Evlilik Hayali Kuranlar

nehir_21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
429
54
68
Ortada hiç bir şey yokken hatta hayatı belki de çok karışıkken bile evlilik hayali kuran var mı kızlar yoksa evrende tek miyim ? :KK31: hayalimdeki eşimle birlikte nasıl tanıştıgımdan tutun da dügünüme kadar hayal ediyorum. Yanlız değilimdir umidiyle aciyorum bu konuyu :KK36:

Sen sadece hayırlı bir evlilik iste ve gerisini akışına bırak her şey zamanı gelince oluyor. Bende çok hayal kurardım nasıl tanıştığımdan tut düğün dernek, kavga gürültü her şeyi ayrıntılı olarak hayal ediyordum sonra farkettim ki ben bunları hayal ederken aslında hep itiyormuşum kendime çekmek yerine. Şimdi sadece ruh eşimle hayırlı bir evlilik yapmayı düşlüyorum ama gerisine detayına karışmıyorum, sende öyle yap emin ol daha mutlu olacaksın :)

Hayal kurmaktan mutsuz değilim ki canımm ama tabi bazen insanı üzüyor. Hep duam artık hayırlısı ile cıksın karsıma :)

masallarda ki gibi olmuyo sekerler cok hayale gerek yok yani :):) saka maka hayirlisini isteyin umarim dusundugunuz gibi olur hersey :)

masallarda ki gibi olmuyo sekerler cok hayale gerek yok yani :):) saka maka hayirlisini isteyin umarim dusundugunuz gibi olur hersey :)
hep gerçekleştirebilceğim hayaller kurmuşumdur ya ben o yuzden sıkıntı yok yani hayal kurarken bile gerçekçiyim :D

Kendi actigim topikte konusamıyorum cünkü benim iliskim bile yok çok trajik bir durum oldu:KK69:

Bende okuyorum 2 yıl kadar sonra erken fakat erkek arkadssimin da yaşı geçmesin yahu zaten genelde ısrarcı taraf o :)

Back
X