• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik hazırlığındayım..Alışveriş konusunda fikir verir misiniz?

merhaba bayanlar aldım çeyiz setimi. Yönlendirmelerinizle ÇKB takımını Hisar mercuriy, Tencere Hisar Bahama, Yemek Takımı (Misafir) Demonji'nın Bon china sını, günlük yemek takımı hediye ettiler nobel diye bişidi galiba toplam; 1850 lira:)

Güle güle kullanın. Bütçenizi aşmışsınız.Söz konusu çeyiz olunca evdeki hesap çarşıya uymuyor pek anlaşılan :) Bütçeyi sağlam tutmakta fayda var. Allah kolaylık versin cümlemize :)

Son düzenleme:
Güle güle kullanın. Bütçenizi aşmışsınız.Söz konusu çeyiz olunca evdeki hesap çarşıya uymuyor pek anlaşılan :) Bütçeyi sağlam tutmakta fayda var. Allah kolaylık versin cümlemize :)

Teşekkür ederim. Ayy evet aynen öyle oldu hayırlısı inşaallah değer verdiğim paraya

bence hepsini parça parça al ben öyle yaptım ve de iyiki öyle yapmışım diyorum (tencere takımlarımı aryıldız,yemek takımım karaca)bende düğün hazırlığındayım ama eksiklerim için çok kararsızım :14:

bende misafir yemek takımını güral, günlük yemek takımını kütahya porselen aldım. burayı okuyunca iyi bişey yapmışım diyorum :)
tencere seti için geçenlerde hisar bayiine gittim. 4çelik tencere, 1 tava(2 de olabilir), 4 teflon tencere, çaydanlık, 12 kişilik ÇKB takımı, düdüklüsü ve çay seti olan takıma 1600 gibi bi fiyat söylediler. sizce uygunmu
bir de ben aynı yerde bi kahvaltı seti beğenip aldım. 44 parça, 200 tl. ama markası hakkında bi fikrim yoktu ZRV diye bi marka. porselenleri güzel gibi duruyo. aranızda hiç kullanan varmı

merhaba arkadaşlar bende yavaş yavaş çeyiz yapmak istiyorum ufak tefek şeyler aldım blender çırpıcım bahar takımın kahvaltılık fln asıl ana ieyleri almayı düşünüyorum gerçi benim evlenmeme 2 yıl var en az ama şimdiden başlasam mı demeye başladım ama bu seferde aldığım seyleri kullanmadan garantisi dolacak diye korkmaktayım
porselende neden beğenemiyorum bana hitap etmiyor desenler bi alış veriş merkezinde kelebekli kare bir porselen seti gördüm hangi marka hatırlayamıyorum 2300 lira fiyat verdiler beğendiğimde pahalı çıkıyor anlamadım gitti :)

ben sizden yemek takımı olarak kare mi yoksa normal yuvarlak serimi almalıyım hangi markaları önerirsiniz kütahya ve sheferın modellerine baktım biraz önce hoşuma gidenler oldu ama ben bayılmadım yani ben böyle görünce aşık olacağım bi seri istiyorum ayrıca günluk yemek takımınında sıradan olmasını pek istemiyorum sizler hangi markaları önerirsiniz kalite olarak
kahvaltı takımıda alacağım ama ben böyle cicili bicili kedili böcekli kelebekli desenlerden hoşlanıyorum o tarz tavsiye edebilceğiniz yerler var mı
çatal bıçak seti olarak annem jumbo kullandı senelerde bır sey olmadı jumbo al dıyor ama ben sizinde fikirlerinizi sormak istedim
teflon tencere seti olarak hisarın altın rengi serisi çok hoşuma gidiyor kesinlikle ondan alacağım fakat çelik tencere olarak karar veremedim bi arkadaşım emsandan almış kulplarıda çelik olandan ısınmıyor dedi ve cidden de test ettim kulpları ısınmıyor çok memnun çaydanlığıda emsan şimdilik aklımda emsan var ama sizlerede sormak istedim kormazda düşünmekteyim

teflon tava olarak tefal düşünüyorum taçın pilav tenceresini aldık pek öyle ahım şahım değil gibi geldi bana taç düşünmüyorum pek yine önerileriniz varsa sizlerin fikirlerini alırsam çok mutlu olurum
düdüklü olarak otomatik düşünüyorum eski usulden annem almış ama ben korkuyorum düdüklüden
ayrıca elektirik süpürgersi ve tost makinesi olarakda neler almalıyım
köpeğim var ve evlenince benimle gelecek aslında benim çeyizim o :9::9: o yüzden elektrik süpürgesinin çok iyi olmasını istiyorum
kafanızı şişirdim kusura bakmayın çok uzun olmuş yardımlarınızı bekliyorum

merhaba arkadaşlar bende yavaş yavaş çeyiz yapmak istiyorum ufak tefek şeyler aldım blender çırpıcım bahar takımın kahvaltılık fln asıl ana ieyleri almayı düşünüyorum gerçi benim evlenmeme 2 yıl var en az ama şimdiden başlasam mı demeye başladım ama bu seferde aldığım seyleri kullanmadan garantisi dolacak diye korkmaktayım
porselende neden beğenemiyorum bana hitap etmiyor desenler bi alış veriş merkezinde kelebekli kare bir porselen seti gördüm hangi marka hatırlayamıyorum 2300 lira fiyat verdiler beğendiğimde pahalı çıkıyor anlamadım gitti :)

ben sizden yemek takımı olarak kare mi yoksa normal yuvarlak serimi almalıyım hangi markaları önerirsiniz kütahya ve sheferın modellerine baktım biraz önce hoşuma gidenler oldu ama ben bayılmadım yani ben böyle görünce aşık olacağım bi seri istiyorum ayrıca günluk yemek takımınında sıradan olmasını pek istemiyorum sizler hangi markaları önerirsiniz kalite olarak
kahvaltı takımıda alacağım ama ben böyle cicili bicili kedili böcekli kelebekli desenlerden hoşlanıyorum o tarz tavsiye edebilceğiniz yerler var mı
çatal bıçak seti olarak annem jumbo kullandı senelerde bır sey olmadı jumbo al dıyor ama ben sizinde fikirlerinizi sormak istedim
teflon tencere seti olarak hisarın altın rengi serisi çok hoşuma gidiyor kesinlikle ondan alacağım fakat çelik tencere olarak karar veremedim bi arkadaşım emsandan almış kulplarıda çelik olandan ısınmıyor dedi ve cidden de test ettim kulpları ısınmıyor çok memnun çaydanlığıda emsan şimdilik aklımda emsan var ama sizlerede sormak istedim kormazda düşünmekteyim

teflon tava olarak tefal düşünüyorum taçın pilav tenceresini aldık pek öyle ahım şahım değil gibi geldi bana taç düşünmüyorum pek yine önerileriniz varsa sizlerin fikirlerini alırsam çok mutlu olurum
düdüklü olarak otomatik düşünüyorum eski usulden annem almış ama ben korkuyorum düdüklüden
ayrıca elektirik süpürgersi ve tost makinesi olarakda neler almalıyım
köpeğim var ve evlenince benimle gelecek aslında benim çeyizim o :9::9: o yüzden elektrik süpürgesinin çok iyi olmasını istiyorum
kafanızı şişirdim kusura bakmayın çok uzun olmuş yardımlarınızı bekliyorum

slm canım

ben yemek takımımı karacadan kemik porselen olarak aldım. ama kütahya porselen ve güral porselende de harika şeyler var. internetten değil de en yakın satış mağazasasına gitmeni öneririm. çünkü internette bütün modeller görünmüyor. hem internetten bakınca aşık falan da olunmuyor :))))

düdüklü tencereni karaca öneririm. tefal çok pahalı ve karacanınki de çok güzel. annem ve ablam kullanıyorlar gerçekten çok memnunlar.

teflon alacaksan tefalden vaz geçme derim. ama dün esse'de seramik tava ve seramik pilav tenceresi gördüm yarı fiyatına inmiş. ihtiyacın varsa en yakın esse satış mağazasına git bütün ürünlerde %50 indirim var. imkanın varsa bir çok ihtiyacını alıp çıkarsın.

tost makinesi ben almadım. herkes çok ısrar etti ama bana göre tezgahta fazla yer kaplıyor ben de tezgah üzerini kalabalık sevmiyorum. bunun yerine eski usul ocak üstü bi şap şap denen bi alet aldım :))) bekar evimde de kullanıyorum çooook memnunum. ekmek de kızartıyorum aynen soba üzerinde kızarmış gibi oluyor. kullan ve kaldır :))) eğer tost makinesi alacaksan da iç düzeneği çıkıp yıkanabilen olmasına dikkat et. arzumunkini ben beğeniyorum. işte yer kaplar diye almadım.

kaşık çatal setini hisarın en sade modellerinden seçmeni öneririm. benimki çok eskiden alınmış BMS marka. ve çok sade bir model. düşün 18 yıl önce alınmış bugün karaca ve hisar o modeli n benzerlerini kendi üretiğmlerinde kullanıyor. sarı yaldızlı bana kimse önermedi. makineye koymayacaksan al ama zamanla parlaklığı gidiyor dediler. zaten elimde olduğu için almadım. günlük k çatal takımımı da karaca aldım. ablam ve yengem memnunlar ben de onları dinledim

ve köpeciğin varsa benim de var :))) ben ihlas temizlik robotu aldım. kullananlar çok memnun, halılar pf puf hep kabarık görünüyor. ayrıca dövücü ile derin temizlik sağlıyor. annem 7 yıldır kullanıyor ablama da almıştı, abime de almıştı. ben de öyle aldım.

günlük yemek takımında porland'da kaya&maya serisi var. çöp insanlarla aşk figürlü desenler var çok şirinler. ben nişanlımla ikimize özel iki kişilik hem yemek hem kahvaltı seti düzdüm. sen 6 kişilik alabilirsin.

mutlu ol canım ;)

Son düzenleme:
slm canım

ben yemek takımımı karacadan kemik porselen olarak aldım. ama kütahya porselen ve güral porselende de harika şeyler var. internetten değil de en yakın satış mağazasasına gitmeni öneririm. çünkü internette bütün modeller görünmüyor. hem internetten bakınca aşık falan da olunmuyor :))))

düdüklü tencereni karaca öneririm. tefal çok pahalı ve karacanınki de çok güzel. annem ve ablam kullanıyorlar gerçekten çok memnunlar.

teflon alacaksan tefalden vaz geçme derim. ama dün esse'de seramik tava ve seramik pilav tenceresi gördüm yarı fiyatına inmiş. ihtiyacın varsa en yakın esse satış mağazasına git bütün ürünlerde %50 indirim var. imkanın varsa bir çok ihtiyacını alıp çıkarsın.

tost makinesi ben almadım. herkes çok ısrar etti ama bana göre tezgahta fazla yer kaplıyor ben de tezgah üzerini kalabalık sevmiyorum. bunun yerine eski usul ocak üstü bi şap şap denen bi alet aldım :))) bekar evimde de kullanıyorum çooook memnunum. ekmek de kızartıyorum aynen soba üzerinde kızarmış gibi oluyor. kullan ve kaldır :))) eğer tost makinesi alacaksan da iç düzeneği çıkıp yıkanabilen olmasına dikkat et. arzumunkini ben beğeniyorum. işte yer kaplar diye almadım.

kaşık çatal setini hisarın en sade modellerinden seçmeni öneririm. benimki çok eskiden alınmış BMS marka. ve çok sade bir model. düşün 18 yıl önce alınmış bugün karaca ve hisar o modeli n benzerlerini kendi üretiğmlerinde kullanıyor. sarı yaldızlı bana kimse önermedi. makineye koymayacaksan al ama zamanla parlaklığı gidiyor dediler. zaten elimde olduğu için almadım. günlük k çatal takımımı da karaca aldım. ablam ve yengem memnunlar ben de onları dinledim

ve köpeciğin varsa benim de var :))) ben ihlas temizlik robotu aldım. kullananlar çok memnun, halılar pf puf hep kabarık görünüyor. ayrıca dövücü ile derin temizlik sağlıyor. annem 7 yıldır kullanıyor ablama da almıştı, abime de almıştı. ben de öyle aldım.

günlük yemek takımında porland'da kaya&maya serisi var. çöp insanlarla aşk figürlü desenler var çok şirinler. ben nişanlımla ikimize özel iki kişilik hem yemek hem kahvaltı seti düzdüm. sen 6 kişilik alabilirsin.

mutlu ol canım ;)
canım harikasın porland oturdugum yerde fabrıka satıs magazası var cok yakın oradan alabılırım zaten netten baktım bazı desenlerını beğendim ama meshurmudur falan hiç bilmediğimden çekingen davrandım ihlas anneminde var ama onu bunu tak uzun iş geliyor ve agır geliyor yeni serileri hafif ise alabilirim yoksa güzel temizliyor cidden
tost makinesi kesinlikle almam lazım çünkü erkek arkadaşım tostu çok seviyor ve makinesinede dikkat eder :1: onu arastıracagım ya da git kendin al diyeceğim :1:
düdüklüdede çok para vermek istemiyorum onuda o zaman alırım artık
dün biraz araştırma yaptıktan sonra günlük yemek takımı olarak bernardonun romance serisini almak istiyorum kahvaltı takımıda güzel onuda alabilirim ama ikisini aynı model yapmam sanırım bı yandan da kahvaltı serısı olarak cats by luyano diye bir marka var her şey kedili ondan da alabilrim çok şirinler
yemek takımında kararsızım sanırım evlenene kadar düşüneceğim şimdilik tavaları falan halledeyim yavas yavas ödeyim diyorum yoksa biriktiriyim derken harcanıyor son zamanda alınırken baya para gerekiyor
çok teşekkür ederim yardımın için sende aldıklarını güle güle kullan

yi günler bayanlar ben tarabyadan Cemile Libelle ile birkaç ay önce tanıştım çok memnunum herkese tavsiye ederim aldığım etiler satış ofisi aynı zaman da servis hizmetide veriyormuş

öncelikle temizlik robotu sonra kazanlı ütü ve daha sonra su arıtma cihazı şart ama kimden aldığınız müşteri temsilcisi ve firma çok önemli benim sizlere tavsiyem bunların hepsini veren hizmetini çok iyi yapan temizlik robotu etiler bayisini tavsiye ederim...libelle etiler 0212 352 29 94 arayın huzura kavuşun..stresiniz bitsin..

bende hazırlık içindeyim aylardır araştırıyorum araştırmaya da devam edeceğim. önerilerim nacizane şu şekilde olacaktır. emsanın tenceleri en kaliteli ve şık o yüzden emsanın yemek takımını alacağım. kampanyalar yapıyor. çatal bıçak setini de oradan seçeceğim. kare yemeke takımlarını beğeniyorum çok modern ve üzeri çok desenli şeyler almam çünkü zamanla aşınma yapıyormuş. kahvaltı takımımı bernardodan seçeceğim çünkü çok güzeller. her bütçeye göre fiyatlar mevcutt

kızlar duydugumu soyleyeyim size.karacadan cok sikayet var!! tabakllarında kırılma olunca parcasını aylarca bekleyebiliyormussun!! ve kendim de test ettim tenceresinde yemek pişmek bilmior!!cok kalın yarım saatte pişecek yemegi 1 saatte pişirdi!! çıldırma noktasına gelmiştim:) ben set halinde aldım tencere yemek tak.çatal bıcak emsandan aldım..herkes cok methetti..zaten tencerede en iyilerden biri!hisara o kadar para vermeye gerek gormuyorum.emsan tercihleriniz arasında olsun bence..set halinde alırsanız daha ucuza gelir ayrı ayrı alırsanız da arada 1000 tl gibi bir fark olur hemen hemen pahalıya gelir yani...1000 tl de fena para degil ne dersiniz? :)

ben daha yeni çıktım o süreçten allah kolaylık versin sanada :) eğlencelidir ama bir o akdarda zordur. interneti iyi araştırın derim. ben n11 den bir iki parça aldım ama satıcıya dikkat etmek gerek yorumlara fln bakın, evdecorium un çeyiz setleri uygundur, elektroniği genelde hepsiburada ve gold dan aldım bir kaç parça , bunlar aklıma gelen güvenli siteler bişey sormak isteyen olursa marka ve model tavsiyesi yapabilirim ben çok araştırmıştım.

Back
X