- 22 Ocak 2018
- 103
- 79
- 98
- Konu Sahibi Madammerkur
-
Evet ama ben zaten çok eşya almiyorum ki. Yatak odası, oturma grubu, beyaz esya. Zaten ivir zivirlarimi hep aldim ben çalışırken. Sadece bugün bir dekoratif eşya attım o kadar .Böyle bişeyden ayrıl diyen hanımlar, nasıl bu kadar peşin hükümlü olabiliyorsunuz. Kolay mı? Sims mi oynuyoruz? Açık açık dememiş bile çocuk.. dikkatli olalım demiş. Çok eşya almayalım demiş. Bu mu yani! Bazı hanımların düzgün giden ilişkileri kıskanarak yorum yaptığını düşünüyorum
Yoo kaçırdığınız bir nokta var . Ben zaten demirbaşlara bakıyorum. Onlar için de bu cümleleri kuruyor. Sadece bugün çok begendim dekoratif eşya ve inanın çok uygundu tanıdık olduğu için indirimli . Bunun için de aynı şeyi söylemesi düşündürdü beni. Size şöyle söyleyeyim , 9 bin tl ye ev dizecek . Bana attığı şeyler bu tarz şeyler. Internet yorumlara bakiyorjm bu adamlar dolandirici demiş herkes. Ona söylüyorum oyle bir sey yok rakip firmalar yaziyordur diyor. Ee diyorum 9 bine kim ev dizmiş millet enayi mi o kadar para harciyorlar. Elimizde kalir diyorum 1 sene sonra degisiriz diyor. Ee ne gerek var ben neden 9 bini cöpe atayım 1 sene için.Ve inanın ne bilezik ne gelinlik ne takı hiçbir sey istemedim. Durumlarınin farkindayim. O yuzden ailem fazlasını üstleniyor. Ama gezip,icmelere para varken bunlara olmaması bence onun biraz kaprisli olduğunu gösteriyor
Evet bazen ayrılma fikri geliyor, yalan söyleyemem belki ani sinirden . Ona böyle şeyleri asla söylemem ama kırmamak için çaba harcarım hep kendi içimde yaşarım. Tam olarak bahsettiğiniz gibi eşyaya para vereceğimize gezelim diyor. Tamam ben de aynı fikirdeyim o yüzden orta kalite bakıyorum. Ama 9 bine ev dizmekten bahsediyor. Bu zamanda siz söyleyin bu fiyata ne bulcaz hadi bulduk 1. Ayda ortada kalırız. Ee biz daha çok zarara gireriz öyle dedim. Tekrar eşya alacaksak 9 bin içerdeyiz demektir.tabiki insanlar her şeyi tam olsun isteyebilir ama normal hayatında cimri değilse belki de sadece eşyalara değer vermiyordur.
nişanlıyken ve evlilik zamanı şeytan uğraşırmış insanlarla, bu yüzden çıkar genelde kavgalar. bence seviyorsanız, kendini ve karakterini. bireysel probleminiz yoksa erkeklere çok anlam yüklemeyin yahu çoğu erkek zaten ailesinin evinde eve dikkat etmediği için çoğu eşyayı ve süs eşyasını da gereksiz görür, atma sende kendin güzelce seç, alınacak onlar emin ol. ben düğün zamanıma dönüyorum da çoğu şeyi boşu boşuna kafama takmışım diyorum. bu yüzden bitirmeyi düşünmek biraz anlamsız eğer durumu da gerçekten çok iyi değilse bu yüzden bir şeyler bakarken geriliyor olabilir, malesef ki insanı eşya mutlu etmiyor. yüksek fiyatlı bir şey beğenirsin alamaz diye de korkuyor olabilir.
bunu okuduktan sonra bir miktar fikir değiştirmeye hakkım var benceYoo kaçırdığınız bir nokta var . Ben zaten demirbaşlara bakıyorum. Onlar için de bu cümleleri kuruyor. Sadece bugün çok begendim dekoratif eşya ve inanın çok uygundu tanıdık olduğu için indirimli . Bunun için de aynı şeyi söylemesi düşündürdü beni. Size şöyle söyleyeyim , 9 bin tl ye ev dizecek . Bana attığı şeyler bu tarz şeyler. Internet yorumlara bakiyorjm bu adamlar dolandirici demiş herkes. Ona söylüyorum oyle bir sey yok rakip firmalar yaziyordur diyor. Ee diyorum 9 bine kim ev dizmiş millet enayi mi o kadar para harciyorlar. Elimizde kalir diyorum 1 sene sonra degisiriz diyor. Ee ne gerek var ben neden 9 bini cöpe atayım 1 sene için.Ve inanın ne bilezik ne gelinlik ne takı hiçbir sey istemedim. Durumlarınin farkindayim. O yuzden ailem fazlasını üstleniyor. Ama gezip,icmelere para varken bunlara olmaması bence onun biraz kaprisli olduğunu gösteriyor
Ucuza getirmeye çalışıyor yani cimri!Yoo kaçırdığınız bir nokta var . Ben zaten demirbaşlara bakıyorum. Onlar için de bu cümleleri kuruyor. Sadece bugün çok begendim dekoratif eşya ve inanın çok uygundu tanıdık olduğu için indirimli . Bunun için de aynı şeyi söylemesi düşündürdü beni. Size şöyle söyleyeyim , 9 bin tl ye ev dizecek . Bana attığı şeyler bu tarz şeyler. Internet yorumlara bakiyorjm bu adamlar dolandirici demiş herkes. Ona söylüyorum oyle bir sey yok rakip firmalar yaziyordur diyor. Ee diyorum 9 bine kim ev dizmiş millet enayi mi o kadar para harciyorlar. Elimizde kalir diyorum 1 sene sonra degisiriz diyor. Ee ne gerek var ben neden 9 bini cöpe atayım 1 sene için.Ve inanın ne bilezik ne gelinlik ne takı hiçbir sey istemedim. Durumlarınin farkindayim. O yuzden ailem fazlasını üstleniyor. Ama gezip,icmelere para varken bunlara olmaması bence onun biraz kaprisli olduğunu gösteriyor
Diyorum bak ailem başka şehirde yanimiza gelirlwr illa kiYani oturma odasi ve yatak odasi almayip ne yapacak missisiniz, yere minder mi dizecekmissiniz? Bunu ona sordunuz mu?
Garip cidden. Lukse kacmadan, uygun bir sekilde evi dizelim dese neyse.
Benim de aklım almıyor , ömür boyu laf mı anlatacagım diyorum. Yemek takımı almıstım çalışırken , bana soruyor kac kisilik diye . 12 kisilik dedim. 8 kişilik neyimize yetmiyormus neden 12 kisilik almisim. 8 kisilik yemek takimi var da benim haberim yok sanirimbunu okuduktan sonra bir miktar fikir değiştirmeye hakkım var bence
nişanlınız 9 bine nasıl ev dizmeyi düşünüyor çok merak ediyorum.
hayal aleminde ve ya on yıl öncesinde yaşıyor olmalı. iki sene önce ev dizdim 9 bin sadece bir koltuk fiyatıydı. sonra gidip inegölden aynısını 6ya aldım. 9a tüm ev aklım almadı
Cimri desem her şeyde para kısar . Eşyaya para vereceğimize gezelim diyor. Yiyelim icelim gezelim hayat mottomuz bu resmenUcuza getirmeye çalışıyor yani cimri!
Hem madem sonra yine aliriz diyor bu az esya cok.huzur felsefesine uzak
Temel.seyleri bile almaktan aciz
Evet malesef öyle sanırımAdam eşya sevmiyor.
Eve gelinde bir yatakta yatacak, bir tv karşısında totosunu kaşıyacak ve masada yemek yiyecek kadar gerekli görüyor eşyayı.
Bence önce bunu düşünün:)
Çok doğru söylüyorsunuz , gerçekten çok teşekkür ederim , bu açıdan bakmamıstım. Lafta her şey benim istediğim gibi olmalı sorsanız öyle der . Ama lafta işte.Öncelikle sorun sadece eşya mı yoksa onun senin fikirlerine saygı duymaması mı bunu tespit etmelisin. Nişanlını en iyi sen tanıdığından bunun cevabı sende.
Sorun sadece eşya diyorsan gerekli gördüğün ve almak istediğin şeyleri almaktan çekinme, erkek arkadaşına o evin seninde evin olduğunu ve bu eşyaları istediğini açıkça söyle, sonuçta o eşya sevmiyor diye sen isteklerinden vazgeçmek zorunda değilsin.
Ama adam senin fikirlerine saygı duymuyor ve geleceğinizle , yaşayacağınız şehirle ve alacağınız eşya ilgili kararlarını size dayatıyorsa , o zaman ilişkinizi iyice analiz ettikten sonra nişanlınızla sıkı bir konuşma yapıp, alacağınız cevaplara göre karar vermeniz gerekiyor.
Demek istediğimi anlatabildim umarım.Evet malesef öyle sanırım
başta nişanlını durumu olmadığından belki böyledir diye düşündüm ama gezmek yemek içmek kadar insanın yaşadığı yerde önemlidir. eğer durumundan dolayı olsaydı istememe sebebi biraz üzülüp, hak verirdim ama hayatınız ömür boyu yeme içme üzerine kurulacaksa bence çok zor. ileride eve bir şeyler yapmak isteyeceksiniz ve ya kendinize bir şey almak isteyeceksiniz onu alacağına yiyip içelim diyecek. sinir bozucuDiyorum bak ailem başka şehirde yanimiza gelirlwr illa ki
Benim de aklım almıyor , ömür boyu laf mı anlatacagım diyorum. Yemek takımı almıstım çalışırken , bana soruyor kac kisilik diye . 12 kisilik dedim. 8 kişilik neyimize yetmiyormus neden 12 kisilik almisim. 8 kisilik yemek takimi var da benim haberim yok sanirim
Dkdkdkdkdk ya allah aşkına kadın zaten esas olan şeylere bakıyorum diyor adam oradan az eşya çok huzur falan diyor bunu mu kıskanıcaz cidden:d bu nasıl bir mantalite:d ya kusura bakmayın da ben gerekli olan şeylere bakıyor ve bütçemi bilip ondan kat kat fazla şeyleri istemiyorsam fikir istemek için gönderdiğim linke az eşya çok huzur diyen adamın şöööyle ağzının ortasına iyi bir geçiririm. Düşünsenize siz imkanlarınız dahilinde ev kurmaya çalışıyorsunuz oradan az eşya zaten taşınıcaz diye stoplayan biri var yardımcı olmak katkıda bulunmak yerine, cimri insan hiç çekilmiyor. İyi düşünün bence konu sahibi yarın öbür gün bebeğiniz olduğunda ikinci zıbını alırken zaten büyücek bebe bir taneyle idare et ne gerek var dediğinde daha çok zorunuza gider.Böyle bişeyden ayrıl diyen hanımlar, nasıl bu kadar peşin hükümlü olabiliyorsunuz. Kolay mı? Sims mi oynuyoruz? Açık açık dememiş bile çocuk.. dikkatli olalım demiş. Çok eşya almayalım demiş. Bu mu yani! Bazı hanımların düzgün giden ilişkileri kıskanarak yorum yaptığını düşünüyorum
Evet konuştuk , şimdi söylemesine göre her şey ortak . Çalışmaya başladığımdaki maaşımda bana ait olacakmış söylediğine göre. Bunu söylemesi bile bana saçma geliyor herkes belli harçlık alır geri kalan bütün masraflar paylaşılır . Belki ailemde böyle gördüğüm için. Onunla konuşsanız sadece derdinin eşyaya bu kadar para vermek olduğunu söylerDemek istediğimi anlatabildim umarım.
Hiç konuştunuz mu ev işleri konusuna iş bölümü, geçindirme mevzusunda paylaşımları?
Bana eşya sadece bir sonuç gibi geldi de, adamın evliliğe bakış açısı bana göre yanlış çünkü.
Tabi sinir bozucu , kaliteli yaşamak için yaşam alanımında bana hitap etmesi gerekir. Elimdeki imkanlarla bunu yapabilmek isterim. Zorlanacağı bir duruma asla sokmam zaten.başta nişanlını durumu olmadığından belki böyledir diye düşündüm ama gezmek yemek içmek kadar insanın yaşadığı yerde önemlidir. eğer durumundan dolayı olsaydı istememe sebebi biraz üzülüp, hak verirdim ama hayatınız ömür boyu yeme içme üzerine kurulacaksa bence çok zor. ileride eve bir şeyler yapmak isteyeceksiniz ve ya kendinize bir şey almak isteyeceksiniz onu alacağına yiyip içelim diyecek. sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?