Evlilik günlüğümüz..

bak cnm önceliklee sunu anlamalısın hiç bir erkek ayy benım eşim ucuzunu aldı kesemizi düşündü demez olaya öyle bakmazz bundan emin olllllllllll.ucuzunu alıp onu begendıkce dahadaa aşagıya ındırır alımı sen ucuz aldıkca o daha ucuzunu layık görürr sanaa.iyisini begenceksın alamassan bılee pahalısını guselını begenıp ıstedıgını dılee getrıceksın o zaman onu almak ıcın cabalar onu layık gorur sanada hem kendı hem ailesi.bunu ilke edin kendıne.sen onun aılesındekı hıc kımseden daha aşağıda diilsin.

gerçekten 1 haftadır uğraştıgım bı konuyu gördüm kıslarr ve memnun oldum :)) dunyadakı bu tarz sorunlarda uğraşan tek yenı ewlı benım sanıyordum :)) 1 ay 10 gunluk ewlıyım eşim gözumun ıcıne bakar benım delii gibi sewıyor bundn emınım veee bunu sureklı dıle getırıp hıssetıtırr.nısanlılık donemımde ve dugun arefemde de cok sukur her istedğim alındı hıc bişiye yok denmedı ailesi mukemmel el ustunde tutarlar benı bende gerçekten sewıyorum hepsini.ufak tefek seylerden o kdr cok kavga ederız kı meselaa sureklı bnaa ıtırazz eder :) akşama su yemegı yapıcam haberın osun ıstedıgın bısı warmı dıye soararım yok yok yok onu yapma ben sewmem :) surayaa gıdelım yok yok yok su taraf gıdelım :))) sonra hep dediğimeee gelır o ayrı :) her sefrınde bunu yaşıyo olmamıza ragmen dun buyuk bı tartısma yasadık arabaa yuzunden arabasınaa cok hassastır hattaa aıle arasında benım kumam dıye bıılnır :))kısılık catısması suankı gıbı gelıo bana ew erkegı reıs olmanın verdıgı bı ustunluk hısssıı 2 3 ayaa duzelcegını dusunuyorum

Biz de evliliğin ilk yılı özellikle ilk ayları şiddetli tartısmalar yasadık.Uzun süredir tanısan da eşini aynı evi paylasmaya alışmak zaman alıyor.Son birkac gün icinde 3-4 defa kavga ettik ve su an küsüz en son dün aksam kücücük bir sebepten yanlıs anlasılmadan dolayı cooook kırdı beni cokk

Son düzenleme:

Umarım söylediğin gibidir ağzından bal damlıyor valla.5 gün sonra evlilik yıldönümümüz ama şu an kanlı bıcaklı iki düsman gibiyiz.Daha dogrusu yine haklıyken haksız duruma düstüm sindim oturdum ama umrunda deglim yan odada oturuyor eşim.

çok güzel bir topik olmuş hakkaten kızlar,şöyle günlük kahve sohbeti tadında anlatmış herkes çok hoşuma gitti ve bende katkıda bulunayım biraz dedim:))
öncelikle belirteyim bende eşiyle küs olanlar kervanındayım 2 gündür,benimkide şu anda yan odada kitap okumakta uyusssama dönüp dolaşıp gelecek nasılsa bende asla özür dileyemeneyenlerdenim,haksızda olsam o gelir tıpış tıpış özrünü diler barışırız,en kıl olduğum konuda küs olduğumuz zamanlarda kendini tecrit edercesine odaya kapanması evin,çocukların hiçbirşeyiyle ilgilenmemesi 7 yıldır hep aynı artık düzelmezde eminim ne diyeyeim Allah sonumuzu hayretsin...

Böyle küsmeye ne var?biz de hala küsüz.Biz küstügümüzde eşim iletişimi nerdeyse sıfıra düsürür mecbur kalmadıkca asla konusmaz,baska hicbir eylem yok zaten birkac kelime konusmak dısında.Ama ben küs olsam bile normalde ne yapıyorsam yaparım yine.Yemek,onun eşyalarını kaldırma vs. siz küsünce sorumluluklarını da bir kenara bırakıyor musunuz?

Maşallah Bende haftada bir temizlik yaparım aynı senin gibi ama sabahtan değil tabiki ve yemek yapmakta hobi gibi bişey benim içinde ama şu var biz ikimizde yemek yapmasını ve yemesini çok seviyoruz Kendide yapar, banada yardım eder güzel aşkım benim ütüyü hiç ama hiiiç sevmem :83:

küs olduğumuz zamanlarda ona dair hiçbişey yapmıyorum,örneğin:iki gündür sabah kahvaltıyı hazırlıyorum kuzularımla birlikte yapıp kalkıyoruz,o sonradan bişeyler atıştırıyor ilgilenmiyorum.öğle akşam yemekleride aynı çocuklar yokken yemek bile yapmazdım küs olduğumuz zamanlarda ama şimdi çocuklar sayesinde o da küs olduğumuzda bile mahrum kalmıyor yemeklerimden:)benim ablamda sizin gibi eşiyle küs olduğu zamanlarda daha da abartır günlük işlerini,adamın üstüne düşer yemeğini ye şunu yaptım bunu yaptım diye... şahsen bırak ilgilenmeyi,işlerini yapmayı yüzüne bakmak bile gelmiyor böyle günlerde benim içimden

Hmmm. Hiç böyle bir bakış açısı düşünmemiştim duymamıştım. Dediğinde haklısın galiba.

Kk hanımları sorunları cözdünüz herhalde buraya ugramaz oldunuz.Biz bu ara nazar cıkarıyoruz herhalde.Son bir haftadır her sey allak bullak.iki gün sonra evlilik yıldönümümüz ama beyimiz hala küs bana.Haklı olmama rağmen yapmadıgım kalmadı.Gurur falan hak getire.Bu kadarı yeter mi artık durayım mı kızlar?Şu 4-5 gündür beni kac kere tersledi kac kere reddetti barısmayı sayamadım.

Konu çok hoş
Belki ben de yazarım bir ara

ben de aynı sizin gibiyim, küs kalmaya hiç ama hiç dayanamıyorum. eşile tartıştık diyelim, ben sinirden o gece uyuyamam ama bizimki rahat rahat uyur, unutur resmen tartışmayı. başlarda ben de hemen gidip barışmaya çalışıyordum ama bunun ters teptiğini gördüm. üstüne gittikçe süreyi uzatıyor. öğrendim huyunu artık, bir süre sonra hiçbir şey olmamış gibi yaşamaya devam ediyoruz zaten. sadece üstüne gitmememi istiyormuş. 6 yıldır birlikteyiz hala öğreniyorum

Biz barıştık şimdilik :)) darısı kk hatunlarının başına.Yarın evlilik yıldönümümüz o günü küs geçirmeye dayanamazdım :))

Dayanılmazzzzzzzz bu ne ya

konu sahibi avukat_asli,altta yazdiginizi ne gördüm evli mutlu huzurlu diye,masallh bana da nasip olur mu bilmem,benim de en dayanamdm kisim esimle küs olmaktir ,dayanmiorum konuusorum mutlaka ,ya da artik o da bazen konuusor,keske bizim sorunumzda öyle gündelik seyler olsaydi ölye bir derde düstüm ki,dermani nerden bulurum bilemioyrum.

bende bunaldım artık dayanamıyorum hiçbirşeye..eşimi seviyorum hemde çook ama duşakabin dükkanımız var kendisi o kadar pasifki kimseye hayır diyemiyor kızamıyor ses çıkaramıyor onun yüzünden 3 senedir 1 lira kar etmedik hala zarardayız hala eksideyiz bıktım artık tutamıyorum kendimi yaa.

Öyle deme ölümden baskasına care yok inan.Bunları eşimle aram iyi oldugu icin söylemiyorum.Gecen gün yazmısım simdilik barıstık evlilik yıldönümümüzü küs gecirmeye dayanamazdım diye.Bugün evlilik yıldönümümüz ve dün çok şiddetli bir kavga ettik daha dogrusu o konustu,kırdı döktü ben dinledim.Eve gitti benim de gelmememi söyledi.Önce anneme gittim ama bir saat bile duramadan eve döndün.Neden geldin,bence gitmelisinlerle gecen bir konusma yaptı bana.Gece ayrı yattık.Sahura kaldırdım.Kalktı o yedi ben birsey yemedim.Dün iftar da yapmadım.İki gündür agzıma lokma koymuyorum.Umrunda değil.2. evlilik yıldönümümü kendi başıma kutlayacagım sanırım akşam kücük bir pasta alıp üflemeyi düsünüyorum.Ağlanacak halime gülmüyorum belki ama hissizim.Sayfalar dolusu yazasım var ama anlayanım yok.Bir dahaki evlilik yıldönümümüzü görür müyüm bilmiyorum

Maddiyat evliliği cok zedeler tahmin edebiliyorum.Peki eşin seni teselli ediyor mu en azından?Biz eşimle aynı ofiste çalışıyoruz.Bazen bir günde iki aylık para kazanıyoruz bazen günlerce kapımız calınmıyor.Ben eşime sesime cıkarmazken onun morali bozulmasın diye o bana işte neden kimse gelmiyor,önümüzdeki ayı nasıl cıkaracagız,ne yapsak diyor.Bu anlamda ondan moral desteği göremiyorum.Belki eşin zaaflarını biliyor senden anlayıs bekliyordur.Ya da sen yeri gelip bir kuru ekmege muhtac oldugunuz gün bir sözüyle seni neşelendireceginden eminsindir.Ben su an 2 yıllık musmutlu gördügüm evliligimin en kötü günlerini yasıyorum.Geçer mi bilmiyorum.Tek yapabildiğim dua etmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…