iyi aksamlar .ben uc aydir surekli dusundugum bi konuda form uyelerinin dusuncesini almak istiyorum.4 aydir nisanliyim fakat daha ondcesinde yasadigim cok guzel bi iliski vardi.karsi taraf iliskiye bi sure ara vermek istedi .iki ay sonraysa tamamen bitirme karari aldi bu iki ay cok zor gecti benim icin.surekli ben arayip konusmaya calistim ama onu gitmemesi icin ikna edemedim.sonunda bende pes ettim ve ayrildik. tamamen bosluga dusmus gibiydim.kisa bi sure sonra simdiki nisnalimla tanistim. bi ay sonrada onunla nisanlandim .saglikli bi karar vermemistim farkindaydim.fakat dusunup tartamiyordum hicbiseyi .nisanlandigimi haber alan eski sevgilim benimle iletisime gecti ve beni herseyi telafi edecegine inaindirmaga calisti .onun bu dunscesinin ne kadar gercek oldugunu anlamak amacli dort aydir nisanliligima devam ediyorum.fakat gittikce isler cok zorlasiyor.nisanlimla uzaktayiz cok az gorsutuk.fakat zaman zaman ona baglandigimi farkettim.aslinda kafam o kadar karisik ki isin icinden cikamiyorum.nisnalimi sevmiyorum fakat mantik olarak bana yakin.tek sorunum onun kuft cok kullanmasi bana bile karsi kufurlu tabirler kullaniyor.onu cok uyarsim en son bu gun duzelecegine soz verdi .nisanlimda tek kusur o.bana karsi saygili ve fedakar.cok sevdigine de eminim.ocagin 24 u benim evlenecegim gun bense hala ikilemdeyim
hangi erkekle hayatima devam etmeliyim bi fikrim yok.sevdigim kisiyle anlaisyoruz cok saygili biri onunla sorunumsa ailesinin bazi duusncelerini sevmemem ozgurlugu seven biriyim nisanlim bunu bana taniyor.fakat sevdigim erkek bu konuda anlayilsi degil
sizce nisanlimin kufr etmesi ondan uzaklasmami gerektirir mi ilerde duzelir mi yada ben sevdigim adami inanip onunla mi hayatima devam etmeliyim???