Evlilik için ikametgah sorunu?

ayy çok teşekkür ederim umarım öyle olur hafta sonu belki kapalıdır diye pazartesi arayıp doğruluğunu teyit ederimde olur inşallah ya :)

Yalniz o belgeyi aldiktan sonra ola ki bursada istediğiniz yerde istediginiz tarih yok baska bir yerde yapalim diyemiyorsunuz o islemin geri donusu yok. Biz de yakinda nikah islemleri yaparken sormuştuk.

Bizimde 4 yil okdu bi degisikkik yoksa soyle yaptik; ikimizde istanbuldaydik ama ben atasehir o uskudardaydi. Nikahimizi unraniyede kiydirmak istyorduk. Ikimizin degil sadece birimizin bagli okdugu ilceden belge almamiz yeterliydi. Ben de atasehir belediyesinde calistigim icin tanidiklardan dolayi ayni gun icinde cikarttirdik belgeyi. Uskudar dan almamiza gerek yoktu yani. Ya sen ya nisanlin alsa yeter diye dusunuyorum ayni seyden bahsediyorsak eger..

Yalniz o belgeyi aldiktan sonra ola ki bursada istediğiniz yerde istediginiz tarih yok baska bir yerde yapalim diyemiyorsunuz o islemin geri donusu yok. Biz de yakinda nikah islemleri yaparken sormuştuk.
ya zaten özel bir tarih istemi,yoruz yıldırım nikahı olsun hemen istiyoruz

kızlar bu arada belgeyi falan boşverdim drek ikametgahımı bursaya taşıyacağım böylelikle bunlara gerek kalmayacak :) son durum bu

Tek kisinin ikametgahi yeterli, ikinizde ayni yere basvurmaniz gerekiyor. Diger islemler belediyelere gore degisir.

Back
X