evlilik icin hangisi sizce daha uygun

bol boll dua et canm Allah hayırlısını nasip etsin diye.... kimin ne derece hayırlı olacagını Allah tan baskası elbette ki bilemez... benım tecrubelerım (yine de buyuk konusmak ıstemem) bır kez gıtmeye tesebbus eden yıne gıdecektır...sen onu hala sevsen de o yıne bır gun senden vazgecebılır ve yıkabılır yenıden senı... eski gitmiştir ve aradıgını bulamadıgı ıcın donmustur..bence eskıyı unut..yenısı ıcın de kalbını dınle.... su sunu der bu bunu der ..ayy uzulur falan dıye duusnme cunku bugun uzmedıgın ve kıyamadıgın ıcın yarın daha cok uzulebılırsın ..belkı de bugun kıyamadıgın yarın sana kıyar bılemezsın.... bol bol dua et ve Allah tan hayırlısını ıste... eskısi ayrıca hırs yapmıs olabılır belkı sen nısanı atınca bır zafer kazanmıs olacak ve basardım bana dondu dıyecek....eskısı ıcın kesınlıkle cok cok olumsuz duusnuyorum... onu sevıp sevmedıgınden bır emın ol bence cunku terk edıldıgımız ıcın bazen biz ınsanlarda aslında cokta yogun duygular hıssetmedıgımız kısıler de olsa ''kör ölür badem gözlü olur'' sendromu oluyor....

evlenmek zorunda mısın çok az bir zaman kalmış bir dur düşün hiç bir şey kaçmıyor. yaş kaç bu arada

degilim 28 off off gercekten cok bunaldim

konularına baktım da 2 gün çinde farklı farklı konular açmışsınn. hepsi nişanlınla mı ilgili onu da anlamadım. küçük değilsin ve lütfen kendini ateşe atma evliliği ertele en azından biraz daha kafanda netleşsin bir şeyler

Allah yardımcın olsun çok zor bir durum. Bende benzerini yaşıyorum an itibariyle. Eklersen özelden biraz bahsedebilirim.

En önemlisi kalbini dinle. Mantık bir yere kadar seni mutlu eder. Eski sevgiline dön falan demiyorum bi kere giden hep gider. Ama şuanki yani nişanlınlada bir ömür aynı yastığa baş koymaya hazır değilsen hani büyük bir sevgi yoksa vazgeç bu yoldan hem karşındakini hem kendini üzme derim. Ve en güzeli hayırlısını dilemek..

sevgilin seni gerçekten sevseydi zaten kopamazdı gitmezdi senden
nişanlına gelince seni anlayan biri galiba ve özgürlüğünü de kısıtlamıyor sanırım,keşke nişanlılığı biraz daha uzatsaydın
aşk her zaman kazanmıyor tatlım kendimden biliyorum uğruma ölüp biten adam evlenince bana sırtını döndü,mantıklı davran derim
seçim yinede sana kalmış.
:44:

afedrsiniz simdi gordum msjinizi eklemeyi bilmiyorum malesef (((((((((((((((siz yapar misiniz

terkedilmek can yakici.eskisi kadar sevemiyorsun iste bi yerlerde o aci hep duruyor.kendim icin sevmeye devam ettim belki de .bi kere severim o da tam olur derdim hep sonuna kadar olur.
suan mantigimla dusununce cok mutluyum ama bi yerlerde duruyor o .kalbimle savastayim desem daha dogru olur sanirim.sokakta yuruyorum herkes ona benziyor.kendim ve ask anlayisim yuzunden sanirim suanki karmasam.

o beni terketmedi ben onu terkettim yalanları yüzünden demek istediğim uğruna ölüp biten farklılaşabiliyor evlilik çok ciddi bi durum aileler çok önemli canım sakın ailesinden banane ben sevdiğime bakarım gibi şeyler düşünme
seni seven asla bırakmaz
mesela sen aileni terkeder misin?
insan sevdiği bir eşyasını bile atamıyor,kalmış ki aşk
sokaktaki,yeni edindiğin sevgili evet bunlarda onu hatırlayabilir canın yanabilir bu neden biliyor musun ona duyduğun aşktan değil onun kendini çok önemli görüp sana ulaşılmaz rolüne büründüğü için
nişanlılığı uzat biraz daha belki nişanlını daha çok sevebilir diğerini unutabilirsin

sizi o kadar iyi anlıorum ki . . gerci durumlarımız aynı deil ama benzior.benimde 2.5 senelik bi ilişkim vardı.birbirimiizi cok seviorduk.herseye ragmen yanyanaydık.birbirimizden hiç vazgecmedik.ama o beni bu kadar cok sevmesine rağmen beni aldattı.küfrü yokdu ama onunda yapdığı saygsızlık beni küçümseyip eleştirmesi.yoksa gercekden hayatta bana karsı küfrü yokdu.kelimelerinde asla küfür kullanmazdı.ama bana en son dedi gidip basakla evlencem(en yakın arkadasım)yıkıldım zaten.ne zorluklar cektim ben.işte bu böle deyince kakltım inadına sözlendim.sözlendim ama dieri hiç çıkmıor aklımdan bunu da sevemedim.cünkü bi kalpde iki kişi olmaz.aile dostuydu sözü atsam annem cok teepki verir die atamadım ama onu en zayıf noktasından vurdum ve sözü attı.bu işte bitmiş oldu.ama su an hala sevdiğim aklımda.ömür boyuda unutamıcam sanırım(( yani size tavsiyem ikilem içindeyseniz evlenince bi an mmutsuz olursanız diceksiniz keske dierleriyle evlenseydim falan.bana kalsa dierinede dönmeyin bi terk eden hep eder.onu aklınızdan cıkarın .24 ocak .cok az bi süreniz var keske yaza doğru olsaydı iyice düşünseydiniz.ertelerseniz sizin için hayırlısı olacakdır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…