Evlilik için geç mi kaldım?

Evlilik çok ama çok enteresan bir nasip işi tam 8 kere baya tek taşlı fln evlenme teklifi aldım bir kere nişanlandım ve sonuç hala bekarım :) şuanda beraber olduğum kişi ise evlenmeyi değil beraber yaşamayı düşünüyor bendeki nasıl bir kısmetsizlik hiç anlamadım.

Valla panpa 8 kez yazmissiniz, o yuzukleri geri vermeyip goturup satsaydin koseyi donerdin:halay:Normalde iade edilir nisan bozulursa ama sen ufak bir servet sahibi olurmussun bak. O zirtodan da ayril bence gitsin yasasin kiminle yasarsa dangalak.

Valla panpa 8 kez yazmissiniz, o yuzukleri geri vermeyip goturup satsaydin koseyi donerdin:halay:Normalde iade edilir nisan bozulursa ama sen ufak bir servet sahibi olurmussun bak. O zirtodan da ayril bence gitsin yasasin kiminle yasarsa dangalak.

Hihihi hepsi bende zaten :anneadayı:
Benim yüzümden bozulmadı ki hiç biri aman çok büyük yüzükler değiller ya öyle kötü gün için saklıyorjm :)

Merhabalar arkadaşlar. Ben yeniyim ve bu siteyi daha önceden üye olmadan takip ediyordum ve çok seviyordum. Artık üye olup kendi dertlerimi paylaşayım dedim. Öncelikle bu konuda daha önceleri konu açıldığını biliyorum ama bir de kendi bakış açımı sizlere sunmak ve fikirlerinizi almak istedim.
Ben 32 yaşındayım. Şu yaşıma kadar evlilik dışında hayatımı düzene sokmak için herşeyle uğraştım. İlk önce mezun oldum, küçük bir ilçeye atandım. Sonra anadoluyu biraz dolaştım. Şimdi ise yüksek lisans yapıyorum ve bitirmek üzereyim. Biraz idealist biriyim aslında. Kariyer açısından belli bir yere gelmeye çok uğraştım ama sanırım bir noktayı kaçırdım. Evlilik. İşin gerçeği benim için çok istekli, ne bileyim çabalayan bir erkek de olmadı. Ben de küçük yerlerde yaşadığım için demekki kafa dengi biri çıkmadı karşıma. Fakat bir baktım ki bütün arkadaşlarım evlenmiş anne bile olmuşlar. İşin kötü yanı etrafımda bekar erkek de kalmamış:silah: Ben sanırım geç kalmışım. Yaşında birşey yok yine tanışırsın diyebilirsiniz ama kimle tanışsam evli. Geçen ay görüşmek isteyen biri oldu ama bir evlilik geçirmiş ve bir çocuğu var. Ben benim gibi hiç evlilik yaşamamış biri olsun istiyorum. Bazı şeyleri birlikte yapalım istiyorum ama yaşımdan dolayı bekar erkek yok ya da iyiler çoktan kapılmış gibi. Ne tavsiye edersiniz kızlar. İş işten geçmiş mi sizce?
Arkadasım 40 küsür yasta evlendi
Hemde daha önce hiç ewlwnmemiş biriyle
Hep derdi “insallah menapoza girmeden evlenebilşrim”:KK70:
Gec olsunda güç olmasın
31 yasında ewlşyim ve cogu zaman böyle bekar hayatları okuyunca keske yerinde ben olsam diyorum

Evlilik çok ama çok enteresan bir nasip işi tam 8 kere baya tek taşlı fln evlenme teklifi aldım bir kere nişanlandım ve sonuç hala bekarım :) şuanda beraber olduğum kişi ise evlenmeyi değil beraber yaşamayı düşünüyor bendeki nasıl bir kısmetsizlik hiç anlamadım.
8 kere nasıl yüzükle evlilik teklifi aldın :) şunun sırrını bize de öğretsen :)

Ben 17 yasindayken 30 lu yaşlar bana çok yaşlı gelirdi o yaşta evlenen olunca oha bu yastami2evlenmis derdim bende hiç evlenme taraftarı olmayan biriydim sevgililerim evlenme düşüncesine sahip olunca hemen geç msj attı biyere gitti filan bahaneleriyle ayrilirdim 20 yaşında esimle konuşmaya başladım universite okuyordum evlenmem derken kendimi düğüne bi hafta kalmış buldum hatta düğün günü bile ben napiyorum diyordum ama engel olamadim kendime hani sanki tekrar eski hayatıma donecekmis gibi aklım beş karış havadaydi bu işler kader mis onu anladım evlenmek isteyen kuzenlerim hala evlenemediler ve bn erkn evlndigime hala pişmanım bence suan tam yaşı evlenmenizin hiçte geç değil birazda nasip işi

Nasip kısmet bu işler

Evlenip ayrılmış olsa da çocuklu olmasa bi şans ver derdim hiç 3vlenmemiş zor

Bu cevabınız gerçek mi yoksa şaka mı yapıyorsunuz?
Teoride ironi pratikte gercek. 29 yasinda evlendim. 31 yasinda dogum yaptim. Suan 1 yasinda olan enerji patlamasi yasayan bir yer cucesine sahibim ve cook yorgunum. Bazi zamanlar gucum yetmiyor enerjisine. 32 yas bir cok sey icin genc ama cocuk pesinde kosmak icin orta bir yas. Hele cok cocuk hayaline sahip biri iseniz evet tren kacmis. Ama evlilikten beklentiniz biriyle hayat paylasmak gezmek eglenmek ise 50 sinde de olur 70 inde de

Bekarsanız bekar birini istemeniz normal. Ama bekar adamların harika muhtesem oldugunu nerden biliyoruz?? Bazen evlenıp bosanan adamlar ikinci evliliklerinde cok daha esine sevgili saygılı ve deger veren tipler oluyorlar.. yani ön yargılı olmayın derim ben nasip kısmet bu isler ..

Tahtimizi yapıyoruz bi sekilde de bahtımızı yapamıyoruz. Uğraşıyoruz meslek sahibi olmak icin okuyoruz caba sarfediyoruz ancak is yuva kurmaya gelince bizden bağımsız isliyor düzen. Buna da nasip kismet diyoruz. Insallah gönlüne göre olur senin benim hepimizin insallah:KK200:

Ben de 35 yasindayim olmadi yapcak birsey yok. evlenmeyen kisilerde var ama. Siz daha gencsiniz umarim cikar karsiniza. Benim de hatalarim oldu kariyer fln derken bi yasa geldik. Napalim artik. Aslinda cevre birsey demese annem dahil daha huzurlu kabullencem. Ama iste susmuyorlar. Ben de sevilmeyi sevmeyi evlat sahibi olmayi iaterdim elbette. Ama nasip ne diyeyim.

Hiç evlenmemiş zor diyip moralimi bozdunuz :KK43:
Yok hayır ondan demedim ama hiç evlenmemiş bi adamın da deneyimleri olmuştur sadece nikah olmamıştır kendini şartlama diye dedim hem herşey nasip kısmet belki nasip olmamış evlenememiş birini bulursun ama sen hayırlısı diye dua et kısmetin nerden nasıl geleceği belli mi olur

Moralini bozmak için söylemedim aslında yazarken de böyle yazcaktım da benim kız bastı bende düzenleye girmeye üşendim

Kötü düşünmeyin ama demekki bulunduığiniz ortamlar konunuza uygun değil eğer öyle olsa şimdiye kadar istediğiniç gibi biriyle tanışğrdınız dimi. Farklı ortamlara girin arkadaş çevrenizi değiştirin daha önce yapmadığınız etkinlikler yapın sık sık rışarı çıkın kahvenizi çagınızı nezih ortamlarda dışarıda için mesela kurslara veya etkinliklere katılın size uyan hobiniz olan mesela fotoğrafclık kursu dağcılık tenis yüzme veya sosyal yardım işlerine girişin bani farklı ortamlara girin farklı insanlarla tanışın herkesle iletişimde olun gezin tozun işte. Sarece çalışmak ve y.lisans olmaz Yaşınız çok geç değil istediğiniz gibi biri karşınıza çıkacaktır elbet.

Tren kacmis bence ya.

Hangi tren?
Her tren istasyondan aynı saatte hareket etmez. Kimisi erken hareket eder kimi daha sonra hareket eder.
Bu işler belli olmaz. B beyazpapatya14 Nasip bu.Hiç üzülmeyin.

Nasip kısmet bu işler

Evlenip ayrılmış olsa da çocuklu olmasa bi şans ver derdim hiç 3vlenmemiş zor
Bir komşumuz kızı 33 yaşında daha önce evlenmiş ayrılmış çocuk yok, 34 yaşında hiç evlenmemiş biriyle evlendi ve ilk çocuğunu bekliyor. Hatta şimdiki eşiyle babası hastalanınca hastanede tanışmışlar. Eşi Anestezi uzmanı, babasının ameliyatına girmiş sonrasında birbirlerini görmüşler adam peşinde koşmuş. Yani hiç belli olmaz.
Genellemeleri bu konuda sevmiyorum. Adam bizim komşu kızıyla bayılarak evlendi, nikahına da gittik
.
B beyazpapatya14 nasip bu işler. Bu yaştaki her erkek evli değil, merak etmeyin.

Teoride ironi pratikte gercek. 29 yasinda evlendim. 31 yasinda dogum yaptim. Suan 1 yasinda olan enerji patlamasi yasayan bir yer cucesine sahibim ve cook yorgunum. Bazi zamanlar gucum yetmiyor enerjisine. 32 yas bir cok sey icin genc ama cocuk pesinde kosmak icin orta bir yas. Hele cok cocuk hayaline sahip biri iseniz evet tren kacmis. Ama evlilikten beklentiniz biriyle hayat paylasmak gezmek eglenmek ise 50 sinde de olur 70 inde de

Ben de 31 yaşındayım ve evlenirsem en fazla 1 çocuk, en fazla. Yoksa zor, ama belki konu sahibi 2 çocuk kaldırabilir. Tabi ki 3,4 çocuk için zor olur. Ama genellemelere karşıyım bu tamamen enerji ve kişilik meselesi.

Hiç evlenmemiş zor diyip moralimi bozdunuz :KK43:

Müzmin bekar diye bir tabir duydunuz mu?
Bu tabirden tiksinsem de çoğunlukla 30 yaşını aşmış hiç evlenmemiş erkekler için kullanılır.
Yani erkekler de seçici, sırf biz değiliz. Baya evlenmeyen veya evleneceği nitelikte kişi bulamadığı için bekar olan erkekler de var.
Siz ortamlara girin, dua edin, umutlu olun; elinizden geleni yapın olacaksa olur zaten.:cool:

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar. Ben yeniyim ve bu siteyi daha önceden üye olmadan takip ediyordum ve çok seviyordum. Artık üye olup kendi dertlerimi paylaşayım dedim. Öncelikle bu konuda daha önceleri konu açıldığını biliyorum ama bir de kendi bakış açımı sizlere sunmak ve fikirlerinizi almak istedim.
Ben 32 yaşındayım. Şu yaşıma kadar evlilik dışında hayatımı düzene sokmak için herşeyle uğraştım. İlk önce mezun oldum, küçük bir ilçeye atandım. Sonra anadoluyu biraz dolaştım. Şimdi ise yüksek lisans yapıyorum ve bitirmek üzereyim. Biraz idealist biriyim aslında. Kariyer açısından belli bir yere gelmeye çok uğraştım ama sanırım bir noktayı kaçırdım. Evlilik. İşin gerçeği benim için çok istekli, ne bileyim çabalayan bir erkek de olmadı. Ben de küçük yerlerde yaşadığım için demekki kafa dengi biri çıkmadı karşıma. Fakat bir baktım ki bütün arkadaşlarım evlenmiş anne bile olmuşlar. İşin kötü yanı etrafımda bekar erkek de kalmamış:silah: Ben sanırım geç kalmışım. Yaşında birşey yok yine tanışırsın diyebilirsiniz ama kimle tanışsam evli. Geçen ay görüşmek isteyen biri oldu ama bir evlilik geçirmiş ve bir çocuğu var. Ben benim gibi hiç evlilik yaşamamış biri olsun istiyorum. Bazı şeyleri birlikte yapalım istiyorum ama yaşımdan dolayı bekar erkek yok ya da iyiler çoktan kapılmış gibi. Ne tavsiye edersiniz kızlar. İş işten geçmiş mi sizce?
Evliklik için erken yaş vardır ama geç diye birşey yoktur . Muhtemelen hayatınız hep kariyer amacıyla geçti şimdi evet artık istediğim noktadayim dediniz şimdi sırada evlilik . İnanın evlilik planlayarak düşünülerek vs olan bişey değil kimileri defalarca evelenir ayrılır sonra birini bulur ve diğerleriyle yaşadığım şey evlilik bile değilmiş der. Hayatınızda evlilik adına kötü tecrubeniz olmadığı için sanslisiniz. Öncelikle ruhen bedenen buna hazırsaniz hayatta size hazır olduğunuz şeyi getirir. Evlenebilmek için illede etrafinizda çok fazla bekar erkek olmasına gerek yok yaşıyoruz aktifiz her hangi bir yerde muhtemelen aklınızın dahi ucundan geçmicek bi yerde biri çıkar karşınıza ve akışa teslim ediverirsiniz kendinizi . Babaannem ben küçüklüğümden beri hep dua ederdi ve sonunda da aramakla bulunmaz Allah denk getirsin derdi. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Back
X