Arkadaslar daha oncede buna benzer bir konu actim fakat tatmin edici cevaplar alamadim. Muhafazakar bir cevrede yasiyorum 25indeyim. Suan benden kucuk erkek akrabalarim bile evlendi bende kariyer sahibiyim fakat bir erkekle tanisacak cevrem yok etrafimda begenebilecegim erkeklerin cogu da evli hic elektrik alamayacagim az kisi kalmis durumda. Bazen hic evlenmeyecek miyim diye dusunuyorum. Sizler 30 35 diyorsunuz ama benim istedigim adam profili o yasta coktan cocuga karismis oluyor. Bu mucize gerceklesecek ve evlenecek miyim sizce? Gercekten bu konu ikide bir kafama takiliyor hic hayatimda degisiklik yok bundan sonra nasil bir mucize olacak?
Dur bekle ben de geliyimbende 30 yasındayım bekarım.. ozaman ben kendımı atayım camdan haha
Ben de bir kadin 25inden erkek de 30undan önce evlenmemeli derim olgunluk açısından ama cogu zaman topa tutuluyorum :)25 yaşındayım pazar günü nisanim var 26 da evlenmiş olacağım.
Ama doğru insanı bulduğuma inanmasaydim ve uzun zamandır beraber olmasaydık hayatta bu yaşta evlenmeyi düşünmezdim.
Asıl 25 ten sonra evlenmeli kadınlar öncesi erken.
Cevreni degistirebilirsin yeni kişilerle tanısabilirsin. Mutlaka o yeni cevrende evlenmek isteyen birileri vardır tanıdık kişiler tavsiye eder. Cevrende yoksa aynı is yerinde veya evinde takılıyorsan seni kim fark eder?? Bence tam ideal evlenme yası ben 25 imde evlendim.Arkadaslar daha oncede buna benzer bir konu actim fakat tatmin edici cevaplar alamadim. Muhafazakar bir cevrede yasiyorum 25indeyim. Suan benden kucuk erkek akrabalarim bile evlendi bende kariyer sahibiyim fakat bir erkekle tanisacak cevrem yok etrafimda begenebilecegim erkeklerin cogu da evli hic elektrik alamayacagim az kisi kalmis durumda. Bazen hic evlenmeyecek miyim diye dusunuyorum. Sizler 30 35 diyorsunuz ama benim istedigim adam profili o yasta coktan cocuga karismis oluyor. Bu mucize gerceklesecek ve evlenecek miyim sizce? Gercekten bu konu ikide bir kafama takiliyor hic hayatimda degisiklik yok bundan sonra nasil bir mucize olacak?
Cok haklısın erkek 30 dan sonra daha olgunlasıyorBen de bir kadin 25inden erkek de 30undan önce evlenmemeli derim olgunluk açısından ama cogu zaman topa tutuluyorum :)
Ben 30um bazen 35 lerinde erkekler bile çocuksu geliyor su devirde olgun olan azCok haklısın erkek 30 dan sonra daha olgunlasıyor
Bende böyle düşünüyorum evlilik hem olgunluk hem kendi ayaklarının üstünde basma gerektirir çünkü.Ben de bir kadin 25inden erkek de 30undan önce evlenmemeli derim olgunluk açısından ama cogu zaman topa tutuluyorum :)
Evlenmek icin acele etmene gerek yok.25 yas gayet genc bir yas evlenmek icin hele ki bu zamanda.Eger ki hayatında cok asık oldugun bir sevgilin varsa ve uzun zamandir berabersen olabilir.Onun disinda evlilik icin gec bir yas degil.30-35 yas normal su an.Dusun yani.Bence bu sekilde evlenmeye karar vermeden önce evlilige hazir hissetmen ve zamanindan öncede evlilige deger birini bulman önemli.Genelleme yapma hersey olacagına varır,insallah sen de zamani geldiginde sana güven verecek ve elini hic birakmayacak biriyle evlenirsin.Arkadaslar daha oncede buna benzer bir konu actim fakat tatmin edici cevaplar alamadim. Muhafazakar bir cevrede yasiyorum 25indeyim. Suan benden kucuk erkek akrabalarim bile evlendi bende kariyer sahibiyim fakat bir erkekle tanisacak cevrem yok etrafimda begenebilecegim erkeklerin cogu da evli hic elektrik alamayacagim az kisi kalmis durumda. Bazen hic evlenmeyecek miyim diye dusunuyorum. Sizler 30 35 diyorsunuz ama benim istedigim adam profili o yasta coktan cocuga karismis oluyor. Bu mucize gerceklesecek ve evlenecek miyim sizce? Gercekten bu konu ikide bir kafama takiliyor hic hayatimda degisiklik yok bundan sonra nasil bir mucize olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?