kasten yapiyorsam waytroz tepsin beni cıbığım :1no2:-tatlicadiarzu-
o istemeye gelmedi olm yaa :1closedeyes:
ne işi var onun allasen -tatlicadiarzu-
nasipse gerdekte bize refakat etcek
eski zamanda olurmuş ya :roflol::roflol:
ulan niye yandanveriyom deli mi ne -tatlicadiarzu-madem öle ben açıklıyom ismini duysun tüm kk :lepi:
gurbikin adı soyadıı duyduk duymadık demeyiiiiin -tatlicadiarzu-
DÖNDÜ YANDANVERDİ delikafadulden
siz de burdan tempo tutarsiniz "ıh ıh gayseri alkisalkisalkis" diye kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:ıyyy felakettt :roflol:
artık tüm kk nın diline dolanırsın :lepi:
ulan niye yandanveriyom deli mi ne -tatlicadiarzu-
kuşlarrrrrrrrrrrr dün nişan çarşısını yaptıkkkk gelinliği bilem hallettikkkkkkkkkk inanabiliomusnuz ilk çıkışta buldumm:)
şanslıymısın kıss masallahkuşlarrrrrrrrrrrr dün nişan çarşısını yaptıkkkk gelinliği bilem hallettikkkkkkkkkk inanabiliomusnuz ilk çıkışta buldumm:)
kızım kendini inkar etme o senin soyadın
soyuna sahip çık
YANDANVERDİlerden DÖNDÜ sün sen :lepi:
kuşlarrrrrrrrrrrr dün nişan çarşısını yaptıkkkk gelinliği bilem hallettikkkkkkkkkk inanabiliomusnuz ilk çıkışta buldumm:)
gurbık hala burda msın hanı işın coktu:yalançı
tulişime mesaj attım, nişanı haber verdim :çok üzgünüm:
çok özledim onu yaaasenağlama
:1shok: gelınlığı bılem mı
nan nasıl karar verdın hemen :1shok::1shok::1shok:
anacım bende anlamadım ilk denediğim yani ilk giydiim gelinlik mükemmel oldu fransız güpürü kırık beyaz çok hoşuma gitti üzerinde bi iki değişiklik istedim swarowskiler falan oyyy hepiniz giyin deneyin ço süper bi duyguu kaydirigubbakcemile2 :asigim:
öyle güzel şeyler yazmış ki...bende yaaa senağlama
ya ben şuanda sözlüyüm sözlüm yurtdışında temmuzda gelcek inşallah ama biz ilk zamanlarda çok hevesliydik çok heycanlıydık birbirimizi tanıdıkça çok aşık olduk hergün saatlerce konuşuyoruz ama son zamanlarda hep susmalar başladı ben sürekli beni seviyomusun demeye başladım içim daralıyor napmam gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?