- Konu Sahibi doktoradayi
-
Kusura bakma ama ikisi ile de olman dogru degil bundan sonra.
Suan evlenmeye yakin oldugun insanin duygularinla oynuyorsun bir yerde.
Herhalde o senin buludundugun ikilemden haberdar degildir.
Olsa sanmiyorum ki seninle evlenmeyi kabul etsin.
Kendini onun yerine koy.
Senin basina gelmesini istemedigin bir seyi baskalarina yasatma.
Aynen katılıyorum :)Kusura bakma ama ikisi ile de olman dogru degil bundan sonra.
Kendini onun yerine koy.
Kusura bakma ama ikisi ile de olman dogru degil bundan sonra.
Kendini onun yerine koy.
iyi aksamlar .ben uc aydir surekli dusundugum bi konuda form uyelerinin dusuncesini almak istiyorum.4 aydir nisanliyim fakat daha ondcesinde yasadigim cok guzel bi iliski vardi.karsi taraf iliskiye bi sure ara vermek istedi .iki ay sonraysa tamamen bitirme karari aldi bu iki ay cok zor gecti benim icin.surekli ben arayip konusmaya calistim ama onu gitmemesi icin ikna edemedim.sonunda bende pes ettim ve ayrildik. tamamen bosluga dusmus gibiydim.kisa bi sure sonra simdiki nisnalimla tanistim. bi ay sonrada onunla nisanlandim .saglikli bi karar vermemistim farkindaydim.fakat dusunup tartamiyordum hicbiseyi .nisanlandigimi haber alan eski sevgilim benimle iletisime gecti ve beni herseyi telafi edecegine inaindirmaga calisti .onun bu dunscesinin ne kadar gercek oldugunu anlamak amacli dort aydir nisanliligima devam ediyorum.fakat gittikce isler cok zorlasiyor.nisanlimla uzaktayiz cok az gorsutuk.fakat zaman zaman ona baglandigimi farkettim.aslinda kafam o kadar karisik ki isin icinden cikamiyorum.nisnalimi sevmiyorum fakat mantik olarak bana yakin.tek sorunum onun kuft cok kullanmasi bana bile karsi kufurlu tabirler kullaniyor.onu cok uyarsim en son bu gun duzelecegine soz verdi .nisanlimda tek kusur o.bana karsi saygili ve fedakar.cok sevdigine de eminim.ocagin 24 u benim evlenecegim gun bense hala ikilemdeyim
hangi erkekle hayatima devam etmeliyim bi fikrim yok.sevdigim kisiyle anlaisyoruz cok saygili biri onunla sorunumsa ailesinin bazi duusncelerini sevmemem ozgurlugu seven biriyim nisanlim bunu bana taniyor.fakat sevdigim erkek bu konuda anlayilsi degil
sizce nisanlimin kufr etmesi ondan uzaklasmami gerektirir mi ilerde duzelir mi yada ben sevdigim adami inanip onunla mi hayatima devam etmeliyim???
iksiyle de birlikte degilim sadece kararsizim eski erkek arkadasim hala beni bekledigini bana iletiyor bi sekilde bu sadece kafami karistiriyor bi tarfta nisnalim diger tarafta beni terk eden fakat cok sevdigim biri.en kucuk ayrintiya kadar dusunuyorum ikisinin de ailesi hayata bakisi surekli kiyaslayip duruyorum nisanlima tam alistim derken bi hata yapiyor olmucak bunla diyorum sonra telafi ediyor dayanamiyorum uzlmesine boylece surup gidiyor
nişanlısın?! ama birlikte değilsiniksiyle de birlikte degilim sadece kararsizim eski erkek arkadasim hala beni bekledigini bana iletiyor bi sekilde bu sadece kafami karistiriyor bi tarfta nisnalim diger tarafta beni terk eden fakat cok sevdigim biri.en kucuk ayrintiya kadar dusunuyorum ikisinin de ailesi hayata bakisi surekli kiyaslayip duruyorum nisanlima tam alistim derken bi hata yapiyor olmucak bunla diyorum sonra telafi ediyor dayanamiyorum uzlmesine boylece surup gidiyor
Ben mi yanlis anladim ki acaba :44:
beni yanlış anlama ama başlığın bana o kadar saçma geldi kiii!!!bende sandım elbise yüzük falan soruyorsun!!ne demek evlilik için hangisi uygun allah aşkına buna senin mantığın elveriyor mu??reyondan karpuz mu seçiyorsun??gerçekten bunu düşünerek ve bilerek yazmış olduğuna inanmak istemiyorum...evlilik bu!çocuk oyuncağı değil!gönlün kime yatıyorsa onla berabersindir ve karşılıklı anlaşmayla verilen bi karardır bu!ooooo piti pitiiii karameli sepettiii demenin manası yok bence.
kafan karışıksa eğer,evlenme,hem kendine hem evlendiğin adama yazık edersin
sonra buraya derdim var köşesinde konu açar ağlarsın
ksra bakma gerçekten konu bana garip geldi
afedrsiniz ben yalnis yazdim yani demek istedigim iki ilsikiyi birlikte yurutmuyorum benim kafam karisik nisnalimla uzagiz fakat arada ben onun yanina gidiyorum yani disaridan bakilinca nrml bi nisanlilik sureci bense korkular icindeyim hangi erkekle hayatim huzurlu gecicek ailesiyle sorunlar yasicagini dusundugum eski erkek arkadasim mi yoksa kufr etmesini sevmedigim nisanlim mi ?
Dedigim gibi ikisi de degil
Mutluluklar.
Allah hakkinizde hayirlsini nasip etsin insaAllah.
İkisiyle de evlenme.
Ya bu aralar nişanlanmak moda oldu herhalde. Millet zırt pırt nişanlanıyor, nişan atıyor, bir daha nişanlanıyor, kafası karışıyor. Ya emin olmadan şöyle adımlar atmasanız bunlar olmayacak da neyse.
İkisiyle de evlenme yine söylüyorum.
nerde moda oldu nisanlanmak bilmiyorum .fakat madayi pek takip etmem. zannimca modadan uzak bi yerde yasiyorum.dusunceniz icin tskr ederim ikisiyle de olamamak bana da cok mantikli geliyor.dun gece eskiyi tamemen kafamdan sildim .suan dusundugum sey kendim ve aylar sonra bunu yapabildigim icin cok mutluyum:)
İkisiyle de evlenme.
Ya bu aralar nişanlanmak moda oldu herhalde. Millet zırt pırt nişanlanıyor, nişan atıyor, bir daha nişanlanıyor, kafası karışıyor. Ya emin olmadan şöyle adımlar atmasanız bunlar olmayacak da neyse.
İkisiyle de evlenme yine söylüyorum.
yorumunuz icin tskr ederim gerckten cok ictendi .yazdikarinizin bilincindeyim.eskiyi hep dusunmemin nedeni yine eski .hep arayip sormaya calismasi ben evlenirsem baskasiyla nasil uzulecegini hep iletti bana.yeniye anlatmamamin da nedeni yine yeni.eskiden nisanlisi tarafindan terkedilmis olmasi .her soylemeyi dusndungumde ailesinin cevresinin ona ne tepki verecegi nasil uzulecegi geliyor aklima.eski nisanlisiyla da ayni sehirde o da duyucak bak olmuyor kimse onu sevemiyor dicek belki.yaptigimdan gurur duymuyorum yai aklimin karisikligindan kendimi savunacagim tek sey eskinin defalarca bulusamk istememesine ve onu sevmeme ragmen asla onunla iletisim kurmadim.benim korkularim var hepsi bu evlilikten dogru kisi kim onu bilememekten korkuyorumBazen guluyorum bazı topıkler de bunu bı erkek yapsa saydırırdık ama ıste hersey ınsanlar ıcın....nişanlını gercekten sevdıgını duusnmuyorum.... ne yazık kı onu sevdgını dusundugu nısanlısının aklında baska bır erkek var.... eskkıden hayır gelmez bacım zaten senı terk etmiş yuz ustu bırakmıs.... yenısı ıse kufur hos degıl tabı ama duzeltılebilinir bir alıskanlık.... ama duzeltmektense sen kendı duygularından emın ol...yazık gun kalmıs dugune... onun yerınde olmak ıstemezdım....senı suclamıyorum kesınlıkle boslukta oldugun ıcın iş bralara gelmiş ama senı su konuda suclayabılırım... o eskı sevgılıyı silmelıydın kafanı karstrmasına ızın vermemeliydin ya da bu karsıklıgı farkettıgın an suan kı nişanlınla acık acık konusmalıydın ya da ayrıllmalıydın...bilemıyorm iş basa gelınce saglıklı duusnemıyor ınsan ama yorumlar ınsallah sana yol gosterir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?