- Konu Sahibi avukat1988
-
bak cnm önceliklee sunu anlamalısın hiç bir erkek ayy benım eşim ucuzunu aldı kesemizi düşündü demez olaya öyle bakmazz bundan emin olllllllllll.ucuzunu alıp onu begendıkce dahadaa aşagıya ındırır alımı sen ucuz aldıkca o daha ucuzunu layık görürr sanaa.iyisini begenceksın alamassan bılee pahalısını guselını begenıp ıstedıgını dılee getrıceksın o zaman onu almak ıcın cabalar onu layık gorur sanada hem kendı hem ailesi.bunu ilke edin kendıne.sen onun aılesındekı hıc kımseden daha aşağıda diilsin.[/QUOTE
işte çok iyi niyetli davrandım ben
birde ben suçlumuşum gibi tavır yapıyor
peki şimdi napıcam ben hiç konuşmuyoruz zaten nasıl açılacak gözü?
Adam ne yapsın haksızsa? susacak mecbuuuurrr...erkekligin 10 da 9 u kaçmaktır lafı bundan mı söylenmiş acaba ? küsmek te sorunlardan kaçma biçimi degil midir?
gerçekten 1 haftadır uğraştıgım bı konuyu gördüm kıslarr ve memnun oldum :)) dunyadakı bu tarz sorunlarda uğraşan tek yenı ewlı benım sanıyordum :)) 1 ay 10 gunluk ewlıyım eşim gözumun ıcıne bakar benım delii gibi sewıyor bundn emınım veee bunu sureklı dıle getırıp hıssetıtırr.nısanlılık donemımde ve dugun arefemde de cok sukur her istedğim alındı hıc bişiye yok denmedı ailesi mukemmel el ustunde tutarlar benı bende gerçekten sewıyorum hepsini.ufak tefek seylerden o kdr cok kavga ederız kı meselaa sureklı bnaa ıtırazz eder :) akşama su yemegı yapıcam haberın osun ıstedıgın bısı warmı dıye soararım yok yok yok onu yapma ben sewmem :) surayaa gıdelım yok yok yok su taraf gıdelım :))) sonra hep dediğimeee gelır o ayrı :) her sefrınde bunu yaşıyo olmamıza ragmen dun buyuk bı tartısma yasadık arabaa yuzunden arabasınaa cok hassastır hattaa aıle arasında benım kumam dıye bıılnır :))kısılık catısması suankı gıbı gelıo bana ew erkegı reıs olmanın verdıgı bı ustunluk hısssıı 2 3 ayaa duzelcegını dusunuyorum
Emin ol o seni daha cok seviyodur bizler aslinda cok duygusaliz mesela tartisiriz o hep alttan lir ben bide hakliysam varyaa dunyayi dar ederm ama bunlara ragmn onu benden cok kimse sevemez icim titrer baktigimdasorun belli edememekte..ben mesela cok inatciyimdr dogruysa birsey benim gozumde bunu kimse degistiremez bide bazen biseler yapmk adim atmk istiyorum ee hhuy geregi zaten zor yapiyorum bunu..tam bise yapacam hoppp bi laf ediyor ben o dkkadan sora kilimi kipirdatmiyorum haksizsam bile...bizle yasamak gecim etmek gercekten zor gibi gorunsede aslinda cok kolay :))
çok güzel bir topik olmuş hakkaten kızlar,şöyle günlük kahve sohbeti tadında anlatmış herkes çok hoşuma gitti ve bende katkıda bulunayım biraz dedim:))
öncelikle belirteyim bende eşiyle küs olanlar kervanındayım 2 gündür,benimkide şu anda yan odada kitap okumakta uyusssama dönüp dolaşıp gelecek nasılsa bende asla özür dileyemeneyenlerdenim,haksızda olsam o gelir tıpış tıpış özrünü diler barışırız,en kıl olduğum konuda küs olduğumuz zamanlarda kendini tecrit edercesine odaya kapanması evin,çocukların hiçbirşeyiyle ilgilenmemesi 7 yıldır hep aynı artık düzelmezde eminim ne diyeyeim Allah sonumuzu hayretsin...
Merhabalar;
Eşimle genelde o düzensiz olduğu için tartışırız.Çalışıyorum,bebeğim var ama temizlik hastalığımda var:)çok çamaşır yıkadığım için eşim ''birgün benide makineye atacaksın''der.:)haftasonu bebek uyurken sabah erkenden evi süpürüp silerim.Banyo wc çamaşır suyu ile yıkarım.Eşim bu durumdan nefret eder.Dinlen diyorum çocuklu ev yapmasan ne olur der ama ben duramam:)))Ütü yapmaya bayılırım,yemek yapmak bir hobi benim için.Genlerimde bir tuhaflık var ama çözemedim:))))
Böyle küsmeye ne var?biz de hala küsüz.Biz küstügümüzde eşim iletişimi nerdeyse sıfıra düsürür mecbur kalmadıkca asla konusmaz,baska hicbir eylem yok zaten birkac kelime konusmak dısında.Ama ben küs olsam bile normalde ne yapıyorsam yaparım yine.Yemek,onun eşyalarını kaldırma vs. siz küsünce sorumluluklarını da bir kenara bırakıyor musunuz?
bak cnm önceliklee sunu anlamalısın hiç bir erkek ayy benım eşim ucuzunu aldı kesemizi düşündü demez olaya öyle bakmazz bundan emin olllllllllll.ucuzunu alıp onu begendıkce dahadaa aşagıya ındırır alımı sen ucuz aldıkca o daha ucuzunu layık görürr sanaa.iyisini begenceksın alamassan bılee pahalısını guselını begenıp ıstedıgını dılee getrıceksın o zaman onu almak ıcın cabalar onu layık gorur sanada hem kendı hem ailesi.bunu ilke edin kendıne.sen onun aılesındekı hıc kımseden daha aşağıda diilsin.
ben de aynı sizin gibiyim, küs kalmaya hiç ama hiç dayanamıyorum. eşile tartıştık diyelim, ben sinirden o gece uyuyamam ama bizimki rahat rahat uyur, unutur resmen tartışmayı. başlarda ben de hemen gidip barışmaya çalışıyordum ama bunun ters teptiğini gördüm. üstüne gittikçe süreyi uzatıyor. öğrendim huyunu artık, bir süre sonra hiçbir şey olmamış gibi yaşamaya devam ediyoruz zaten. sadece üstüne gitmememi istiyormuş. 6 yıldır birlikteyiz hala öğreniyorum
Dünkü vukuatımızdan bahsetmek istiyorum.Hala bu olaydan dolayı küsüz.Birkaç gün önce bir mağazadan orta seviyede topuklu bir ayakkabı almıştık eşimle.Eşim benim topuklu giymemi istemiyor.Çünkü boylarımız nerdeyse aynı yan yana yürüyünce biraz sorun oluyor tahmin edersiniz ki.Ama ayakkabıyı beraber gördük beğendik o aldı bana.İşim gereği de babet giymek pek şık olmuyor benim açımdan.Dün iş çıkışı beraber arabaya doğru yürürken o 5 dklık mesafede bir sürü kırıcı laf etti bununla ilgili.Ayağım kırılsaymış da görseymişim bir daha topuklu giyemezmişim,ben iyice aşmışım kendimi.Kalbimi kırıyorsun dediğimde başlarım kalbine dedi sen beni kırmışssın gururumu kırmışsın çok mu dedi?Eve geldik yemek konusunda laf söyledi sonra da gitti oturdu içeriye.Gece buna rağmen sarıldım uyuyordu seslenmedi.Sonra dönerken kolumu attı üzerinden.Sabah da bana sarıl dediğimde hayır dedi niye dedim ben her dediğinde sana sarılmak zorunda mıyım dedi?Ayakkabıyı da paketledim iade için.İçime hiç sindirmedi artı ahı mı tuttu nedir ayapımı mahvetti ayakkabı.Ayağım yara bere içinde ayakkabı vurduğu için.İade almadılar ama demin tel etti dışardayken işle ilgili şeyler söyledi(ofisimiz de beraber çalışıyoruz)sonra da ayakkabıyı değiştirdin mi diye sordu.Ben daha laf konuşurken yanındakine birşeyler dedi teli kapattı.Ben de artık çaba göstermeyeceğime dair mesaj atıp teli kapattım.Birşey yazacağından değil de boşuna beklemeyeyim mesajını diye.Beni sevdiğini biliyorum ama bu kibirliliği,inadı beni öldürüyor.
konu sahibi avukat_asli,altta yazdiginizi ne gördüm evli mutlu huzurlu diye,masallh bana da nasip olur mu bilmem,benim de en dayanamdm kisim esimle küs olmaktir ,dayanmiorum konuusorum mutlaka ,ya da artik o da bazen konuusor,keske bizim sorunumzda öyle gündelik seyler olsaydi ölye bir derde düstüm ki,dermani nerden bulurum bilemioyrum.
bende bunaldım artık dayanamıyorum hiçbirşeye..eşimi seviyorum hemde çook ama duşakabin dükkanımız var kendisi o kadar pasifki kimseye hayır diyemiyor kızamıyor ses çıkaramıyor onun yüzünden 3 senedir 1 lira kar etmedik hala zarardayız hala eksideyiz bıktım artık tutamıyorum kendimi yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?