime gelince boşver diyip bırakıyorum sonra bi yere gidecekken hemen yatagın uzerinde utuleyiveriyorum onun dolabını duzeltiyorum ama kendiminkileri tıkıştırıyporum bazen
biri gelip gorse rezil olcan diyo
ya birinin ne işi var benim dolabımın içinde diyorum

benim koca da titiz birde acaip abartıyo
kapının arkasında askı var işten gelince oraya asar kıyafetini bende temizse dolaba kaldırırm değilse çamaşıra atarım bazen unutuyorum yok 1 yıldır toplamıyosun kapının arkasını, ya zaten daha evleneli yeni bi yıl oldu
ya da utu birikse 6 aydır utu yaomıyosun, e o zaman nasıl hergun ututlu gomlekle işe gidiyosun
misafir tuvaleti var hiç kullanmıyoruz ama burda çok ruzgar oluyo pencereden toz geliyo, kullanmadıgımız için pek de misafir gelmediği için çok önemsemiyorum bizimkinin lafı tuvalet pislikten batıyo. Bunu ilk söylediğinde aa biri kullanmış da pis mi bırakmış demiştim meger tozmuş

Sanki bizi anlatmıssin bu kadar olur eşimde biraz kindar ve gururlu olduğu için adım atmaz tabi gece birşeyler canı çekmediği sürece:) ama ben hem sevdiğim için hemde can sıkıntısından hemen barışırım bekleyemem oda bana beni çok sevişine hayranım demisti

Son düzenleme:

ooo seninki bayagı pimpirikliymis benimki düzenli falan ama simetri hastalıgı yok o hastalık bende var.Bana düzenli degilsin ama böyle seylere takıyorsun diyor.Temizlik konusunda eşime sorsan bin dert yanar benden.Sürekli direktif verir zaten.Ben de haftada bir temizlik yapabiliyorum.Bir ara hic tatil günüm yoktu işten gelip temizlik yapıyordum hafta sonu.Şu sıralar pazarım boş.Millet pazarı iple ceker ben hic sevmiyorum sabah kalk kahvaltı hazırla topla derken kahvaltıdan kalkasım gelmiyor temizlik var diye.Eşim nişanlıyken ev temizliği ile ilgili insan kendi evini temizlemekten zevk alır demisti ben kadın tutarım ihtiyacım oldugunda demistim de.Ben de o zaman o zevki sana bahşedeyim demiştim :)) neresi zevkli yahu mecbur olmasam tövbe yapmam valla ben henüz zevk alamadım bu isten.

bende mecburiyetten yapıorum tamam pis değilim ama kendimi de yıpratmam temizlişk için zaten tek izin günm var

bazen izin günümüz aynı olduğunda birlikte yapıoyoruz birimiz biliyo birimiz süpürüyo valla benden güzel yapıyo

benimki temizlikçiye karşı neymiş annesi tutmuyomuşmuş ee dedim annenin tek görevi ev hanımlığı onuda yapıversin artık ben

birde çalışıyorum ki artık çoğu

ev hanımları bile tutuyo canlarının kıymetini biliyolar vallaa

Çoğu erkek sanırım böyle eşiniz gibi .. Allah tüm bayanlara sabır,dayanma gücü versin..Allah hangilerimiz ıslah olacaksak ıslah etsin

konunuz için teşekkürler .. benimde geneli kapsamayan ama o an,o hafta beni boğan sorunlarım oluyor...illaki eşimle değil ailemle yada ailesiyle ilgili..ama kalkıp derdim var diye yazamıyorum çünkü genel değil,kimseye anlatamıyorum karşı tarafa karşı olumsuz düşünceler oluşmasın diye... ama yine yazabilecek cesaretim olacağını sanmıyorum eşimde,ailelerimizde öğrendi kkya üyeliğimi... girip okuyacaklarını sanmıyorum ama ya bakarlarsa o an hissettiklerim yüzünden belki incitirim,kırarım diye üzülürüm

bu topik tam kk hanımlarına göre olmuş
hayırlı olsun
sürekli yaşadığımız büyük sorunlar yok ama bir günümüzü mahveden olaylar oluyor mesela.
o yüzden sevdim burayı.

birkaç gün sonra 6 yılımızı dolduracağız.
güzel bir evliliğimiz var

bugün canımı sıkan konuyu söyleyeyim
ikimiz de öğretmeniz ve bugün ekdersler yatmış.
çok güzelllllll
hepsini borçlara vermiş. bu da iyi
amaaaaaaaaaaa bize hiç bişey kalmamış
bir de bugün daha hesap kesimi gelmeyen kredi kartına 1400 lira borcumuz olduğunu söyledi
çok canım sıkıldı
önümüz ramazan gelen giden olacak özel menüler hazırlayacağım nasıl?

eşime kızdığım nokta ise tutumlu değildir.
her istediğini alır bizim istediklerimizi de
bu dünyaya bi daha mı geleceğim der
borcu ben düşünürüm sonra
annesine anlattım geçenlerde dayanamıyorum artık bu duruma dedim
kızım o hep öyleydi seni görünce lükse düşkün olmadı ki dedi

Allah sağlık versin ödeyelim de bunun sonu yok. ben de sinirleniyorum
bi de k kartı borcunu söylemem sana diyo seninle sabah sabah tartışamam diyo

Bende oglagim dedigin gibi yedi yildr hayatmda iki senedr nisanliyiz bikez yannda agladim oda sinirden bise yapamadim diye hirslandm aslinda cok fazla duygusakim ama yansitamam hic disardsn ciddi soguk bile derler

Ütü ortak sorunumuz herhalde.Ben biriktirip öyle ütülerim ama camasırların ütüyü beklemesi eşimi sinir eder.Ona kalsa günlük ütü masası acılacak.Dolapta bir sürü gömlegi dururken gözü camasır sepetindeki gömlege kayar bugün bunu giyecegim der sabah sabah ütü yaparım.Ben bir tek kendi eşimi düzen hastası sanır hayıflanırdım yalnız degilmisim neyseki.Ben esimin dolabını düzeltmiyorum düzeltsem de begenmez biliyorum cünkü.Seninki gene kibarmıs pislikten batıyor demis benimkinin bu konularda kullandıgı tabir daha fena :)

Bende oglagim dedigin gibi yedi yildr hayatmda iki senedr nisanliyiz bikez yannda agladim oda sinirden bise yapamadim diye hirslandm aslinda cok fazla duygusakim ama yansitamam hic disardsn ciddi soguk bile derler

Valla eşimle tanışmadan önce hiç oglak tanıdıgım olmamıstı.Sonradan bir arastırayım dedim bir baktım ki benim zıt burcummus.Ben yengecim.Uyum konusunda ikimize baktıgımda ne onunla ne onsuz durumu yasanır diyor.Haklı valla.Ben duygularımı cok belli eden,dokunmayı,sarılmayı,sarmas dolas oturmayı seven,küslüge dayanamayan,duygusal sulugöz biriyken o duygularını aldırmıs gibi :) seviyor sevgisini gösteriyor ama küsken ben sensiz olamam sana muhtacım benimle barıs konus sana ihtiyacım var moduna girmiyorrrr

Aslında borçları kapatmak güzel birsey ama ben garanticiyim zor zamanlar icin her zaman kösede bir miktar para bulunsun isterim.Tutumlu degilim parayı idareli kullandıgım söylenemez ama her zaman icin zulada para bulundurmayı önemserim.Eşin bir borcu kapatmıs diğeri öylece duruyor bu da hos olmuyor.Benim esim de her daim kiralara öncelik verir.Biz ev ve büro kirası ödüyoruz.Avukatlık bürosu oldugu icin ne zaman ne kazanacagımız belli olmuyor.Bizim meslekte bir tabir var gün olur ayı besler yıl olur günü beslemez diye.Bazen yüklü paralar geliyor bazen de bir hafta on gün hic isimiz olmuyor.Böyle olunca ben kazandıgımız paranın bir kısmını ayıralım diyorum bu paranın varlıgını unutalım diyorum ama eşim kira verelim sonra sıkısmayalım vs. deyince ona da hak veriyorum.Bu bir kısır döngü anlayacagın.Eşim har vurup harman savuruyor demissin eşime kalırsa da ben öyleyim.Gıdaya cok para harcarım,dısarda ya da dısardan yemek yemeyi cok severim o bana göre hayli tutumludur ama para biriktiremiyoruz halen.Eee o zaman ben de düsünüyorum tutumlu olsam da olmasam da birikim yapamıyoruz o zaman battı balık yan gider :))

Rica ederim öncelikle.Siz birileri okuyacak diye yazamasanız bile belki sizinle benzer sıkıntı yasamıs olanların yazdıklarını okur cözüm bulursunuz.Eşim de benim kk üyeliğimi biliyor zaten benim bilgisayardan girse nickim sifrem her seyim cıkar ama benimkinin hic merakı yok böyle seylere.Ben onun yerinde olsam ne yazmıs kime ne demis der okurum ama onun önüne acıp pcyi koysam okuyacagını sanmam.Bu da benim sikayetim.Bazen kk üyeleri işte su konuyu esime okuttum esim söyle yorum yaptı falan diye yazıyorlar ya onlara bir imreniyorum ki.Benimkine diyecegim gel sunu bir oku da yorumla diye o da yorumlayacak rüyamda görsem inanmam

Acık söylemek gerekirse büyük temizligin altından kalkamam becerikli pratik bir hanım olamadım hic.Ömrümde bir kez evin camını sildim oflaya puflaya.Kocis onu da begenmedi gören de cidden is gördün sanar aglaya aglaya cam sildin dedi.Dogru bir yandan da sinirden aglıyordum hic güzel olmadı hem bu is ne zaman bitecek diye.Yardımcı sart vesselam.Eşim de beni abilerinin eşleriyle cok kıyaslar temizlik konusunda degil de birsey istedigimde onlara yapılmadı falan diye.Can sıkıcı bir durum.

Benim adama klasik kadın silahları sökmüyor.Kadının iki silahı gözyası ve disilik.Daha önce de dedim aglamam artık ona normal geliyor cünkü her seye aglıyormusum.Küsken de diger mevzuya hic girmez bunun icin barısmayacagını bilirim.O konuda da iradesinin maasallahı var.Bu erkekler onları sevisimize hayran bir de bizi hayran bıraksalar ne olur sanki.

benım nısanlımda oğlak ben de boga benımkıde cok tıtız ve cok temız ve becerıklı kadınlara hayran ama ben değilim hep yengem soyle boyle der aman bana guzel dıye asık olmus her maharet bır arada olmaz ya:)) yemek konusunda ıyıyımdır malum boğa amma temızlık konusunda takıntılı değilimdir haftada 1 yeter ona gore her gun 1 oda olmalıymıs mutfak dolapları haftada sılınmelıymıs bılmem ne zaten ev dosemede kadın tutmadı bırde cımrı bende yapmadım kendısı yardım ettı cogu ıse ne yapalım yanı ınsan 4 4 luk olamaz ya utu konu evlendıkten sonra umarım sorun olmaz zaten utumuz bıle yok:)) bende ısrar etmıyorum hanı alalım dıye paramız olunca aılırız dıyorum kucuk seyhat utum vardı onla utuluyo kendısı zaten bende utu yapmayı bılmıyorum pantolon öğrenmeyede nıyetım yok:)

Adam ne yapsın haksızsa? susacak mecbuuuurrr...erkekligin 10 da 9 u kaçmaktır lafı bundan mı söylenmiş acaba ? küsmek te sorunlardan kaçma biçimi degil midir?

of offffffff hangi taraftan başlasam.en iyisi hiç anlatmayayım düşününce bile içime daraltı geliyor.bazen düşünüyorum nekadar sabırlıymışım.eşimin ailesi sorun oldu hep eşimde bende birbirimize sıkı sıkı sarıldık.

benim eşim de kadın gibi trip atar bana. olur olmadık şeyleri takar kafasına suratı düşer anlamazsınız da ne olduğunu. sorsan cevap vermez oflar puflar ardından al sana tartışma... takılmıştır o an bir şeye çöz çözebilirsen. bir de araba kullanmamı hiç istemez (ki küçükken erkek çocuklar gibi araba tutkum vardı asla vazgeçemem) aşamıyoruz bu sorunu sürekli laf söylüyor. ben hatalı olsam da çok nadir özür dilerim katıyımdır biraz. o da asla unutmaz yapılanı ısıtır ısıtır getirir önünüze. ufak tefek ama sık sık tartışmalarımız oluyor bu yüzden. bir gün büyümesinden korkmuyor değilim....

Merhabalar;

Eşimle genelde o düzensiz olduğu için tartışırız.Çalışıyorum,bebeğim var ama temizlik hastalığımda var:)çok çamaşır yıkadığım için eşim ''birgün benide makineye atacaksın''der.:)haftasonu bebek uyurken sabah erkenden evi süpürüp silerim.Banyo wc çamaşır suyu ile yıkarım.Eşim bu durumdan nefret eder.Dinlen diyorum çocuklu ev yapmasan ne olur der ama ben duramam:)))Ütü yapmaya bayılırım,yemek yapmak bir hobi benim için.Genlerimde bir tuhaflık var ama çözemedim:))))

Emin ol o seni daha cok seviyodur bizler aslinda cok duygusaliz mesela tartisiriz o hep alttan lir ben bide hakliysam varyaa dunyayi dar ederm ama bunlara ragmn onu benden cok kimse sevemez icim titrer baktigimdasorun belli edememekte..ben mesela cok inatciyimdr dogruysa birsey benim gozumde bunu kimse degistiremez bide bazen biseler yapmk adim atmk istiyorum ee hhuy geregi zaten zor yapiyorum bunu..tam bise yapacam hoppp bi laf ediyor ben o dkkadan sora kilimi kipirdatmiyorum haksizsam bile...bizle yasamak gecim etmek gercekten zor gibi gorunsede aslinda cok kolay :))

tam benlik bir konu sanırım konu açacaktım alacağım tepkilerden korktum
eşimle yaklaşık 10 aylık evliyiz çocuk istiyoruz olmuyor
eşimin ailesi biz evlenirken hiçbirşey yapmadı haklarını yemeyeyim düğün yaptılar ama oda millete gösteriş olsun diye
durumlarıda iyi
şimdi kardeşinin 2 yıl sonra olacak düğünü için para biriktirmeye başlamışlar
bana sürekli paramız yok muhabbetleri döndü
şimdi onun eşi en azından o muhabbeti hiç duyamayacak
2 yıl önceden herşeyi hazır
biz herşeyimizi eşyalarımızı falan kendimiz aldık bide sağolsun benim ailem herşeyin yarısını aldı
ama eşim bunları göremiyor için rahatmı diyorum evet diyor
bunları anlatınca ben onları birbirine düşürmeye çalışıyor oldum
benimle evlendiğine güne anet olsunmuş
ya ben hiçbrişeyi istediğim gibi almadım bir bayram birşey alınmadı üstüme paramız yok diye kendilerine acındırmaktan başka birşey yapmadılar
bende hep ucuzunu beğenmiş gibi yaptım
eşimin dahada bana teşekkür etmesi gerekmez mi?
ya ben nişanda takılan paraları bile geri verdim düğün üzeri harcadı
kaç gündür ağlamaktan helak oldum hiç kimsemde yok yaşadığım şehirde eşimlede konuşmuyorum kafayı yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…