Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her evlilik erken evliliktir.Arkadaslar daha oncede buna benzer bir konu actim fakat tatmin edici cevaplar alamadim. Muhafazakar bir cevrede yasiyorum 25indeyim. Suan benden kucuk erkek akrabalarim bile evlendi bende kariyer sahibiyim fakat bir erkekle tanisacak cevrem yok etrafimda begenebilecegim erkeklerin cogu da evli hic elektrik alamayacagim az kisi kalmis durumda. Bazen hic evlenmeyecek miyim diye dusunuyorum. Sizler 30 35 diyorsunuz ama benim istedigim adam profili o yasta coktan cocuga karismis oluyor. Bu mucize gerceklesecek ve evlenecek miyim sizce? Gercekten bu konu ikide bir kafama takiliyor hic hayatimda degisiklik yok bundan sonra nasil bir mucize olacak?
bak ben 30um hayatimda cok uzun suredir biri yok ve simdi karsima biri ciksa evlenmek icin bir sene gecer, hemen cocuk istemiyorum çünkü uzun süreli flört yasamadim o yuzden esimle bas basa zaman geçirmek isterimArkadaslar cok anormal otesi bir soru sormusum gibi dusunuyosunuz hic mi etrafinizda 25 yasinda evlenmek isteyen ve yalnizligina uzulen biri olmadi? Okudugum universitede benimle ayni fikirlere sahip yastasm erkeklerinde cogu evlendi ve ben de 30 yasima kadar beklemek istemiyorum ki
bende de yok ama bu asla olmayacak anlamına gelmezHaklisiniz. Senelerdir hayatimda hic degisiklik olmadigini kasdetmek istedim
30 da evlendim gayet de iyiydi eşim.yakışıklılığı işi vs. Mucize diyosun da 45 yaşında mısın . Artık erkekler de geç evleniyor takma kafana.bu duygularla şu ana konsantre olamıyorsunArkadaslar daha oncede buna benzer bir konu actim fakat tatmin edici cevaplar alamadim. Muhafazakar bir cevrede yasiyorum 25indeyim. Suan benden kucuk erkek akrabalarim bile evlendi bende kariyer sahibiyim fakat bir erkekle tanisacak cevrem yok etrafimda begenebilecegim erkeklerin cogu da evli hic elektrik alamayacagim az kisi kalmis durumda. Bazen hic evlenmeyecek miyim diye dusunuyorum. Sizler 30 35 diyorsunuz ama benim istedigim adam profili o yasta coktan cocuga karismis oluyor. Bu mucize gerceklesecek ve evlenecek miyim sizce? Gercekten bu konu ikide bir kafama takiliyor hic hayatimda degisiklik yok bundan sonra nasil bir mucize olacak?
25 yaş evlenmek için bence ideal bir yaş neden geç olsun ki,ben 26 yaşımda evlendim mesela.Okulu,üniversiteyi bitirip iş buldum deyinceye kadar zaten hemen hemen bu yaşlar oluyor.35 -40 yaşında evlenen yada hiç evlenmeyen insanlar da var,kimseyle illa 20 yaşında evleneceğiz diye bir sözleşme imzalamadık neticede,daha çoookkk çoookkk gençsiniz.Nasibin nereden ne zaman geleceği inan belli olmuyor sıkıntı yapmayın.Arkadaslar daha oncede buna benzer bir konu actim fakat tatmin edici cevaplar alamadim. Muhafazakar bir cevrede yasiyorum 25indeyim. Suan benden kucuk erkek akrabalarim bile evlendi bende kariyer sahibiyim fakat bir erkekle tanisacak cevrem yok etrafimda begenebilecegim erkeklerin cogu da evli hic elektrik alamayacagim az kisi kalmis durumda. Bazen hic evlenmeyecek miyim diye dusunuyorum. Sizler 30 35 diyorsunuz ama benim istedigim adam profili o yasta coktan cocuga karismis oluyor. Bu mucize gerceklesecek ve evlenecek miyim sizce? Gercekten bu konu ikide bir kafama takiliyor hic hayatimda degisiklik yok bundan sonra nasil bir mucize olacak?
Geç falan değil hayatını yasa 17yasimda evlendimde ne olduArkadaslar daha oncede buna benzer bir konu actim fakat tatmin edici cevaplar alamadim. Muhafazakar bir cevrede yasiyorum 25indeyim. Suan benden kucuk erkek akrabalarim bile evlendi bende kariyer sahibiyim fakat bir erkekle tanisacak cevrem yok etrafimda begenebilecegim erkeklerin cogu da evli hic elektrik alamayacagim az kisi kalmis durumda. Bazen hic evlenmeyecek miyim diye dusunuyorum. Sizler 30 35 diyorsunuz ama benim istedigim adam profili o yasta coktan cocuga karismis oluyor. Bu mucize gerceklesecek ve evlenecek miyim sizce? Gercekten bu konu ikide bir kafama takiliyor hic hayatimda degisiklik yok bundan sonra nasil bir mucize olacak?