Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu durumda ne yapmalı?Görücü usulü biriyle tanıştım.Daha sonra dışarıda da görüştük.Dediğiniz gibi evliliğe odaklı ilerliyor şu an da süreç.Ama ben hata mı ediyorum bu kadar çabuk diye arada kendime soruyorum.Herkes de bilemezsin kısmet deyince de oluruna bırakmak geliyor içimden.Çok kararsızım çok!
Evet bende uzun sürmesinden yana değilim zaten.Ama yeni tanıştığım biriyle de işimden dolayı ağustosta nikah yapmak ne kadar doğru olur sonra pişman olur muyum diye kafamı kurcalıyor doğrusu.Düğün için eylül ekimi düşünüyor karşı taraf ama.
Canım o kadar beni anlatmışsın ki.Geçen haftasonu tanıştık biz de.Benim de aile onayı olduğu için görüştüm.Herkes çok iyi falan demiş.İlk buluşma dediğin gibi çok da etkilenmedim.Hatta defalarca denedim yüzüne baktım etkilenir miyim falan diye.Şu an telefonla görüşüyoruz ama o kadar içten samimi ki.Henüz çok yeni olmasına rağmen duygularımı değiştirmeye başladı bile.Isınıyorum yavaş yavaş ona.Ama bi yandan da içimi kemiren acabalar? Sanırım biraz daha zaman verip bekledikten sonra olumsuzlukla karşılaşmazsam ben de evet dicem.valla canım asla düşünmezdim görücü usulu biriyle evleneceğimi hatta ilk duyduğunda insanlarda çok şaşırdı ama eşimle bir akrabamız vasıtasıyla görücü usulu tanıştık. ilk görüşte aşık falan da olmadım hatta başta hiç içim ısınmadı ama herkes çok iyidir, babam tanıdığımız aile falan diye baskı kurunca eyvallah dedim ve o büyük riski alıp nişanlandım ama nişanlanana kadar içimde en ufak bi kıpırtı yok. hatta nişan gecem oturdum ağladım ben bu adamı sevemicem napıyorum diye...ama çok şükür nişanlandıktan sonra herşey değişti bambaşka biri olarak gözükmeye başladı zamanla gözüme.. ama bunda eşiminde çok katkısı oldu ben ne kadar kararsızsam o kadar kararlı ve kendinden emindi.. 9 ay nişanlı kaldık çok uzak mesafelerde olmamıza rağmen her ay işini gücünü bırakıp benim için istanbul'a geliyordu ondaki o aptal aşık telaşını gördükçe bende onu sevdim daha doğrusu 40 yıl birileriyle flort etsem beni bu kadar sevebilecek bi adamı bulamam dedim ve onun bana karşı olan o hayranlığı egomumu okşuyordu artık neydi beni git gide ona yakınlaştırdı. çook şükür evlendikten sonra ona karşı olan o sevgim her geçen gün katlanıyor. ama tabi herkeste aynı durum söz konusu olamıyabilir. bence görücü usulu evleneceksen biraz mantık evlilği yapman gerekiyor. sen adama ilk başta deli divane aşık olmayabilirsin ama o adamın seni gerçekten istediğinden ve evlenmek için evlenmeyeceğinden emin olmalısın. valla ben kocamla sırf beni seviyo daha sevenini bulamam ben sevmesemde olur mantığıyla evlendim ama Allahtan sonra ben de sevdim![]()
öyle çook uzun senelere gerek yok canım, ben beş sene diz dizeydim de tanıyamamişim bile, herşeyin hayırlısını dile. şimdi 3 aydır birlikteyim başkasıyla ama böyle bir uyum olamaz aramızda, hemen evlenelim diye tutturdu. ama beklememiz lazım en az bir sene =)
Canım o kadar beni anlatmışsın ki.Geçen haftasonu tanıştık biz de.Benim de aile onayı olduğu için görüştüm.Herkes çok iyi falan demiş.İlk buluşma dediğin gibi çok da etkilenmedim.Hatta defalarca denedim yüzüne baktım etkilenir miyim falan diye.Şu an telefonla görüşüyoruz ama o kadar içten samimi ki.Henüz çok yeni olmasına rağmen duygularımı değiştirmeye başladı bile.Isınıyorum yavaş yavaş ona.Ama bi yandan da içimi kemiren acabalar? Sanırım biraz daha zaman verip bekledikten sonra olumsuzlukla karşılaşmazsam ben de evet dicem.
en azından sen karar vermeden kıpırdaşmalar olmuş bende hiç yoktu.. hatta milletin dilinden kurtulmak için nişanlanmıştım, kafamda hep sevemezsem nişanı bozarım nasılsa diye kuruyordum.. yani tanıştığın adam gerçekten iyi ve düzgün seni gerçekten sevebilecek, bir aile kuracak yeterlilğe sahipse bence denemende bi zarar yok. hatta sende benim mantığımla yola çıkıp içinide ferah tutabilirsin söz ya da nişan dünyanın sonu değil sonuçta baktın olmuyor o zaman evliliğe kadar götürmezsin..
Orası öyle ama pek o açıdan da yaklaşamıyorum.Daha önce bir nişan bozma olayım olmuştu.Yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum.Olursa dönüşü zor olucak artık.Sen dış görünüş olarak etkilenmemiştin di mi? Bende de konuşmaları falan iyi ama dış görünüş çok da cezbetmiyor şimdilik.
evet dış görünüş olarak hiç tipim değildi her buluştuğumuzda iyice bakıyordum bişiler olurmu diye yok tık yoktu :) ama zamanla iyiliğiyle sevgisiyle ısındım şu an dış görünüşüyle bile çok tatlı geliyo. yani biri anlatsa bu kadar olmaz artık derdim ama oluyomuş cidden. ama dediğim gibi huylar çok önemli yani bi erkek huylarıyla bir kadını kendine aşık edebildiği gibi huylarıyla dünyanın en ititci adamı haline de getirtebilir kendisini. o zaman sen söz veya nişan kararı alana kada iyice didikle. çok rahat ol hatta fazla yüz verme burnun biraz havada olsun bakalım ne kadar katlanabiliyor ne kadar alttan alabiliyor, ne kadar istiyor seni.. ben çok çektirmiştim eşime nişanlıyken hatta şaşırıyorum o kadar kaprisime bu adam nasıl herşeyi o kadar alttan alıp hala büyük bir hevesle bekliyordu beni diye.. ama dış görünüşe o kadar takılma zamanla güzel gelebilir sana tanıdıkça.. sonuçta şu an hiç tanımadığın yabancı bi adam o senin için ve direk dış görünüşle değerlendiriyorsun ama sadece dış görünüşüyle işte budur diyebileceğin adam dört dörtlük muazzam bi yakışıklılık olsa ancaa işte bu dersin. e o da çok mümkün olmuyo hem çok yakışıklı hep süper karakterli..