- Konu Sahibi ezgiiyilmaz
bende bırseyı paylasayım sızınle.. çok sevdık guzel bır ılıskıydı evlendık. Aileler fln mukemmel anlaşıyordu. Her dedığımı yaptı esyalar ev konusunda.. Evlendık kavgalar başladı aynı ev karakter catısmaları gayet normal dedım... tabı bu surede kendımı epey geri cektim Bırgun telefonda mesaj gördum eşimin aynen şöyle yazıyor : Fuardan bır kız ayarladım bana asılıyor napsam ev musaıtmı ? Falan dıye yazdığıda erkek arkadası aynı zamanda bızım arkadasımız onunda cevabı vayyy...(alkış tutuyor) Sonra tekrar yazmış ne yaptınız aramadın falan kocam boşver ya işlerimde yoğun fln demş konuyu kapamış. belki sadece mesajdaydı erkek sohpetı gıbı , ama gözüm döndü ben ortalığı yıktım onun ailesi benm ailemi bze cagrdm EŞİM nasıl ağlıyor .. Ezgi devamı olmadı okadardı evet seytana uydum psikolojım bozuktu gaflettı. Ama döndum yolumdan devam etmedım dedı. gercektende davamı yazdığı bırsey yoktu arama kaydı falan yoktu. kuranı optu abdest alıp yemınler ettı. Boşanacaktım ne olursa olsun o fıkrı koymus beynıne sonucta dedım ıkna ettı benı şimdi psikoloğa gidiyoruz cift terapistıne gayet ıyı geldi.. 3ay oldu sankı durulduk o kavgalardan eser yok tatıl yaptık (doktor önerisi olduğu için) hergece benı uyurken ızledığını öpüğünü ağladığını görüyorum.. Pişman oldu samimice bılıyorum.. Okadar yıl ortada bır yuva var bırden sılıp atamadım kızlar.
Oyle işte ben onun gözünde erkeklerın dunyasını o benımle kadının dunyasını daha net gördük,, bu olayla. hatalarımızdan ders cıkardık benmde vardı onu bunalttığım yerler!! ama ne olursa olsun haklı çıakaramaz yaptığı yanlışı. Belki bir ders sınavdı bıze bilmiyorum. ama okdara güzel şey yaşadık ki guzel bir ilişki güzel bir nişan dönemi guzel düğün hepsi istediğim gbı yaptı. birgun sadakatsızlığıyle sınanacağım hiç aklıma gelmezdi. bundan sonraki hayat bakalım bize neler gösterecek...