ne demek twityycim elimden geldiğince her zaman :)
Mavişkom 10 dk dolmadı daha yaa bekle bekleee,topic mi açsak nee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne demek twityycim elimden geldiğince her zaman :)
Mavişkom 10 dk dolmadı daha yaa bekle bekleee,topic mi açsak nee![]()
peki ömrünce evlenemeyen noluyor,
eksikmi yazilmis :26:
sanirim ben evlenemicem o yüzden soruyorum![]()
vala sorma canım yakonu sahibi arkadaş da kusura bakmasın yazdık buraya böyle ama ne diye açasak kii olur mu kii :)
Sen neden evlenemiycem yazdın canım ?
cünkü öyle iste , bosver
hakikaten evlenmeyen noluyor, eksik kaderlimi
bir hadis var.
Hz.Muhammed (s.a.s) e bi gün biri gelir der ki ben şununla evlenmek istiyorum bana dua et.Peygamber efendimiz ise demiş ki: sana ben dua etsem, cebaril a.s mikail a.s .... tüm melekler dua etse, sen yine de Allah ın sana yazdığı kişi ile evlenirsin.
bu doğru bir hadistir. insan ana baba, eş, ölüm tarihi ve rızkını seçemezmiş. alın yazısı imiş bunlar....
demekki o yüzden evlenmeden biriyle görüşmek günahGörüştüğümz kişiyle evlenip evlenmeyeceğimz belli değil sonuçta gelin ata binmş ya nasip demişler... en iyisi evde oturup kısmetimizi bekleyelim
Allah hepimize hayırlı kaderler yazsın sevdiğimzle olmayı nasip etsin ama dua ile kadermzi değiştrebileceğimizi duymuştum. mesela sadaka ömrü uzatr derler Allah senin ilerde çok sadaka vereceğini bildiği için senin ömrünü 50 sene yapacakken 60 sene yapıyor demekki dua ile evlilik kaderimizi de değiştreblrz.. Allaha çok dua edersek, bizim ilerde evlenmek istedğimz kişi için çok dua edeceğimiizi bildiği için o kişiyi kadermze yazacak... ya da çok dua etsekte o kişi olmayacak olmuyorsada demekki biizm için hayırlı biri olmadığı için olmuyordur:44:
o kader mi duamı işi çok karışık ona bakarsan Allah daha biz doğmadan 50 sene sonra ne için dua ediceğimizide biliyo..sonuç olarak herşeyin hayırlısı =)
ya valla evlilik kader de kader olmasına şu KPSS kader mi yaa(((((((((((((