- 12 Aralık 2015
- 1.269
- 1.876
- 53
Canım bende görücü usulü tanıştım 3 ayda evlendim.öncelikle bebişinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerimben sizin kadar şanslı olabilir miyim bilmiyorum. sizi çok seven bir eşiniz varmış ve siz de onun için herşeyinizden fedakarlık yapıp o hayatı yaşamayı seçmişsiniz. ben henüz o kadar sevildiğimden emin değilim. aslında hiçbir şeyden tam emin değilim ve o yüzden böyle mutsuz ve kararsızım. inşallah en doğru kararı veririm, iki taraf da üzülmeden.
Eşimin beni sevip sevmediğinden değil ama eşimi sevdiğimden emindim

İlk 3 ay eşimle çok zıtlaştık hatta ikimizde hata yaptığımızı düşünmeye başlamış ayrılmayı bile düşünmüştük.
Ancak vszgeçtiklerim ailem ve sevgim beni frenledi ayrılmak yerine tanımaya anlmaya idare etmeye karar verdim iyi ki de o kararı vermişim.
Gitmedim sabrettim bekledim evlendikten tam 2 yıl sonra eşimin beni benim onu sevdiğimden daha çok beni sevdiğini anladım.Ben eşimi terk etmek yerine onu tanımayı seçtim kısacası.Bu sırada o da beni tanıdı. Çözdük birbirimizi

Eşim annesinin olmadığı yerde başbaşayken annesine laf ettirmez ama Kv eşime bişey dese (asla demez çok severiz birbirimizi) eşim asla beni kimseye ezdirmez çünkü her zaman şartlar ne olursa fedakâr olmuşumdur maddi manevi her zaman eşimin yanında oldum oluyorum da.Eşim meslek hastalığına yakalandı yatalak oldu sırtımda wc taşıdım yeri geldi altınu temizledim.Kv bize 1600 km uzakta ve felç geçirdi aylarca gittim baktım altını bezledim yıkadım birde özürlü kaynım var ona da baktım. Birgün bile eşime şikayet etmedim cevap vermedim.
Anlayacağın eziyet şiddet yoksa saygı olduğu sürece herşey yoluna giriyor zamanla.
İki farklı kişilğin aynı evde yaşaması birbirine aşılması kolay değil.
Sana bir nasihat.
Istersen 10 yıl flört edin ama aynı evin içinde o adamı pijamayla görmediğin sürece asla tanımış sayılmazsın

Yani evlilikten beklentiniz flörtde ki gibi olmasın.Çitanız ne kadar aşağıda olursa o kadar mutlu olursunuz.
Ayrıca eşimle evlendiğimiz de ben bir tane bilezik dahi istemedim alyanslarımız bile gümüştü.
Borçlarımızı ödedik işlerimiz yoluna girdi düzlüğe çıktık eşim sonra bana herşeyi aldı bilezikler yüzükler vs. hatta araba bile aldı üstüme şimdi ev alacak inşaAllah.
İlk Yıllar çok maddi sıkıntılar çektik tabi ama sabr etmek tevekkül etmek gerek.
Ölümlü dünya da herşeyi kendimize dert etmek çokta akıl karı iş değil canım.
Hakkın da hayırlısı ne ise o olsun inşaAllah. ...