• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik..ihanet girişimi.. tecrübelerinize ihtiyacım var

tabii ki tanımıyorum sizi (şükür ki). Fakat gerek mi var? Evet ben olsam eşimi boşardım ama boşamasam da kocamı pamuklara sarıp üçüncü kişilerden hırsımı çıkarmazdım. O fuarda gayette güzel, beni unutup başkalarına bakan, güzel kızları kesen, eve atma planları yapan (muhtemelen bu olay sadece yakalayabildiğim) kocamı cezalandırırdım. Elin adamından banane ki. Eşim zihinsel engelli değil, salak değil, beyinsiz değil, kendi kararlarını verebiliyorsa dünyanın geri kalanı kötü olsa o yola gelir mi? Hem arkadaşı sana kız ayarladım dememiş ki. Akça pakça kocanız başlatmış muhabbeti.

Eğer suçları yoksa birşey olmaz demişsiniz. Bu dünyüdü haksızlığa uğrayan onca insan demekki suçluymuş size göre. Haketmişler yani... Eşiniz tabii ki sesini çıkarmaz hazır ihale arkadaşa kalmışken niye çıkarsın. Böylece bu olaydan da yırttık diye düşünüyor adam için kurcalar mı?

merak edıyorum ne mezunusun? Yazdıklarımı okudun mu ? O dılekcede başta kocamın adı var pamuklara sardığımda yok lutfen yorum yapmayın artık ıyı gunler

tabıı doğru ıyı kotu ınsanlar olacak,zoruma gıden benmde arkdasım olması, siciline gidermi bilmem ben mudurle grstm oda bana sen merak etme kızım halledeceğim gibi konustu belki sadece irdelenıp bırakacaklar 2amır 1mudur bana hak verdı burdakı bayanlar hala haksızlık yaptnz dıyor. Yuvasına sahıp çıktı evlılık terapstıne bıle o gıtmemızı zorladı , sinir değil ama kırgınlıktı ,

burdaki bayanlar senin direkt o kişiyi suçlamana kızdı yani birşeyler dediyse dedi..asıl suçlu eşin bence sen dilekçeni geri çek eden Allahından bulur...kocanlada iyi geçin...bir yuva kolay kurulmuyor üstünede çok gitme sende o da üzülür...

merak edıyorum ne mezunusun? Yazdıklarımı okudun mu ? O dılekcede başta kocamın adı var pamuklara sardığımda yok lutfen yorum yapmayın artık ıyı gunler

Ne mi mezunuyum? Diplomam falan yok benim. Hiç okul yüzü görmedim. Ama onca tepkiden sonra dilekçede "kocanızın da" isminin olduğunu belirtmenizin niçin olduğunun farkında olacak kadar bilgim var. Bu forumda istediğim kadar istediğim yere yazarım buna kimse karışamaz :51:

burdaki bayanlar senin direkt o kişiyi suçlamana kızdı yani birşeyler dediyse dedi..asıl suçlu eşin bence sen dilekçeni geri çek eden allahından bulur...kocanlada iyi geçin...bir yuva kolay kurulmuyor üstünede çok gitme sende o da üzülür...

ya ben o kişii arkadasım dıye sucladım ve kızdım. Eşime kızmama suclamama gıbı bır ıhtımal sızce var mı?? Oda aynı sekılde affederım ama sürünmeli. Ayrıca uzun uzuncaya yazmadım herseyı gbı durmları yasaynlar ne yaptı merak edıyorum:34:

Benim anlamadigim sen adami niye sikayet ettin? 657nin yada memurlarin yarglanmasi hk kanunun neresinde var ailenin korunmasiyla ilgili madde??

Daha sonra olayi araba mevzusuna getirdin. Arabayi mesai saatleri disinda kullanim falan. E bu adam o gece kocani gidip arabayla almadigina olay kapandigina gore, sen daha onceki zamanlarda bildigin mevzulari mi amirine sikayet ettin??

Allahim sen uzak tut boylelerini etragimizdan....

benim anlamadigim sen adami niye sikayet ettin? 657nin yada memurlarin yarglanmasi hk kanunun neresinde var ailenin korunmasiyla ilgili madde??

Daha sonra olayi araba mevzusuna getirdin. Arabayi mesai saatleri disinda kullanim falan. E bu adam o gece kocani gidip arabayla almadigina olay kapandigina gore, sen daha onceki zamanlarda bildigin mevzulari mi amirine sikayet ettin??

bak 657 oldgmz ıcın oyle herseyıı uzun uzuncaya acıklayamıyorum sadece şunu bilmenız yeterli verdiğim dilekçede haklılık payım vardı ve birseyler yapılabılır bunu sırket avukatıda mudurde dedı . Bu konu şuan ıcın evlılık ve sadakat bununla ilgili yorumlarınızı bekliyorum

bak 657 oldgmz ıcın oyle herseyıı uzun uzuncaya acıklayamıyorum sadece şunu bilmenız yeterli verdiğim dilekçede haklılık payım vardı ve birseyler yapılabılır bunu sırket avukatıda mudurde dedı . Bu konu şuan ıcın evlılık ve sadakat bununla ilgili yorumlarınızı bekliyorum

Medeni kanunda sadece eslerin birbirine sadakat yukumlulugu var biliyosun. Adami affetmissin zaten, daha neyi sorguluyosunki? Bu sorgu, suphe sana kafayi yedirtmekten baska hic bi sey yapmaz. Bidaha bu adama guvenebilecekmisin? Fuara, is seyahatine gittiginde? Kadinla eve gelmemis ama niye biliyomusun? Belki kadin istemedi, kocan degil kadin caydi.. Senin aklin boyle bi an bile karişsa esin ne yapardi?

Yani demek istedigim ya bu deveyi gudecek, ya bu diyardan gideceksin.

medeni kanunda sadece eslerin birbirine sadakat yukumlulugu var biliyosun. Adami affetmissin zaten, daha neyi sorguluyosunki? Bu sorgu, suphe sana kafayi yedirtmekten baska hic bi sey yapmaz. Bidaha bu adama guvenebilecekmisin? Fuara, is seyahatine gittiginde? Kadinla eve gelmemis ama niye biliyomusun? Belki kadin istemedi, kocan degil kadin caydi.. Senin aklin boyle bi an bile karişsa esin ne yapardi?

Yani demek istedigim ya bu deveyi gudecek, ya bu diyardan gideceksin.

nergis hanım,ben bu suphe ve guven duygusu bıtsın dıye terapi (tedavı) görüyoruz. Affetmemek demek evı terk etmek demek değil, o ev benım benım emeklerım hayallerım var defolup kendı gider bukadar netim. Sadece sürec verdik bu evlılığe hepsi bu:43:

nergis hanım,ben bu suphe ve guven duygusu bıtsın dıye terapi (tedavı) görüyoruz. Affetmemek demek evı terk etmek demek değil, o ev benım benım emeklerım hayallerım var defolup kendı gider bukadar netim. Sadece sürec verdik bu evlılığe hepsi bu:43:

umarım istediğiniz gibi olur ama unutabilecek misiniz
ayrıca her tartışmada yüzüne vurmayacak mısınız
bi insanın aklından geçtiyse bile ileride bunu yapma olasılığı daima var
pişman olan gerçekten pişman olan az erkek vardır herhalde

Benim anlamadigim sen adami niye sikayet ettin? 657nin yada memurlarin yarglanmasi hk kanunun neresinde var ailenin korunmasiyla ilgili madde??

bende tam olarak bunu anlamadım.
arkadaşlarını neye dayanarak,nereye şikayet etmişler?bende devlet memuruyum.
657 de devlet memurluğundan atılma nedenlerinden biri mi bu?böyle bişeye ne şahit oldum ne de duydum
bana da konu sahibinin,arkadaşına kinlenip başka nedenden dolayı(zimmet) daha önceden şahit olduğu bir durumu
şikayet ettiğini düşünüyorum.
yoksa hiç duymadım devlet memurunun bu nedenden dolayı ceza alacağını.amirleri de başka nedenden dolayı ceza alır diyor bence.

Son düzenleme:
BIRDE HANIMLAR SUNU EKLICEM EŞİMDE CİNSEL OLARAK PROBLEM VARDI,kendini mi denemek istedi bilmiyorum aklıma gelınce çok öfkelenıyorum, sonra duruluyorum karısık ... ıns kımse yasamaz :/ tek dilek hakkım olsa bunu canı gönülden dilerdim

Yani adamı senle alakasız bir şeyden ama işlediği başka bir suç nedeniyle şikayet ettin. Sırf intikam almak için. Eşine olan öfkeni çıkarmak için. Neyse ortada bir hata varsa vesile olmuşun ortaya çıkmasına eğer böyleyse. Ama keşke hatayı ilk bildiğinde sırf hata yaptığı için şikayet etseydin.

Geceleri kocişinle beraber huzurlu uyuyorsan sorun yok. Kocişin de çok vicdansızmış be. Senin o arkadaşa bunu yapmana hiç mi bir şey demedi?

Yani adamı senle alakasız bir şeyden ama işlediği başka bir suç nedeniyle şikayet ettin. Sırf intikam almak için. Eşine olan öfkeni çıkarmak için. Neyse ortada bir hata varsa vesile olmuşun ortaya çıkmasına eğer böyleyse. Ama keşke hatayı ilk bildiğinde sırf hata yaptığı için şikayet etseydin.

Geceleri kocişinle beraber huzurlu uyuyorsan sorun yok. Kocişin de çok vicdansızmış be. Senin o arkadaşa bunu yapmana hiç mi bir şey demedi?

hayır haklısın dedı baska bırsey demedı ne istersen yap dedı yeterki ayrılmayalım benı bırakma dedı.
arkadasımda özürdiledi haklısın dedı, bende bır an seytana uydum dedı. dıyorum ya cnm ya eşiminde var dılekcemde ısmı basta o zaten

Ha fuardaki bir kizla olmayi dusunmus , ha fuardaki bir kizla olmus ikisi ayni olay. Evliliginizde sadakat kalmamis bu bir. Affedersiniz affetmezsiniz o sizin bileceginiz is fakat ikinizin arasindaki olayi ucuncu bir kisiye yansitarak cok basit davranmissiniz bu da iki.

Son düzenleme:
Ha fuardaki bir kizla olmayi dusunmus , ha fuardaki bir kizla olmus ikisi ayni olay. Evliliginizde sadakat kalmamis bu bir. Affedersiniz affetmezsiniz o sizin bileceginiz is fakat ikinizin arasindaki olayi ucuncu bir kisiye yansitarak cok basit davranmissiniz bu da iki.

evlımısın bılmıyorum, ama bu okadar kolay değil. evet bnm içinde oyleydı ha düşünmüş ha olmuş, ama zaman karsındaki eş o anki ruh hali ve gercekten pişmanlığı yuvası için mücadelesi, aldatma girişimi ve sonrası çok önemli

allah yardımcın olsun bunları kabullenmek de kabullendikten sonra hatırlamamak da çok zor bence. ama yine de kadın hisseder, samimiyse hissedersin. umarım yoluna girer her şey.

allah yardımcın olsun bunları kabullenmek de kabullendikten sonra hatırlamamak da çok zor bence. ama yine de kadın hisseder, samimiyse hissedersin. umarım yoluna girer her şey.

çok tesekkur ederım menekse hanım. aslına empati konusunda oldukça iyiydim okuduğum bolum ve ıs hayatımda etkılı oldu, fakat evliliğime bunu pek yansıtamadım çok tartısmalar yasadık ufacık şeyden, ayrı uyuduk gereksız trıp ve küsmeler hepsi ust uste gelmıştı.. siz siz olun aynı hataları yapmayın :((:43:

Sizi dün uyarmıştım, insanların konularında kendi konunuzu paylaşıp konu içine konu açamazsınız, kendi konunuzu açın demiştim, konunuzu açmışsınız ama hala başkalarının konularına aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz, konu içinde konu yasaktır.

Back
X