Ya bu yas farkini 'problem' yapan durum anlasamama ihtimali. Siz anlaşabiliyorsanız niye mutlu olmamaktan korkuyorsunuz ki. Topluma bakinca yaslari yakin siradan bir evlilige gore mutsuz olma ihtimaliniz cok da farkli degil. Hatta tam tersi evlilik oncesi sevgilisi icin bu tur cumleler kuran insan cok az, sizin toplumdaki siradan bir evlilige gore mutlu olma ihtimaliniz cok daha yuksek. Ben sizin korkunuzu genel evlilik oncesi anksiyetesi gibi gördüm. Her insanda oluyor bu. Ben de esimden sizin gibi cok emindim, ama bende de olmustu bu tur tedirginlikler. Ben de baska seylere takmistim, siz de ortada bir yas farki mevzusu olunca buna takmissiniz. Bence bu konuda kimseden fikir almayin. Çünkü 15 yas kulaga cok geliyor ve biz disardan bakarak bu farka bir suru sorun yakistirabiliriz. Ama siz iyi anlasiyorsaniz daha sonra yasi size yakin birinden hoslanma ihtimaliniz cok düşük. Ben de 26 yasindayim ama arkadaslik olarak 35 yas ustundeki insanlarla cok daha iyi anlasiyorum. Yas farki ille de hayata farkli pencerelerden bakmayi gerektirmiyor.