- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
O zaman daha fazla sürüme bence
Ya kpssye odaklan ya işe gir
Babanla da konuş gönlünü al kendisine burdan saygılarımı iletiyorum :) Kendisi gibi erkekleri bu toplumda daha çok görmeye ihtiyacımız var.
Benim de sözleneceğim kişi asker neden öyle dediniz ki kimse istemez gibi merak ettim yanlış anlamayın olay çıkarmak değil amacım cidden merak ettimAnket düzenlesek kızınız polisle evlensin gonulden ister misiniz diye 100 kişiden 90 ı hayır der sanırım.
Şartları zor ve kişinin psikolojisini de kötü etkiliyor bu meslek artık eskiden beri ne örnekler görmüşlerse herkeste bir ön yargı..
Ben evlenirken yüzüme pek bir sey denmemisti ama bugün komşular bile dökülüyor.
Sen öğretmen olur olmaz evlendin zaten acelen neydi. Polis yerine karşına kendi mesleğinden bir sürü kısmet çıkardı falan..
Bazen yanlış bir düşünce desem de bazen hak veriyor bir yanim yalan değil. .
Baban mantıklı konuşmuş, hayatındaki insan da bir an önce seninle bir hayat kurmak istemiş. Biraz sakinleşince mantıklı olduğunu anlar. Onun korkusu ailen onu beğenmediği için bence. Ailene tamam bekleyeceğim ama bu bir sene içinde hazırlıklarımızı yapacağız falan de eğer evlenmek istiyorsan. Hem sevgilin de böylece rahatlar.
Ne demek ailem beklemez. Bu adam zaten olgunlasmamis. Evlenmek icin evlenen tiplerden demek ki. Amaci sevdigi anladtigi biri ile mi evlenmek yoksa koynumda bi kadin olsun mu?Evet dönüm noktası bu sınav. Ona dedim beklersen bekle beklemezsen bekleme diye. Ailem beklemez, artık gelmezler, istemezler diyor. Bende kendileri bilir dedim.
Evet benim konumu çok güzel analiz etmişsiniz. Aynı sizin gibi düşünüyorum. Aklımı bir çok konu karıştırıyor. Ben 4 yıl okudum. O bölüm için hatırı sayılır bir puan aldım. Niyetim koca olsaydı liseden sonra evlenir hiç çalışmazdım. Kv adayı bunları hiç düşünmeden yorum yapmış. Herkes kendi çıkarını düşünüyor, kimse beni düşünmüyor.
Benim de sözleneceğim kişi asker neden öyle dediniz ki kimse istemez gibi merak ettim yanlış anlamayın olay çıkarmak değil amacım cidden merak ettim
Ben bu süreçte ondan destek görmek istedim fakat o destek vermedi. Sadece ailem artık aileni istemez gibi laflar etti. Bence o beni anlamıyor ve anlamaz. Anlasaydı makul karşılardı. Tamam bir gel bir gelme denmesi doğru değil fakat bazı düşünceler geç olgunlaşıyor. O ailesinin sözü ile bana baskı uyguluyor gelme konusunda.
Ne demek ailem beklemez. Bu adam zaten olgunlasmamis. Evlenmek icin evlenen tiplerden demek ki. Amaci sevdigi anladtigi biri ile mi evlenmek yoksa koynumda bi kadin olsun mu?
Tebrik ederim seni sevgilini iyi analiz etmissin ve büyük bi hatadan döndünn
Insallah kppss de basarili olur istedin yere atanirsin. Mutluluklar...
Siz çok makul birisiniz ve mantıklı. Babanızı dinlemişsiniz ben olsam dinlemezdim bu iyi bir şey değil malesef. Madem kafanızda soru işaretleri var zaten evlilik kararı almak çok yanlış soru işaretleri varken. Bu sayfayı azcık okusanız zaten böyle kararlar ve böyle eşler yüzünden kişiler neler yaşamış yaşıyor görürsünüz. Yol yakınken kendinizi kurtarın anladığım kadarıyla o aile ile sizin aileniz taban tabana zıt. Sizin aileniz kariyer odaklı o aile kız evde oturur mantalitesinde. Bunlardan size Hayır yok.
+1Adam bekleyemem, güle güle dememiş ki. Seviyor belli ki ve çözüm üretmeye çalışmış kendince. Siz de kabul eder gibi yapıp ümit vermişsiniz. Gerçek düşünce ve hislerinizi anlatmamışsınız. Sonra da içten bir şekilde beklemek istemiyor diye ona kızıyorsunuz. Bence açıkça konuşun. Aynı evde yaşayamam, atanmak istiyorum diyin. Sonra bakarsınız kestirip atacak mısınız, şans mı vereceksiniz.
Bence evet sizin ailenizden küçükler eğer böyle düşünüyorlarsa. Kimse kusura bakmasın böyle bir aileyi ben üstte görmem.Evet onların da kızı var hemen evlenmiş. Bana onu örnek veriyor. Senin ailenin beklentisi ve benim ailemin beklentisi farklı yönde dedim. Buna bile kızdı, beni anlamadı. Küçük gördüğümü düşündü sanırım. Fakat demek istediğimiz ailemin düşüncesinin onunkinden farklı olduğunu göstermekti. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Onun açısından da bakıyorum ailen onu zaten beğenmemiş senin kpss işi olsa da olmasa da. Ve bunu biliyor bilmese de anlıyor. Onun yerinde ben olsam ben de hırçınlaşırdım. Siz istenmediğinizi düşünün? O haklı siz haksızsınız demiyorum sadece dışarıdan bakıyorum olaya.
Kira bölüşme olayı zaten çok çok saçma. Çalışan adam ne kira bölüşmesi? Siz görgülü birine benziyorsunuz konuşmalarınızdan öyle anladım zsten altında kalmazsınız. Adam zaten çalışıyor işi yerinde. Ben anlamadım cidden insan gelecek kurmak istediği birine hemen böyle bir hayal kurarken birlikte öderiz der mi?
Kira bölüşme olayı zaten çok çok saçma. Çalışan adam ne kira bölüşmesi? Siz görgülü birine benziyorsunuz konuşmalarınızdan öyle anladım zsten altında kalmazsınız. Adam zaten çalışıyor işi yerinde. Ben anlamadım cidden insan gelecek kurmak istediği birine hemen böyle bir hayal kurarken birlikte öderiz der mi?
Evet tabi hırçınlaşması çok doğal. Beğenilmediğini anladı, ben söylemedim. Yine de seven insan makul davranır, olumlayıcı olur, dinler,psikolojik baskı uygulamaz. Yani seven insan sevdiğinin yanında olur. Bence o beni arada bıraktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?