Evlilik Hazırlık Süreci, Stres, Hüzün..

Ama erkeğin durumu varsa onu o alsın isterim sahsen.O kadar da hazıra alistirmamak gerek.Hazira alışıyorlar sonra gördüğüm kadarıyla.Ama niyet önemli.Sana yikmak derdinde degildir de parasi azdır yapacak birşey yok.

Bizim bütçemiz o dönemlerde ortak olduğu için onun vermesi gerek benim vermem gerek ayrımına girmedim. O da kendi damatlığını kendi aldı zaten :) Ki herhangi birşeyi bana yıkma derdinde olan, hazıra alışacak düğünceye sahip bir insanla zaten evlenmezdim. O güveni o döneme kadar oturtmuştuk.

Düğün geçsin bunların hepsini unutacaksınız stresle gözünüzde büyümesi doğal. Olduğu kadar olsun, ev içinde yaşamaya başlayınca düzene girer

Bende öyle evlendim canım bekledim herşeyin en iyisini aldım evimi bile aldım ama kendimiz yaptık.4 yıl bekledik eşim o süreç de bile ailesine baktı biz ev kurmaya çalışırken annesi eşyasını değiştiriyordu kocama .Annem ben eşim misler gibi ev yaptık görmeye gelmedi bile gelince de hasdinde çatladı.Sen eşinle mutlu ol herşey geliyor geçiyor.

Amin, aminnn, aminnn.
Evde huzur en önemlisi. Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah..

Kiyamam sana ben. E peki bu durumu nisanlinla konustun mu o ne diyor?? Bak düğün arasi kirginlik oluyor yüzyüze bakicaz yarin birgun beni bu tavirlar rahatsiz ediyor diye acikca belirt bence icindekileri. Aaah ah ablamda da ayyynisi olmustu bide ablamin kaynanasi heer gittigimizde ahaa dugun ediverdim diye kos kos kabarir hindi gibi. Halbuki butuuun borcu enistemle ablam dedi bi igne saplamadilar uyuzlar.
Ay sistim gene aklima geldikce uyuzlar

Beyefendinin derdi anlaşıldı,düğün parasında gözü varmış. Borca giriyormuş bi salon tutmayla insafsız bizim bi dünya borcumuz var . Sonuç düğünler iptal nikah olcak ama tarihimiz bile deiğişebilir...

Hiç kendini üzme aksine sevin sana değer veren arkanda kapı gibi duran ailen var onlara karşı mahcup da hissetme aile olarak görevleri ve eminim seve seve yapıyorlardır yapmayan nişanlının ailesi anormal olan onlar utansın
Bende bu şekilde evlendim eşimin ailesi beni istemiyordu o yüzden destek olmadılar tek fark bu. Herşeyi benim ailem yaptı şimdi 2,5 yıl oldu hala eşimin gözünde benim ailem daha değerlidir yapılan iyilikler unutulmaz elbet
Bu heyecanlı günlerin tadını çıkar hayatında ilkleri böyle kaygıyla hiç etme bence
Mutluluklar

Mutluluğunuz daim olsun . Ailesi benide istemiyor açıkçası nişanlım benim kaldığım şehre taşındı, adam bunu hazmedemiyor. İnsan evladının mutlu olmasını istemezmi? Çok şaşırıyorum inanın.

Bende şaşardım kendi doğurmuş emekle büyütmüş şimdi hamile olunca daha çok şaşırıyorum doğmamış evladımın mutluluğunu şimdiden isterken nasıl oluyor oğlu mutsuz olsun diye uğraşıyor
Oğlun sevdiği ile mutluysa sende mutlu olursun normali bu ama sevdiğinden ayırmak isteyecek öz evladına beddualar edecek kadar kötü kalpli insanlarda var hayatın gerçeği ne kadar erken kabullenirsen o kadar iyi sen eşinle mutlu olmaya bak kimseyi ilişkinize karıştırma

Esımle kredı cekıp herseyı kendımız yaptık cunku ne benım ailem nede onun ailesı tardım etmek zırunda deıl evlenmeyı bılıyosak ödemeyıde bılmelıyız

Ben de evlilik sürecindeyim,nişanlıyım. Bu vakitler gerçekten insan çok stres içinde oluyor koşuşturmalardan dolayı. Ama biz ailelerimizden yardım almıyoruz, kendi birikim ve kendi maaşlarımız ile halletmeye çalışıyoruz. Çünkü ailelerimiz yaşını başını almış insanlar, onları zora sokmayı bir de bizim için borç içinde kalmalarını istemedik. Öyle olursa hem kendi ailem için hem de eşimin ailesi için üzülürüm. Çünkü tam rahat rahat huzurlu yaşama vakitleri diye düşünüyorum..Kendi çabalarımızla olduğu kadar yapmaya çalışıyoruz ve gerçekten içime çok siniyor böylesi. Belki nişanlının ailesinin durumu yoktur belki içten içe onlarda üzülüyordur. Sıkıntılı dönemdesin, o yüzden kafana çok takma böyle şeyleri lütfen. El ele verip üstesinden gelirsiniz mutlaka eminim.. Allah musmutlu etsin..

Amin insallah sizede ömürboyu mutluluklar dilerim..

Dediginiz gibi aile evlatlari mutluysa mutlu olmali kostek olmamali ben ailemden boyle gordum
Ogluna beddua etmek ne demek yazik evladina bisey olsa zevkmi alacak.
Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin. Aminnn..

Esımle kredı cekıp herseyı kendımız yaptık cunku ne benım ailem nede onun ailesı tardım etmek zırunda deıl evlenmeyı bılıyosak ödemeyıde bılmelıyız

Haklisiniz, bizde kendimiz yapiyoruz ama benim kizdigim nokta basta biz arkanizdayiz yardim ederkz deyip simdi benim aileme guvenip geri vites yapmalari
Dirimlari yoktur anlarim ama varlik icinde evladina yokluk gostermesini anlayamiyorum acikcasi..

Haklisiniz, bizde kendimiz yapiyoruz ama benim kizdigim nokta basta biz arkanizdayiz yardim ederkz deyip simdi benim aileme guvenip geri vites yapmalari
Dirimlari yoktur anlarim ama varlik icinde evladina yokluk gostermesini anlayamiyorum acikcasi..
Yapacak bıse yok saygı duymak zorunda herkez bırbırıne

Erkenden gerçek yüzlerini gördün. Yaparsın nikahını, paralar da senin olur. Bitti gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…