Evlilik Hazırlığında Trip

consideration

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2014
24
5
8
İstanbul
Kızlar, evlilik hazırlığı yapıyoruz, eşimin babasının yakınında oturmamız gerektiği için ikamet ettiği lokasyonda kiralık ev bakıyoruz, işten çıkıp yanına gidiyorum, hafta sonumu ayırıyorum, kafamıza ve bütçemize uygun ev bulamadık ve bulamıyoruz. Benim işten çıkıp yanına gitmemi, hafta sonumu ayırmamı, çabamı, görmüyor. Balayı tarihimizi belirleyelim, düğün salonumuzu tutalım, bütçe yapalım borçlanacağız diyorum, cevap yok sanki duvara konuşuyorum. Konuşunca bir de üstüne trip yiyorum.

Kendi lokasyonumda bütçemize uygun ev var, hatta zorlasak satın alabiliriz bile. Zaman ayırıp kendi kolasyanuma bile bakıyorum. Yoruldum artık. Ne olur psikolojime uygun yardımlarınızı rica ediyorum.

Tipik "nişan öküzü" klişesi içindesiniz.
Bu tarz sorumluluklar fazla gelince genelde ya "duvar" olurlar, ya da "odun" zaten.
"Hepsini tek başıma yapamıyorum, ama yapılmaları lazım" gibi bir konuşma yapın, gene de yemezse çoğu dişi kuş adayı gibi yuvanızı kendiniz yapmanız gerekecek artık.

Çok haklısınız, teşekkürler.

Doğruları konuşuyorum, bütçedir, borçtur falan. Yani doğruları konuştuğum için trip yiyorum.
Evlilk ondada stres yapmistr ki erkekler bizim gibi sabirli degiller malesef hemen parliyabiliyolar sabirlar diliyirum size cok fazlada altan almayin kararinizj acik ve net bi sekilde bildirin simdiden mutluluklar..

şimdiden umursamazlıklar başlamış canım

Konuya bakınca ilk izlenimim konu lokasyon demek için açılmış gibi. Bizim türkçemize ne oldu da böyle özenti kelimeler kullanıyorsunuz anlamıyorum.

Evlilik stresidir fazla buyutulucek bisey degildir ..

Yada nisanlin gercekten umursamaz..

erkekler bütün evrelerde odun ki sadece bu evre için değil . Onlar hazıra konmayı sever kendini yorma bile bence kendi kendine yap et herşeyi kendi zevkine göre yap görsün gününü . Sevmediği beğenmediği bir yer olursada umursama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…