Evlilik için geç mi kalıyorum?

Tabi ki de git görüş ? bende senin gibiydim onu reddettim bunu istemedim 32 yaşında hala bekarım ve bir süre sonra da zaten isteyenler de azalıyor, tabiki de her bulduğuna atlama ama kariyer sahibi işinde gücünde insanları da reddetme, fırsat ver

24 yas erken degil .gec hic degil.uygun biri ise ve evliligi kaldirabilirim diyorsaniz olabilir

okumadım ama başlığa cevap geç vs değil

aceleye gerek yok

biraz daha otursun hayatınız

evlilikte yetişilecek bir şey yok ya da sizi evliler arasında yok yazmıyorlar

bakın, bir çok evli bayan burada gecenin bu saatinde,

demek ki evlenince de bir mertebe vs atlanmıyor, hayat aynı devam ediyor

Önemli olan yas degil senin ne hissettigin.daha yasamak istedigin seyler varsa evlilige hazir degilsen evlenmek zorunda degilsin.ben 24 yasinda evlendim ablam 37.ikimizde mutluyuz.o benden daha cok gezdi mesleginde ilerledi maddi özgürlüğünü eline aldi.ama benimde bi kizim var 5 aylik belkide ben daha sansliyim :) beklentine gore karar ver yasa gore degil.hakkinda hayirlisi olsun insallah

Ben 25 yaşında evlendim evlenmeden önce evliliğin e si geçmezdi aklımdan evliliğin gerçektende alın yazısı olduğuna inananlardanım. Ben bir anda tanışıp kısa bir süre içerisinde evlendim çok şükür çok mutluyum

Şimdi tatlım ne kadar ölçüp biçsen tartsan da sanırım o bir an gelicek kalbine evliliğe doğru ayakların seni götürücek hatta her kapı açılıp evliliğe gidicek.

Ama tabiki hiç düşünmeye gerek yok araştırmaya etmeye demiyorum iki hayat birleşiyor. Sadece zamanı akışına bırak içinden geldiği gibi kararlarını ver.

Gitmek istiyorsan buluşmaya git yok huzursuzsan istemiyorsan gitme. Mutlaka bir kararın vardır aklından gerçekten geçen.

bu çok kişisel birşey, yaşla filan da alakası yok. hayatınızı başkalarının yönlendirmesiyle yaşamayın. evlilik çok özel birşey en iyisini yine siz bilirsiniz. hazır hissettiğiniz zaman ilgileceksiniz zaten.

yani çok saçma geliyor insanın kendini bi kalıba sokmaya çalışması.

ideal bir evlilik yaşı yok
ama tabi biyolojik sebeplerle anne olmak için geç kalınmış olunabilir yoksa evlilik için öyle bir şeye inanmıyorum, 50 yaşında evlenenden not kırsın hoca o zaman
bir de 26 yaşında evlenmek gibi bir fikriniz zaten varmış yani evlenme fikrinden tümden uzak değilsiniz, o varsa siz ufak ufak görüşmelere başlayın artık bence çünkü ilk karşınıza çıkan kişiyle, ki o da görücü usulü, karşılıklı isteyip de çat diye evlenmek ne biliyim biraz zor. tanışıp, ısınıp, içinize sinip, karar alıp, 2 ayda evlenmezsiniz çok büyük ihtimalle. atıyorum 1 sene çıksanız , olumlu yönde karar alsanız, ailelerin tanışması, hazırlığı en kötü 6 ay sürer -tamamen senaryo yazıyorum ama çat diye olmaz yani. Yahut adam hemen olsun derse bile siz biraz ağırdan alabilirsiniz. belki hiç olmaz.
evlenmekten tümüyle uzak olsanız, görücü usulü olduğu için aman hiç bulaşmayın derdim. ki evlenmekten uzak dahi olsanız erkek arkadaşınız olabilir, sadece görücü usulü olunca evlenme odaklı oluyor o sebeple uzak durun derdim.

evet erken ...ama tanistiginiz an evlenmek zorunda degilsiniz... ayrica kultur duzeyi sosyal satatulere gore evlilik yasina bakis acisi degisir.. bana gore erken yasiniz ama bu o insanla tanismamanizi gerektirmez. en fazla hoslanmazsaniz bir daha gorusmezsiniz bu kadar basit. hoslanirsaniz da pat diye evlenmezsiniz normal olarak.

Bu işler Nasıl oluyor neler konuşuluyor hiç bilmiyorum inanın:) Bana kalsa en az 26 yaş ama işte erken deyince çok farklı tepkilerle karşılaşıyorum. Geç mi kaldım yolsa diyorum.
Hoslanirsan konu akıp gidiyor zaten hiç anlamiyorsun bile konuştuğunu Amaa hoslanmazsan işte o saatler işkence oluyor.

Yaşın cok genc evet ama evlilik icin cok erken bi yas da degil.. Bi evlilik yapmak planlarin arasinda var ise, secenekleri degerlendireceksin.. Hemen bugun evlenmeyeceksin zaten, 25 filan olursun hemen olsa dahi.. O da normal..

Bence evleneceğin kişiyle kendin tanışmalısın. Yaşın büyük olsa evlenmeyi çok istesen tamam da görücü usulüne gerek var m şimdi?

Gezmeye doyamadıysan ve sorumluluk almak istemiyorsan bence görüşme daha zamanın var demektir

Çok erken değil geç hiiççç değil.Belki iyidir,olmadı arkadaş kazanırsın.Tanımaktan zarar gelmez.

zaten tanışınca ertesi ay evlenilmiyor be kuzum. bir ara çeyiz köşesine git orada sergilenen ürünlerinin hepsinin alınıp çeyizin tamamlanma süreçlerini; isteme söz nişan tantanalarını gel gitleri tanış görleri ve sürelerinide hesaba katarsan zaten bugün evet dersen 26 da evlenirsin. 26 yaşında evlenmeye karar verip 28 yaş için düğün tarihi alan biri bildirdi

Ben de 24 yaşındayım. Bu konudan muzdaribim. Çoğunluk artık yaşın geldide geçiyor derken bazıları daha erken, biz evlendikte ne oldu diyor. Bence nasıl istiyorsan öyle davran. Kimsenin lafıyla hareket etme. Ben birilerini dinleseydim şimdi evli olurdum.

Evlilik için bence geç değil kesinlikle, 27 yaşında evlendim, daha geç evlensem de olurmuş

Ancak birilerini tanımak için iyi bir yaş, hemen evlenmeyebilirsiniz, 2-3 yıl arkadaşlık yapabilirsiniz, seçeneklerinizi daraltmayın kesinlikle, benim tavsiyem.

yaş olarak erken ama bu flort etmeyecegınız yada bırılerını tanımayacagınız anlamına gelmez, gorusmekten zarar gelemz belkı es degıl ama ıyı bırer arkadas olursunuz, sız yınede bır sans verın sunu da soyleyım bu ısler kısmet ısı ama 30 undan sonra adam kalmıyor, ya evlenmıs oluyorlar ya evlenmeyı hıc dusunmuyorlar ya da bır kere evlılık tecrubesı yasamıs oluyorlar gerıye kalanlar...

Benim anlamadığım evlenmeyeceksin diye bu yaşa kadar kimse ile flört etmedin mi?

Beni de bu tür şeyler korkutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…