- Konu Sahibi prenses_fiyona
- #61
çalışıyorsan zor ... Ben yılda 2 kez taş catlasın 3 kez cam silmişimdir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin sanki evlilikle ilgili değil de temizlikle ilgili endişeleriniz var. Lavabolar, elektrik süpürgeleri falan...
Eş bunun neresinde?
Eğer eşiniz sizin gibi düşünmezse her gün camasır suyuyla ovaladığınız lavabolara kapağı kaldırmadan kücük abdestini yapar, siz de küfrede ede temizlikten soğursunuz. Bilmem anlatabiliyor muyum?
O eskidenmis canim evlenince kadin temizlik, yemek vs den sorumludur, erkek para kazanmaktan. Simdi isler yavas yavas degisiyor. Bizim boyle komsu kizlari vardi, dantel yaparlar temizlik yemek vs ile ugrasirlardi, bizler okuduk. Simdi facebooktan biz gezdigimiz yerleri paylasiyoruz onlar hala igneoyalalarini
Valla hic canimi yoramam, begenmeyen iste kapi iste sapi, kendine geysa bulsun
bence de doğru yolda okuluma devam edeyim iş bulayım kimseye muhtaç olmayayım diye düşüneceğine temizlikte eksiklerim var mı diye düşünüyor
hayatta bundan ibaret zaten kocayı mutlu etme yolları
biz sevgilimle seneye yaza evlilik düşünüyoruz ben de nasıl sevgilimin gönlünü yapıp her hafta en azından yarım gün her 15 günde de tam gün temizlikçi bayan alsam diye düşünüyorum :)) şimdiden gözümde büyüyo temizlik ütü... saolsun sevgilim çok anlayışlı biri... sen yorulup eskime yeterki tutarız düzenli bir bayan güvenilirinden diyor :)) ama içimden de sana helal olsun demekten kendimi alamadım... maşallah gerçekten çok titizsin arkadaşım... yine de sen bu temizlik takıntını biraz hafiflet ileride kendin vücudunu hırpalamaya başlayacaksın çünkü... herşeyin aşırısı zarar...
çalışıyorsan zor ... Ben yılda 2 kez taş catlasın 3 kez cam silmişimdir.
Bu dediklerin herkesin yaptığı şeyler.
Sen çok aşırı titiz falan değilsin yani.
O yüzden için rahat olsun kimse arkandan pasaklı demez.![]()
Neee bunları yapmamız mı gerekiyoo :)
hele haftada 2 kez kısmını hiç anlamadm :)
bu temizliğe ne can,ne para ne koca dayanır...
ve unutma bu yaşında bunları yaparsan en fazla 40 ından sonra hastanelerden çıkamassın benden söylemedi....
bitlenmeyecek,kokmayacak kadar temizle evini yeter,bu güzelim yaşlarını temizlik yaparak geçirme....
evleneceğin vakit iyice yaklaşsın da bakalım temizlik derdi diğer sıkıntılar yanında aklına gelicek mi![]()
Supersin arkadasim temiz insanlara hastayim.ben genel temizlik yapmiyorum hergun silip supurup vs yapiyorum bazen ortaligi evin durumuna gore dip kose!hergun aksam sabah wcleri temizliyorum camasir suyuyla.senin dedigin gibi gordukce de diger seyleri duzenler temizlersin.buzdolap olayida onemli tabii 15 gunde 1 genel arada da dokulen bisey varsa kontrol edip silmekte yarar var.benim icin temizlik spor gibi isleyen demir isildar!
Bu dediklerin herkesin yaptığı şeyler.
Sen çok aşırı titiz falan değilsin yani.
O yüzden için rahat olsun kimse arkandan pasaklı demez.![]()
yani siz de yılda 2 kere badana yapıyor 2 günde bir banyo tuvalet ovuyor haftada bir cam siliyor,dolaplarınızı düzeltiyorsunuz öylemi?
bizde bir anormallik var o zaman
tebrik ediyorum:))![]()
Öncelikle herkese merhaba...
Ben 20 yaşındayım 2 yıl sonra evlenmeyi düşünüyorum ama ev düzeni ve temizlik konusunda endişelerim var. Çok düzenli ve titiz bir insanım bu konuda çok takıntılıyım ilerde biri arkamdan pasaklı pis evini çeviremiyor der diye çok korkuyorum düşünmekten uykularım kaçtı. Temizlikle ilgili düşündüğüm şeyleri sizinle paylaşmak istiyorum yılda 2 kez büyük temizlik yapılır yaz ve kış aylarına girerken halılar yıkamaya verilir , perdeler yıkanıp ütülenir , koltuklar silinir , badana yapılır , örtüler yıkanır ütülenir , yazlıklar kışlıklar değiştirilir ve her yer dip köşe güzelce temizlenir. Rutin olarakta haftada iki kez temizlik yapılır birincisinde camlar silinir , dolaplar düzenlenir , süpürge yapılır , toz alınır, yerler silinir. İkincisinde de çok derine inmeden süpürülür ve toz alınır tuvalet banyo 2 günde bir çamaşır suyuyla ovulur. Evi düzenli kullanırsam aldığımı aldığım yere koyarsam çok dağılmayacağını ve temizlik yaparken çok zorlanmayacağımı düşünüyorum bazı gözüme çarpan şeyleri büyük temizliği beklemeden yaparım mesela fırını çeker arkasını silerim gözüme batarsa perdeyi yıkarım . Ütü konusunda da her yıkadığım çamaşırı ütülemeden asla yerleştirmem böylece tüm kıyafetler hep ütülü olur. Okuyan herkese teşekkür ederim atladığım unuttuğum bişey var mı sizce bunları yaparsam düzenli temiz bir ev hanımı olabilir miyim ?
sen şuan evlenmeden sorumluluğun farkındasın, bence olur senden ,çoğu genç kızımız yemek yapamamada ,övünüyor ne dlye evleniyorlar yemek yok,temizlik yok, kahvaltı hazırlama yok aşkta zaten hemen bitlyor böyle kızlar evlenmesin ,sanıyorlar makyajla adamın midesi doyacak bence sen doğru yoldasın fedakarlık yapmak istemeyen bence eclenmesin anasının evinde kalsın