Evlilik hayatım için yardım

Çok üzüldüm okurken bencede hemen ayrılın bu adamdan hic bise olmaz bir bayanın yaşadığı çok kötü olmuş çocuğunu al terk et bence o seni bırakmadan psikolojik şiddet bile uygulamış size . Kendinize bakın onun inadına. ALLH iyilerle karşılaştırsn
 
Sen herşeyi fazlasıyla yapmışsın zaten.cocugun bu durumda sağlıksız bir anneyle ne kadar sağlıklı büyür ki.coxugun ve kendin için lütfen ama lütfen ayril.cocugun ve senden başka kimse zarar görmüyor.UNUTMA Allah im seninle.,....GECECEK...
 
Cehennem azabi gibi bir aileye dusmussunuz. Kendinjze bunu neden yapiyorsunuz. Eski yillarda kalmissiniz. ama o eski ask dolu yillar gelmeyecek.
Bir an once bosanin. Ama davayi aniden habersiz acardim ben sizin yerinizde olsam.
Once dava acar avukatla anlasirdim sonrasinda cocugumu alir rvi terkederdim sessizce yavasca.
Sonra alsinlar baska kiz ogul musvettesine. Ne halleri varsa gorsunler. Oturur cekecekleri izdirabi izlerdim kendi hayatiima bakarken.
Ayrica psikolojik destek de almaya baslardim.
Hayatinizin icine daha fazla etmeden kendinize gelin dunyaya ve bu yaslara bi kere geliyoruz
 
:işsiz: Ay yeter gerçekten aileyi bile bile evlenenlerden gına geldi, evlenmeden önce ne oldukları belliymiş , hakaretlere katlanmışsın , 3.ayda hamile kalmışsın aferin bukadar cehalet olmaz. Müstehaktır.affet bozma yuvanı. Zaten gına geldi yarısına kadar okudum
 
Merhabalar arkadaşlarım ablalarım kardeşlerim lütfen sabırla okuyup bana yardımcı olunuz buna çok ihtiyacim var.
Öncelikle bu gibi sorunların birçok insanın hayatında oldugunu biliyorum.
Geçmişten başlayarak anlatmak istiyorum.
Ben ve eşim 9 senelik sevgililik döneminden sonra evlendik.
Sevgililik doneminin cogunlugu aşk dolu sevgi dolu geçti.Birbirimize şiirler yazardık saatler boyu telefonda konuşurduk yollarda zıplaya hoplaya nesneyle yürürduk.O kadar aşıktık birbirimize. Askimizi ilan ederdik birbirimize. Gözlerimize bakmaya doyamazdık. Askin en güzelini yaşadık.
Ben hiç evlilik kelimesini demedim. O bana evleneceğiz seninle dedi.O an sevincten göz yaşlarına tutuldum.
Ama çekimser ve utangaç olduğu için o zamanlar ailemle tanismak istememisti. İyi bir işi yoktu. Ben bile onun daha evini bilmiyordum.
Ailem doğal olarak onu tanımak istiyordu.
Derken seneler geçti.
2003 senesinde başlayan ilişkimiz 2009 senesinde en kritik zamanlarına başladı
2009 senesinde ailelerimizle tanistik. Calismiyorum.İs bulamadim o zamanlar açıköğretim de okuyordum.Kendim bilgisayar üzerinde işler yapıyordum.
Onun ailesi hiç düşündüğüm gibi değildi cahildi. kültür farkı coktu. Hiç konuşmadık düzgün. Sonuçta ise ben çalışmadığım için hafif toplu olduğum için istenmedim. Ama güzeldim. Sarışın renkli gözlü uzun boylu ve kendime bakabiliyordum o zamanlar.
Sevgilimin aklını çeldiler beni hep kotulediler. Çocuğu olmaz evi yakar saf ... Vb birçok şey dediler .Ama ben hep saygimi korudum hiç bir zaman sen demedim.her zaman sizli bizli konuştum.
Bir tane kiz kardeşi var o öncelikle beni istemedi. Sevgilimi kendi kız arkadaşlarıyla tanıştırıp benden soğutmaya çalıştı elinden geleni yaptı ve bu şekilde başladı benim asıl sürecim.
Bana abimden uzak dur şeklinde başlayan abisine verdigim dualara muska diyerek bunu büyücü anan yapar şeklinde devam eden mail gonderdi
Ve ben sevgilimin de isteğiyle ona yanıt vermedim olay uzamasin diye.
Daha evvel biz kardeşiyle geziyorduk İş ciddiye binince beni istememeye başladı .
Ben kibar nazik oldukça saf sandılar .
Benimle evlenmek istediği için ailesi sevgilimi evlatlıktan reddetti.
Öyle olunca annem babam bana sordu evlenmesen çok üzülür musun diye.Evet üzülürüm dedim.Ailelerde tanışmadi. Annem ve babam bize yardım ettiler herşeyi karşıladılar hatta evi dahi kiraladık.sevgilimin ailesi bizden daha varlıklı.5 daire 2 dükkanı var. Beni istemeye geleceklerdi haftalarca oyaladilar.Sonra yüzük seçmeye gidecektik gelmedi sevgilim. Sonraki hafta geldi onun istediği gibi yüzüğü aldık.ertesi gün nişan olacaktı gelmedi. Pasta özel yaptırdık büyük pasta aile içinde olacaktı. Babam ve annem o an ayrilmamizi istedi keşke keşke keşke o an bıraksaymisim. Telefonuna ulaşılmıştı haber vermedi ulaştığında ona haberi yokmuş gibi davrandı.Sinir krizleri geçiriyorduk. Şuraya gitmiste orada telefon bulamamış birsuru yalanlar yalanlar... Ben yine o zamanlar inandım affettim ailemi zor ikna ettim. Sonraki hafta Nisan için geldi ama üstü başı hazır değildi yağmurdan dolayı eve gidememiste... Babamın gömleğini giydi. Daha kız istemeyi yapamadı düzgün. Tek başına geldi. Sanki biz zorla evlendiriyoruz. Keşke hiç gelmeseydi.Annem babam nişana gelmeyen adamdan koca olmaz demişlerdi çok haklılarmis.
Gel zaman git zaman... derken onlar tuttuğumuz daireyi beğenmemiş bizi kendi üst katlarinda oturmamizi istediler. Tamam dedik. Ama sanki herşeyi kendileri yapmis gibi begenmemeler falan.
Nikah günü aileler bir araya geldi. Benim gozum kör olmuş aşktan.
Evlendik....
Ama gun gectikce herşey bitti aşk bitti sevgi var mı yok mu bilmiyorum.
Ailesi altkatimda oturuyor. İstenmeyen gelin ben ise hergun kayınvalidemle içiçe olmaktan panik bozukluk krizleri geçirdim. Kayınvalide çok konuşuyor herşeye ama herşeye karışıyor begenmiyor hicbirseyden mutlu değil.
Ve...
HAKARETLER HERGÜN...
KİBİRLİLİKLERİ....
Hergun hakaret işittim. Evet hergun ....
Yeni evlenmistik bana karışmayın dedim kadının tansiyonu yükseldi.
Tansiyonu yükseldi doğruysa. Kızı o gün izinliydi bunun uzerine eşime söyle o karina ağzını toplasin yoksa s.carim agzina şeklinde SMS göndermiş. Ben saygimi bozmadim.Zaten çok kabarimdir. Ama onlar ağızları bozuk saygısiz.
Hergun ama hergun hakaret işittim ve bazen küfür buna rağmen eşimi korudum 1 oğlum oldu evlendigimizin 3. Ayında HAMİLEYDİM... Halama dediğimde hiç sevinmedim demişti. Ne kadar doğru gelecegi görüyor büyüklerimiz.
Eşimin ilgisi bana hergecen gün azaldı o da HAKARET etmeye başladı bana bağırıyordu.
Oğlumuz bu yıl 6 yasina girecek.7 yil olacak evleneli.
Hergun vırvır zır zır konusan herseyi anlatan herşeye karışan tuvaletimize kadar karisan hergun hakaret eden kayınvalide.
Evlendigimizin ikinci senesinde eşim beni ALDATTI. Böylece herşeyi bitirmiş oldu. Ona olan bütün güzel duygular bu kadarmış. Fotoğraflarını gördüm sarmasdolas.ne var yani sarildiysam.ee ne olmuş o fotoğraf lar orada mı kalmış seklinde çok bağırdım kavga ettim sanki duvar ya hiç takmıyor beni . O an bosansaymisim keşke. Annem çocuğunuz var dedi herkes Bosan dedi.cocugumuz için herşey.
Oğlumuzun gelişimi geri hiperaktivite bozukluğu var .Yürümesi de geç oldu. Konusamiyor kelimesi cok az. Ozel egitime ve anaokuluna gidiyor . Herseyi benden biliyorlar herşey benim yüzümden olmuş gibi davranıyorlar.
Benim kendime olan saygimi kaybettirdiler. Panik bozukluk ve depresyon var bende.Her gün ağlıyorum.
Sık sık annemlere gidip oğlumla birlikte kalıyorum.
Bu eşimin ailesine batıyor.
Eşim babalık yapamıyor. Kabul etmiyor çocuğumuzun özel olduğunu. Sütünü yemeğini kıyafetlerinin alinmasinin babalik sanıyor.
En son yasadigimi anlatacağım.
Geçen hafta kayınvalide yine bendeydi. Zaten gittiği yok ki. Cikti kapıyı kapattım kapının onundeyken oglumun poşete takılıp düştügunu duydu. dizlerinin üstüne dustu. o an kapıyı patt patt vurdu aç aç diye bağırdi actim kapıyı. KÜFRETTİ... Hepinizin anasını s.ker.m dedi.Bana Osmanlı tokadı atmak için elini kaldırdı. Kapıyı açtım.Bagiracaksaniz gelmeyin dedim.evden çıkardım. Bütün bunlara halen olgunlukla yaklaşmaya çalışıyorum.O günden beri de eve almadım.Bu olay yaşanırken eşim yanımdaydı ve hiç birsey demedi.yokmus gibi davrandı. Ertesi gün kayınvalide kapıya geldi kapıyı aç dedi açmıyorum dedim. Çocuğu alicam dedi vermiyorum dedim. Ben iki tane çocuk büyüttüm sizin çocuğunuza ihtiyacım yok s.kt.r olup gidin dedi. Eşime, annene kapiyi açmadım dedim nasılsa söyleyecek kapıyı açmadı diye. Annen babaanne gibi davransin bana kimse hakaret edemez kufredemez dedim. Annem doğru demiştir birşey gormusturde demiştir annemin yanındayım ne derse anneme kapıyı aç dedi. Ben burada neyim duvar miyim açayım kufretsin hakaret etsin oylemi dedim.
Annemlere anlattım. Babam biraz konuştu eşimle. Sanki o evde yoktu annesi hakaret küfür ederken. Hiç takmıyor. Annem dememiştir dedi.annem vurmaz dedi.
Bir gün dayanamayıp hadi evinize gidinde kafamizi dinleyelim dedim sen beni evimden mi kavuyorsun dedi. Gitmedi.
Oturduğumuz apartman onların. Ama zulüm ve psikolojik işkence var. Yardım olsun diye yemekleri fazla yapıp bize getiriyorlardi.Esime en alt katin kirasini veriyorlar.Benim parami üstume altıma giyeceklerimi gibi kişisel şeyleri hep babam aldı.Evlenirken mutfak eşyalarından banyo örtülerine yatak odası salon takımı çocuk doğunca çocuk odası ve daha birçok şeyi babam aldı. Evlenmeden önce esime 4.000 lira verdi ikinci el ihtiyacımızı gören bir araba alsın diye. Babam şimdiye kadar anneme dahi 4.000 lirayı peşin olarak eline vermedi. Gelinlikten alyans yuzuklerimize kadar babam aldı.
Bana eşim haftada verdiği 20- 30 lirayı pek geçmez.
Benim zaten zorlandigim özel eğitim çocuğum var kendini bilmiyor.Adin ne deseniz söyleyemiyor. Hiperaktivite bozukluğu ve zihinsel olarak gelişim geriliği var onun üzüntüsü zaten yetiyor.
Bir de bunlarla uğraşıyorum.
Sürekli temizlik yapacakmisim ben hangi şeyle ilgileneyim.
Yollarda dengemi kaybediyorum.
Eşimle aramda cinsel beraberliğimiz yok.
Eve gelince ayaklarını uzatır yatar elinde
Babamlar birkaç ay daha çocuk için bekleseydin ne olduğu ortaya çıkardı diyorlar.İnsan 9 senede hiç mi anlamaz ben daha buraya ilk getirdiğin gün anladım dedi.
Eşim beni arkadaşlarıyla tanıştırmaya utanıyor fazla kilom var diye. Bir davet vardı 2-3 sene evvel sırf bu yüzden göturmedi.
Fil gibisin zayifla diyor. 22 kilo verdim devam ediyorum.
Evlendikten sonra 40 kilo aldım stresten.


*Birgün yemekteydik anneside bizimle ama atakta yemiyor
Esime nereye gideceğini sordum. Kayinvalide bizde sorulmaz gidecek işte sanane deyip
Yediğin önünde yemedigin arkanda sus dedi

*Gelin mi aldık anne baba yanına gitsin diye mi aldık

* Bir konusturamadiniz çocuğu

*Evlerinde tüfek var TEHDİT ediliyorum cocugun başına birsey gelirse seni tüfekle vurur adam (kayınpeder) dedi kayınvalide.

O kadar çok konu var ve anlatacaklarım var ki

Ben annem babam hasta olduk bunların yüzünden. Evlendim ama mutlu değilim.
Panik bozukluk ve depresyon var bende yolda dengemi bulamıyorum yere kapaklanacak gibi oluyorum. Yanımda oğlum olunca yada büyük bir içi dolu çanta torba, şemsiye gibi eşyalarla denge bulmaya çalışıyorum.Butun dengemi kaybettirdiler.Evde rahat oturamiyorum. Geçen haftadan beri hergun panik krizi geçirdim. Bu panik atak gibi. Bir sürü ilaç içiyorum.
O kadar aşk dolu olan biz ne hale geldik.
Aslında evlenmeden önce işaret vermiş de ben görememisim. Herkes evlenme dedi.
Bir de oğlumuza olan ilgisi az. Herşey benden bekleniyor. Çok yoruldum herseyi idare etmekten.
Oğlumun doğum günlerinde iki aile bir araya gelir o kadar. Kayınpeder gelmez.
Esim bir günde şunu dedi annemlere gidiyorum diye
Ben seni çekemiyorum artık bakamam bakıma muhtaç gibi bakıyoruz.bosaniriz biter dedi.
Aptal olduğunu geçiyorum.
Dedi.

*Tekrar evlendirmek istiyorlar eşimi bir çocuk yetmez bize ama çocuk senden olmaz dedi kayınvalide

* Eşim, makyaj yapsan da hicbirseye benzemezsin dedi.

*Geçen hafta yataktan atacaktı itti bir tekme atsam yere düşersin dedi.

*Beraber yemek yememiz çok az.yada geliyorum der gelmez.


O kadar çok anlatılacak var ki ...

Bunlar bazıları.
Düzelir benim eski sevdigim insan oluverir diye bekledikçe boşa beklediğimi düşünüyorum. bazen de Allah'tan ümit kesilmez diyerek bekliyorum. İyi dualarla Allah'tan diliyorum.
En son ki tutumu hiç hoş olmadı benim yanımda olmadığını anladım.
Çok kırdılar beni sevgimi tukettiler.Buyuk hayal kırıklığı yaşadım.

Aklıma geldikçe ekleme yaparım yada yaşadığımı yazarım.

Soruyorum size ne yapmalıyım.

Sonuna kadar okuduğunuz için çok teşekkür ederim.

Eklemelerim :
O kadar körmüs gözüm. Hiç konduramadim. Bir geçiş aşaması ailesi yanında olmadığı için bu şekilde davrandığını düşündüm düzelecek dedim. Daha kötüye gitti.
Bir tek boşanmama karşı olan annemdi. Sizin çocuğunuz var iyi kotude olsa başında babası olsun erkek çocuk kollamak gerek dedi. Bunu kocam aldattığı zaman söyledi.
1,5 sene cinsel ilişki kurmadik. 1,5 ay önce Cinsel ilişki yaşadık. Bir daha da yaklaşmadik.
Beni kandırmasıni istemiyorum tekrardan.
Beynimi dalgalandiriyor.
Para peşinde.. anne babasi ona maddi yönden yardım ettiği için başka yere de taşınmak istemiyor. Ağzını açıp tek laf demez onlara beni korumadı. Orada yokmuş gibi davranmalari beni çileden çıkarır.
O kadar sene sustum. Annesi için bu kadın Deli takma diye içimden geçirdim. Saygimi hiç bozmadim. Hamileyken ağlıyordum annesi bana zırlamaaa diye bağırdı. Onlarda terbiye saygı yok ki! Onlara onlar gibi olacak gelin lazım dediler. Bende huzurum için artık kendimi ezdirmeme kararı aldım cevap vermeye başladım. O kadar sene konusmuyordun dilin uzadi dedi kayınvalidem. Evet kendime geldim dedim.
Anlatmam gerekirse kayinvalideme hiçbir zaman anne demedim. İsmini söyleyip ...hanım dedim.kayinpedere ...bey dedim.
Kayinvalide sürekli konuşur öyle böyle değil sinirli bir ifade ile hicbirseyden memnun kalmaz kapıyı çalınca mutlaka anında açmalıyiz. Uyuyordum birgün oğlumla birlikte kapıya eşimin teyzesi gelmiş uyuyordum duymadım. Gelin kısmı uyurmuymus diye konuşuldu.kayinvalide Herşeye ama herşeye karışan ben söyleydim ne karıydım ben neler yapardım uyumayip sürekli iş yapacakmisim. Gündüz cocuk gece iş olacakmış. Ben oturur oturmaz uyuyorum. O kadar yoruluyorum ki herşeyimi de yapıyorum. yerde bir tek kırıntı olsun ev pis demeye başlıyor.oglum hiperaktif yerinde durmuyor herşeyi
Dağıtıyor yemeklere elini sokuyor tabakları deviriyor. Her yemekten sonra temizlik yapıyorum. Sürekli bunun yanında hakaret sen ne salaak karısın diye bagirmisti bana bagiramazsiniz dedim. Neden bağırmayacakmisim çalıştığın yok bir marifetini göster bağırmayim dedi. Bagiramazsiniz dedim. Kendimi tuttum.iste en son olan olay beni bitirdi artık eve almıyorum konusmuyorum. Hiçte pişman değilim bundan. Torununu gorsun diye arada esim götürüyor. Keyinpeder hiç sevmez çocuk. Kendi çocuklarıni da sevmemiş. Ben zaten özel çocuk annesiyim. Birturlu anlatamiyorum onlara. Neyi özel mis ne özelliği var böyle olacagina hiç olmasin. Bir yetistiremediniz konusturamadiniz senin yüzünden sen gerizekalisin bu çocukta sana çekmiş bizde böyle birşey yok böyle birşey hiç görmedim hayatımda Allah beni sizinle sınıyor. Diye her Allah'ın günü aynı şeyleri isitiyordum.

Cahil olan onlar değil sen ve ailen
İnsan onuru, gururu için yaşar koca için değil
Edebiyle kızımı isteyemeyen aileyi kapılara yaklaştırmam ailen bu konuda büyük hatalı
Sana gelince ; kendini avutuyorsun sadece, bu yaşadığın evlilik değil, bunda sevgi falan yok
Sen kendine değer vermezsen kimsenin değer vermesini bekleme
Küfür, hakaret,tehdit, aldatma daha ne olması lazım bu işkenceyi bitirmen için
 
bu durumda olup hala kocam diyen o kadar cok kadın var ki...bu adamın neyini seviyorsun neyine katlanıyorsun hala düzelir diye ümit ediyorsun? Sana saf demişler ya sen gerçekten safmışsınız.istemeye gelmeyen adamla ailesi istemeyen adamla evlenmişsin ve evliliğinde eşin de ailesi de sana herşeyi yapıyor hala orada durabiliyorsun.bu saflık değil de nedir?
 
Hepsini okuyamadım içim sıkıldı zaten, çocuk sağlıklı olsun gerisi boş. Boşan o adamdan acilen tüm haklarını da al. Çocuk bu ortamda çok mu mutlu olacak sanıyorsun sen, boşansan daha huzurlu büyür.
 
En büyük suçları vazgecememek bağlılık hatta bağımlılık uyuşturucu gibi :)

Hayır anlamıyorum buraya yazdı eee nr istiyor çoğu insan bosan dicek ben burda kimseye kolay kolay demedim hatta hic demedim ama üstüne başa basa söylüyorum bu bi aile değil yuva değil ortalık mali gibi kullanılan bi kadın var ve bu çok üzücü
 
Bu dünyaya birilerinin kahrını çekmeye gelmediyseniz, boşayın gitsin. Yaşamayan için konuşmak kolay ama gençliğinize çocuğunuza yazık. Kendinize delil toplayın. En yakın zamanda ailenizin yanına dönün. Muhtemelen size destek olacaklardır.
 
Hayır anlamıyorum buraya yazdı eee nr istiyor çoğu insan bosan dicek ben burda kimseye kolay kolay demedim hatta hic demedim ama üstüne başa basa söylüyorum bu bi aile değil yuva değil ortalık mali gibi kullanılan bi kadın var ve bu çok üzücü
Ben olsam evlenmezdim annesi babası da çok hatalı benim babam vermezdi valla
 
Bela geliyorum diye bağırmış siz duymamışsınız ama zararın neresinden dönülse kardır. Eşiniz ve kayınvalideniz destek değil köstek oldukları için çocuğunuzla da tam verimde ilgilenemezsiniz. Çıkarın onları hayatınızdan, çocuğunuzla ilgilenin..
 
Merhabalar arkadaşlarım ablalarım kardeşlerim lütfen sabırla okuyup bana yardımcı olunuz buna çok ihtiyacim var.
Öncelikle bu gibi sorunların birçok insanın hayatında oldugunu biliyorum.
Geçmişten başlayarak anlatmak istiyorum.
Ben ve eşim 9 senelik sevgililik döneminden sonra evlendik.
Sevgililik doneminin cogunlugu aşk dolu sevgi dolu geçti.Birbirimize şiirler yazardık saatler boyu telefonda konuşurduk yollarda zıplaya hoplaya nesneyle yürürduk.O kadar aşıktık birbirimize. Askimizi ilan ederdik birbirimize. Gözlerimize bakmaya doyamazdık. Askin en güzelini yaşadık.
Ben hiç evlilik kelimesini demedim. O bana evleneceğiz seninle dedi.O an sevincten göz yaşlarına tutuldum.
Ama çekimser ve utangaç olduğu için o zamanlar ailemle tanismak istememisti. İyi bir işi yoktu. Ben bile onun daha evini bilmiyordum.
Ailem doğal olarak onu tanımak istiyordu.
Derken seneler geçti.
2003 senesinde başlayan ilişkimiz 2009 senesinde en kritik zamanlarına başladı
2009 senesinde ailelerimizle tanistik. Calismiyorum.İs bulamadim o zamanlar açıköğretim de okuyordum.Kendim bilgisayar üzerinde işler yapıyordum.
Onun ailesi hiç düşündüğüm gibi değildi cahildi. kültür farkı coktu. Hiç konuşmadık düzgün. Sonuçta ise ben çalışmadığım için hafif toplu olduğum için istenmedim. Ama güzeldim. Sarışın renkli gözlü uzun boylu ve kendime bakabiliyordum o zamanlar.
Sevgilimin aklını çeldiler beni hep kotulediler. Çocuğu olmaz evi yakar saf ... Vb birçok şey dediler .Ama ben hep saygimi korudum hiç bir zaman sen demedim.her zaman sizli bizli konuştum.
Bir tane kiz kardeşi var o öncelikle beni istemedi. Sevgilimi kendi kız arkadaşlarıyla tanıştırıp benden soğutmaya çalıştı elinden geleni yaptı ve bu şekilde başladı benim asıl sürecim.
Bana abimden uzak dur şeklinde başlayan abisine verdigim dualara muska diyerek bunu büyücü anan yapar şeklinde devam eden mail gonderdi
Ve ben sevgilimin de isteğiyle ona yanıt vermedim olay uzamasin diye.
Daha evvel biz kardeşiyle geziyorduk İş ciddiye binince beni istememeye başladı .
Ben kibar nazik oldukça saf sandılar .
Benimle evlenmek istediği için ailesi sevgilimi evlatlıktan reddetti.
Öyle olunca annem babam bana sordu evlenmesen çok üzülür musun diye.Evet üzülürüm dedim.Ailelerde tanışmadi. Annem ve babam bize yardım ettiler herşeyi karşıladılar hatta evi dahi kiraladık.sevgilimin ailesi bizden daha varlıklı.5 daire 2 dükkanı var. Beni istemeye geleceklerdi haftalarca oyaladilar.Sonra yüzük seçmeye gidecektik gelmedi sevgilim. Sonraki hafta geldi onun istediği gibi yüzüğü aldık.ertesi gün nişan olacaktı gelmedi. Pasta özel yaptırdık büyük pasta aile içinde olacaktı. Babam ve annem o an ayrilmamizi istedi keşke keşke keşke o an bıraksaymisim. Telefonuna ulaşılmıştı haber vermedi ulaştığında ona haberi yokmuş gibi davrandı.Sinir krizleri geçiriyorduk. Şuraya gitmiste orada telefon bulamamış birsuru yalanlar yalanlar... Ben yine o zamanlar inandım affettim ailemi zor ikna ettim. Sonraki hafta Nisan için geldi ama üstü başı hazır değildi yağmurdan dolayı eve gidememiste... Babamın gömleğini giydi. Daha kız istemeyi yapamadı düzgün. Tek başına geldi. Sanki biz zorla evlendiriyoruz. Keşke hiç gelmeseydi.Annem babam nişana gelmeyen adamdan koca olmaz demişlerdi çok haklılarmis.
Gel zaman git zaman... derken onlar tuttuğumuz daireyi beğenmemiş bizi kendi üst katlarinda oturmamizi istediler. Tamam dedik. Ama sanki herşeyi kendileri yapmis gibi begenmemeler falan.
Nikah günü aileler bir araya geldi. Benim gozum kör olmuş aşktan.
Evlendik....
Ama gun gectikce herşey bitti aşk bitti sevgi var mı yok mu bilmiyorum.
Ailesi altkatimda oturuyor. İstenmeyen gelin ben ise hergun kayınvalidemle içiçe olmaktan panik bozukluk krizleri geçirdim. Kayınvalide çok konuşuyor herşeye ama herşeye karışıyor begenmiyor hicbirseyden mutlu değil.
Ve...
HAKARETLER HERGÜN...
KİBİRLİLİKLERİ....
Hergun hakaret işittim. Evet hergun ....
Yeni evlenmistik bana karışmayın dedim kadının tansiyonu yükseldi.
Tansiyonu yükseldi doğruysa. Kızı o gün izinliydi bunun uzerine eşime söyle o karina ağzını toplasin yoksa s.carim agzina şeklinde SMS göndermiş. Ben saygimi bozmadim.Zaten çok kabarimdir. Ama onlar ağızları bozuk saygısiz.
Hergun ama hergun hakaret işittim ve bazen küfür buna rağmen eşimi korudum 1 oğlum oldu evlendigimizin 3. Ayında HAMİLEYDİM... Halama dediğimde hiç sevinmedim demişti. Ne kadar doğru gelecegi görüyor büyüklerimiz.
Eşimin ilgisi bana hergecen gün azaldı o da HAKARET etmeye başladı bana bağırıyordu.
Oğlumuz bu yıl 6 yasina girecek.7 yil olacak evleneli.
Hergun vırvır zır zır konusan herseyi anlatan herşeye karışan tuvaletimize kadar karisan hergun hakaret eden kayınvalide.
Evlendigimizin ikinci senesinde eşim beni ALDATTI. Böylece herşeyi bitirmiş oldu. Ona olan bütün güzel duygular bu kadarmış. Fotoğraflarını gördüm sarmasdolas.ne var yani sarildiysam.ee ne olmuş o fotoğraf lar orada mı kalmış seklinde çok bağırdım kavga ettim sanki duvar ya hiç takmıyor beni . O an bosansaymisim keşke. Annem çocuğunuz var dedi herkes Bosan dedi.cocugumuz için herşey.
Oğlumuzun gelişimi geri hiperaktivite bozukluğu var .Yürümesi de geç oldu. Konusamiyor kelimesi cok az. Ozel egitime ve anaokuluna gidiyor . Herseyi benden biliyorlar herşey benim yüzümden olmuş gibi davranıyorlar.
Benim kendime olan saygimi kaybettirdiler. Panik bozukluk ve depresyon var bende.Her gün ağlıyorum.
Sık sık annemlere gidip oğlumla birlikte kalıyorum.
Bu eşimin ailesine batıyor.
Eşim babalık yapamıyor. Kabul etmiyor çocuğumuzun özel olduğunu. Sütünü yemeğini kıyafetlerinin alinmasinin babalik sanıyor.
En son yasadigimi anlatacağım.
Geçen hafta kayınvalide yine bendeydi. Zaten gittiği yok ki. Cikti kapıyı kapattım kapının onundeyken oglumun poşete takılıp düştügunu duydu. dizlerinin üstüne dustu. o an kapıyı patt patt vurdu aç aç diye bağırdi actim kapıyı. KÜFRETTİ... Hepinizin anasını s.ker.m dedi.Bana Osmanlı tokadı atmak için elini kaldırdı. Kapıyı açtım.Bagiracaksaniz gelmeyin dedim.evden çıkardım. Bütün bunlara halen olgunlukla yaklaşmaya çalışıyorum.O günden beri de eve almadım.Bu olay yaşanırken eşim yanımdaydı ve hiç birsey demedi.yokmus gibi davrandı. Ertesi gün kayınvalide kapıya geldi kapıyı aç dedi açmıyorum dedim. Çocuğu alicam dedi vermiyorum dedim. Ben iki tane çocuk büyüttüm sizin çocuğunuza ihtiyacım yok s.kt.r olup gidin dedi. Eşime, annene kapiyi açmadım dedim nasılsa söyleyecek kapıyı açmadı diye. Annen babaanne gibi davransin bana kimse hakaret edemez kufredemez dedim. Annem doğru demiştir birşey gormusturde demiştir annemin yanındayım ne derse anneme kapıyı aç dedi. Ben burada neyim duvar miyim açayım kufretsin hakaret etsin oylemi dedim.
Annemlere anlattım. Babam biraz konuştu eşimle. Sanki o evde yoktu annesi hakaret küfür ederken. Hiç takmıyor. Annem dememiştir dedi.annem vurmaz dedi.
Bir gün dayanamayıp hadi evinize gidinde kafamizi dinleyelim dedim sen beni evimden mi kavuyorsun dedi. Gitmedi.
Oturduğumuz apartman onların. Ama zulüm ve psikolojik işkence var. Yardım olsun diye yemekleri fazla yapıp bize getiriyorlardi.Esime en alt katin kirasini veriyorlar.Benim parami üstume altıma giyeceklerimi gibi kişisel şeyleri hep babam aldı.Evlenirken mutfak eşyalarından banyo örtülerine yatak odası salon takımı çocuk doğunca çocuk odası ve daha birçok şeyi babam aldı. Evlenmeden önce esime 4.000 lira verdi ikinci el ihtiyacımızı gören bir araba alsın diye. Babam şimdiye kadar anneme dahi 4.000 lirayı peşin olarak eline vermedi. Gelinlikten alyans yuzuklerimize kadar babam aldı.
Bana eşim haftada verdiği 20- 30 lirayı pek geçmez.
Benim zaten zorlandigim özel eğitim çocuğum var kendini bilmiyor.Adin ne deseniz söyleyemiyor. Hiperaktivite bozukluğu ve zihinsel olarak gelişim geriliği var onun üzüntüsü zaten yetiyor.
Bir de bunlarla uğraşıyorum.
Sürekli temizlik yapacakmisim ben hangi şeyle ilgileneyim.
Yollarda dengemi kaybediyorum.
Eşimle aramda cinsel beraberliğimiz yok.
Eve gelince ayaklarını uzatır yatar elinde
Babamlar birkaç ay daha çocuk için bekleseydin ne olduğu ortaya çıkardı diyorlar.İnsan 9 senede hiç mi anlamaz ben daha buraya ilk getirdiğin gün anladım dedi.
Eşim beni arkadaşlarıyla tanıştırmaya utanıyor fazla kilom var diye. Bir davet vardı 2-3 sene evvel sırf bu yüzden göturmedi.
Fil gibisin zayifla diyor. 22 kilo verdim devam ediyorum.
Evlendikten sonra 40 kilo aldım stresten.


*Birgün yemekteydik anneside bizimle ama atakta yemiyor
Esime nereye gideceğini sordum. Kayinvalide bizde sorulmaz gidecek işte sanane deyip
Yediğin önünde yemedigin arkanda sus dedi

*Gelin mi aldık anne baba yanına gitsin diye mi aldık

* Bir konusturamadiniz çocuğu

*Evlerinde tüfek var TEHDİT ediliyorum cocugun başına birsey gelirse seni tüfekle vurur adam (kayınpeder) dedi kayınvalide.

O kadar çok konu var ve anlatacaklarım var ki

Ben annem babam hasta olduk bunların yüzünden. Evlendim ama mutlu değilim.
Panik bozukluk ve depresyon var bende yolda dengemi bulamıyorum yere kapaklanacak gibi oluyorum. Yanımda oğlum olunca yada büyük bir içi dolu çanta torba, şemsiye gibi eşyalarla denge bulmaya çalışıyorum.Butun dengemi kaybettirdiler.Evde rahat oturamiyorum. Geçen haftadan beri hergun panik krizi geçirdim. Bu panik atak gibi. Bir sürü ilaç içiyorum.
O kadar aşk dolu olan biz ne hale geldik.
Aslında evlenmeden önce işaret vermiş de ben görememisim. Herkes evlenme dedi.
Bir de oğlumuza olan ilgisi az. Herşey benden bekleniyor. Çok yoruldum herseyi idare etmekten.
Oğlumun doğum günlerinde iki aile bir araya gelir o kadar. Kayınpeder gelmez.
Esim bir günde şunu dedi annemlere gidiyorum diye
Ben seni çekemiyorum artık bakamam bakıma muhtaç gibi bakıyoruz.bosaniriz biter dedi.
Aptal olduğunu geçiyorum.
Dedi.

*Tekrar evlendirmek istiyorlar eşimi bir çocuk yetmez bize ama çocuk senden olmaz dedi kayınvalide

* Eşim, makyaj yapsan da hicbirseye benzemezsin dedi.

*Geçen hafta yataktan atacaktı itti bir tekme atsam yere düşersin dedi.

*Beraber yemek yememiz çok az.yada geliyorum der gelmez.


O kadar çok anlatılacak var ki ...

Bunlar bazıları.
Düzelir benim eski sevdigim insan oluverir diye bekledikçe boşa beklediğimi düşünüyorum. bazen de Allah'tan ümit kesilmez diyerek bekliyorum. İyi dualarla Allah'tan diliyorum.
En son ki tutumu hiç hoş olmadı benim yanımda olmadığını anladım.
Çok kırdılar beni sevgimi tukettiler.Buyuk hayal kırıklığı yaşadım.

Aklıma geldikçe ekleme yaparım yada yaşadığımı yazarım.

Soruyorum size ne yapmalıyım.

Sonuna kadar okuduğunuz için çok teşekkür ederim.

Eklemelerim :
O kadar körmüs gözüm. Hiç konduramadim. Bir geçiş aşaması ailesi yanında olmadığı için bu şekilde davrandığını düşündüm düzelecek dedim. Daha kötüye gitti.
Bir tek boşanmama karşı olan annemdi. Sizin çocuğunuz var iyi kotude olsa başında babası olsun erkek çocuk kollamak gerek dedi. Bunu kocam aldattığı zaman söyledi.
1,5 sene cinsel ilişki kurmadik. 1,5 ay önce Cinsel ilişki yaşadık. Bir daha da yaklaşmadik.
Beni kandırmasıni istemiyorum tekrardan.
Beynimi dalgalandiriyor.
Para peşinde.. anne babasi ona maddi yönden yardım ettiği için başka yere de taşınmak istemiyor. Ağzını açıp tek laf demez onlara beni korumadı. Orada yokmuş gibi davranmalari beni çileden çıkarır.
O kadar sene sustum. Annesi için bu kadın Deli takma diye içimden geçirdim. Saygimi hiç bozmadim. Hamileyken ağlıyordum annesi bana zırlamaaa diye bağırdı. Onlarda terbiye saygı yok ki! Onlara onlar gibi olacak gelin lazım dediler. Bende huzurum için artık kendimi ezdirmeme kararı aldım cevap vermeye başladım. O kadar sene konusmuyordun dilin uzadi dedi kayınvalidem. Evet kendime geldim dedim.
Anlatmam gerekirse kayinvalideme hiçbir zaman anne demedim. İsmini söyleyip ...hanım dedim.kayinpedere ...bey dedim.
Kayinvalide sürekli konuşur öyle böyle değil sinirli bir ifade ile hicbirseyden memnun kalmaz kapıyı çalınca mutlaka anında açmalıyiz. Uyuyordum birgün oğlumla birlikte kapıya eşimin teyzesi gelmiş uyuyordum duymadım. Gelin kısmı uyurmuymus diye konuşuldu.kayinvalide Herşeye ama herşeye karışan ben söyleydim ne karıydım ben neler yapardım uyumayip sürekli iş yapacakmisim. Gündüz cocuk gece iş olacakmış. Ben oturur oturmaz uyuyorum. O kadar yoruluyorum ki herşeyimi de yapıyorum. yerde bir tek kırıntı olsun ev pis demeye başlıyor.oglum hiperaktif yerinde durmuyor herşeyi
Dağıtıyor yemeklere elini sokuyor tabakları deviriyor. Her yemekten sonra temizlik yapıyorum. Sürekli bunun yanında hakaret sen ne salaak karısın diye bagirmisti bana bagiramazsiniz dedim. Neden bağırmayacakmisim çalıştığın yok bir marifetini göster bağırmayim dedi. Bagiramazsiniz dedim. Kendimi tuttum.iste en son olan olay beni bitirdi artık eve almıyorum konusmuyorum. Hiçte pişman değilim bundan. Torununu gorsun diye arada esim götürüyor. Keyinpeder hiç sevmez çocuk. Kendi çocuklarıni da sevmemiş. Ben zaten özel çocuk annesiyim. Birturlu anlatamiyorum onlara. Neyi özel mis ne özelliği var böyle olacagina hiç olmasin. Bir yetistiremediniz konusturamadiniz senin yüzünden sen gerizekalisin bu çocukta sana çekmiş bizde böyle birşey yok böyle birşey hiç görmedim hayatımda Allah beni sizinle sınıyor. Diye her Allah'ın günü aynı şeyleri isitiyordum.
lutfen kırılmayın size soyleyeceklerıme siz en bastan zaten yapmıssınız yapacağınızı kendınıze yapacağınız en buyuk kotülük sizi itemeyen bi adamla evlenmissiniz nisana gelmemek ne ya fil gıbısın zayıfla seni göturemem utunırım ne neden böyle bi kötuluk yaptınız kendınıze neden baskasından bı cocuğu olur demelerıne ızın verdınız makyaj yapsan biseye benzemezsin dedıttınız kendinize bu ve bunun gıbı adamları adam dıye koca dıye seçıyoruunuz barı hayatınız geri kalanını mutlu yaşayın bosayın ne halı varsa görsun sevmeye sevılmeye layık o kadar ınsan varken hayatta
 
Hepsini okudum... gerçekten çok üzücü,yalnız anlamadığım tek şey bunca sene neden sabrettiniz?neden kendinize bunca işkence yasattiniz?anneniz sizi her gün psikolojik şiddet görüp hasta olmanız için mi doğurdu?yani hadi kendinizi dusunmuyorsunuz oglunuzu da düşündüğünüz yok ki!!size bir şey olursa o çocuk ne olacak?(ki size bir şey olacak bu gidişle maalesef,şimdiden dengenizi koruyamiyorsunuz,ilaç içiyorsunuz falan)yani oğlunuza kim bakacak size bir şey olsa hiç düşündünüz mü? Çocuk için boşanmamak saçmalığı da bırakın lütfen,mutsuz bir evlilikte mutlu bir çocuk yetişemez,ki sizinki evlilik bile sayılmaz ...kendinize gelin lütfen,sonunuz kötü olmasın,özel bir oglunuzu düşünün,onun için güçlü olmanız lazım,kendinize acimayi bırakın olan oldu,mutsuz evlilik hayatın sonu değil,zaten hayat evlilikten de ibaret değildir,babanız da destekmis size,acil kurtulun o evden
 
Hepsini okudum... gerçekten çok üzücü,yalnız anlamadığım tek şey bunca sene neden sabrettiniz?neden kendinize bunca işkence yasattiniz?anneniz sizi her gün psikolojik şiddet görüp hasta olmanız için mi doğurdu?yani hadi kendinizi dusunmuyorsunuz oglunuzu da düşündüğünüz yok ki!!size bir şey olursa o çocuk ne olacak?(ki size bir şey olacak bu gidişle maalesef,şimdiden dengenizi koruyamiyorsunuz,ilaç içiyorsunuz falan)yani oğlunuza kim bakacak size bir şey olsa hiç düşündünüz mü? Çocuk için boşanmamak saçmalığı da bırakın lütfen,mutsuz bir evlilikte mutlu bir çocuk yetişemez,ki sizinki evlilik bile sayılmaz ...kendinize gelin lütfen,sonunuz kötü olmasın,özel bir oglunuzu düşünün,onun için güçlü olmanız lazım,kendinize acimayi bırakın olan oldu,mutsuz evlilik hayatın sonu değil,zaten hayat evlilikten de ibaret değildir,babanız da destekmis size,acil kurtulun o evden
 
Sen kimsinki köylüleri küçümsüyosun!!!!’ :KK11: :sinirli:
Kadın ne anlatmıs nereyı okuyup gerısını okumadan kadını yargılıyorosunuz ya. Haksızda degıl sonlarını okusanız keske. özel cocuga kayınvalıdesının bunun neresı ozel kendın gıbı gerızekalı yetıstırmıssin konusturamamıssın dedıgı kısmı okumamıssınız.gelın kısmı uyurmu gexe vaktı ıs yapar dedıgı kısmı okumamıssınz. Kayınpederın senı tufekle vurur kısmını okumamıssınz. Haksızmı degıl hemde kor cahıl bu adamın aılesı. Köyde yasayıp kendını gelıstırende var, bunlar gıbı köylü cahillerde var. Konuyu tam okıyun.konu sajıbı sana gelınce bosan dıycem ama bosanmayı dusunmussun bu aıkenn tehdıtlerı yuzunden bosanamazsında. Bir sure sıgınma evınde falanmı kalsan uzaklastırma aldırsan. Cocugun gelısımı ıcın bıseyde yapamazsın bu cahıl ınsanlar basında olduhu surece. Bır yolunu bul. Aılen destek olsun. yoksa senın ölümüb bu kv yuzunden olaxaga benzıyor.
 
X