Vakti zamaninda begenmedigim bi pislik, sirf memurum diye reddedilmenin hazimsizligindan kurumuma yalan yanlis sikayet dilekcesi yazmisti. Her ne kadar ciddiye alinmasada amirim beni yanina cagirip 'bu kim' diye sordu ve aciklama yapmak zorunda kalmis, oyle bi adamla anildigim icin yerin dibine gecmistim.. Ve bu pisligin, bu adice davranisi yuzunden sirf o olayla amirimin karsisina ciktim diye, o donemdeki bi egitimden alinmistim....
Konunu okuyunca midem bulandi, farkli baslikta diye yorum yazmamistim. Ezgi cok cok cok buyuk haksizlik yapmissin. Ozel iliskini is iliskine yansitmis, ve arkadasinin siciline leke sirerek, sirf kocaciginin hatasindan hazimsizlik yasayip, sana karsi sadakat sorumlulugu olmayan adamdan cikarmissin.
Memursun, iyi bilirsin sicil olaylarini. Bu dava adamin sicilinden kac yil silinmeyecek, ceza almasa bile amirleri bu davayi hatirladigi surece ilerlemesini etkileyecek..
Allah hepimizi senin gibi insanlardan korusun. Eminim sen yakinda kocaciginla cocuk yaparsin, olan adama olmus olur. Yazikkk