Evlilik karariniz nasil oldu

gamzeli_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
128
3
46
Ankara
karsiniza bircok veya birkac kisi cikmis olabilir ama bunlardan birini sectiniz, sadece ona evet dediniz . peki bu karari vermenizdeki sebep neydi ya da nelerdi? nelere dikkat ettiniz? onun hangi ozellikleri agir basti ve evlilik gibi ciddi bir karar alabildiniz?

ben diger konuma da yazdim ama gerilerde kaldi, size de bu sordugum sorularin yardimiyla danismak istedim, biriyle tanistirildim bi arkadas vasitasiyla, 79lu, insaat muhendisi, tek yasiyormus, anne babasi baska sehirde ama onlar da benim memleketli..1 sat gorustum henuz ama iyi bir insana benziyor fakat ekstra bir ozelligi olmayan siradan biri gibi. kafama takilan noktalar ise birincisi arkadaslariyla ciktiginda alkol almasi, ikincisi de boyu bana gore cok uzun :) 1.90 falan vardir,ben 1.65 :) boy cok onemli degil ama bunu da nir ayrinti olarak yazmak istedim...oyle super elektrik aldigimi da soyleyemeyecegim bir de

iste boyle, hem evlenirken nelere dikkat ettiginizi hem de bu tanismamla ilgili yorumlarinizi bekliyorum

ben nişanlımla lisedeyken tanıştım..
o dönemde evlenmeyi düşünmüyodum ki evlilik kriterim olsun :)
aşık olmak ve geçekten onu öyle kabul etmek evlilik için yeterlidir bence..
ama görücü yada tanıştırılma usullerinde ondan hoşlanman ve geleceğinin ne kadar net ve güvenilir olduğuna bakman gerek..
ben öyle bir şey yaşayacak olsaydım yani görücü gibi..
mesleği,görünüşlerimizin uyumu ve gelecekte acaba mı diyeceğim şeylerin olup olmamasına bakardım ama tabi elektrik alman da çok önemli bence...

Bende lisede tanıştım erkek arkadaşımla yaşımızda küçük olduğu için hiçbişeye de bakmadık açıkçası.Ama evet dediğiniz gibi görücü vs gibi bir durum olucaksa mesleği maddi durumu ve kişiliği çok çok önemli.

fazla romantik olacak belki ama her kadının ''İşte Bu '' diyeceği bi adam vardır
Demediysen ara derim . Canım kendi yaşını söylememişsn galiba

ne var benim de sevgilimle aramda 25cm var
hem ben de ilk görüşte aşık olmadım tam 2ay sonra aşık oldum.
insanlar bazen karsılarındaki insanı tanıdıkça sevmeye başlarlar. tanıdıkça hayran olurlar. tanıdıkça aşık olurlar.
evli değilim ama birine deli gibi kör kütük aşık olsam evlenmek istemezdim.
aşk gözleri kör eder.
kıvamında bir aşk,sevgi,saygı, kişilerin kriterlerine uygun bir yaşamı sağlayacak para, karşılıklı sadakat, cinsel çekim, ortak gelecek hayalleri varsa direkt nikah tarihi alınabilir bence

canım bir saat görüşmeyle anlayamazsın ama, imkanın varsa bir kaç kez daha görüş telefondaki konuşmalarından falanda kişiliğini karakterini az çok çözersin, arkadaşlarıyla sürekli içki içmesi düşündürücü bir durum özel günlerde içse sadece göz yumarsın ama bağımlılık derecesindeyse düşün derim ablam evlendi ve eşi dışarda arkadaşlarıyla içki içmekten eve gelmiyor gece 4lerde falan geliyor bulundukları şehir yetmiyor başka şehire gidiyorlar arkadaşlarıyla içmeye o yüzden bu içki konusunu iyi ölç tart, mesleği güzelmiş, ve tabii bunlar ilerki zamanlarda anlaşılacak durumlar ama ruhuna dokunması evleneceğin erkeğin senin ruhunu okşaması önemli biz bayanlar ilgiden hoşlanan insanlarız sarmaşık gibiyiz sevdiğimiz erkek bize ne kadar ilgi ve şefkat gösterirse ona o kadar içten sıkı sıkı bağlanırız iyi düşün canım hakkında hayırlısı olsun

Eşimin gözlerinde mutluluğu bana verdiği değeri ilgiyi aşkı gördüm.Bence büyük bir tutkuyla eşime bağlandım ve kendiliğinden ilerledi olaylar..Büyük bir çabamız olmadı ilişkiyi evliliğe götürme yolunda.Zaten aşkımız bize yolumuza tercüman oldu ve sonu nikah masasında son buldu..MuTLu SoN=)

böyle tek taşlı filan evlilik teklifi hiç olmadı bizde nasıl çıktığımızı bile anlamadıkk bikere o bana çıkma teklifi etmişti bende ona sen serserisin ben seni istemem demiştimm Oda ondan sonra hiç bişiy dememişti ama çok ii bir arkadaşlığımız vardı daha sonradan bigün gezmek için sivasa gitmiştim birlikte dönüşte trenle geldik beni öptü bende utandım yattım uyudum gelene kadar yine bişiy yoktu aramızda ta ki bi arkadşına ev oturmasına gitmiştik eşi sürekli beni sıkştırıyodu nezaman nişanlanıcaksınız diyte yok öyle bişey dediysemde inandıramamıştım arkadaşıda bana birden yenge demişti konuşurken çok utandım ikimizde kıpkırmızı olduk dışarı çıktık ve beni eve bırakacaktı elele gittik öylece başladı bi baktık yazada yüzüklerimiz takılıyoo

canim bu neden olmicak ki. boyunu takma, kisa olmasi emin ol daha cok sorun olurdu. cok materyalist bi yaklasim olcak ama insaat muhendisiymis, sen de bilgisayar muhendisisin. bence olur gibime geliyor. ama bnlardan da onemlisi sana verdigi deger ve bunu gostermesi tabii ki. bence bi iki kere daha gorus derim.

bizi tanistiran arkadasa kiz cok guzel hem de muhabbet gorusmek isterim demis ama dunden beri arayan soran yok

Hayırlı olsun,bu özellikler gayet iyi görünüyor.Eğitimi ve yaşı sana uygunmuş.
Alkol sadece çıktığında alıyorsa sorun değil.Asıl evde içenden kork,her akşam evinde içenler bağımlı oluyor.Hem büyük ihtimalle bekar olduğu için,yalnız kalmasın diye sık çıkıyordur.Evli erkeklerin arkadaşlarıyla sürekli çıkmalarını zaten doğru bulmuyorum.
Ekstra özelliği yok,sıradan derken,ilginç bir hobisi filan mı yok demek istedin ?
Nelere bakılır mesela,temiz olması,düzgün konuşması,kendine güvenmesi,karşısındakine güven vermesi,kibarlık,centilmenlik,seninle ve çevredekilerle çabuk laubali olmaması.Özel telefon gelirse nasıl konuştuğu bile önemlidir.
Onun açısından olumlu geçmişse mutlaka arar.Belki başka programı vardır,belki geç uyanmıştır,belki hemen atlamış görünmek istemiyordur

cevabina tesekkurler. siradan derken soyle; kendinden bahsetti de is konusunda olsun, gelecek konusunda olsun hicbi plan programdan bahsetmedi, sanirim bi birikimi de yoktur cunku 3 senedir calisiyormus daha. once 2 yillik okumus sonra muhendislige gecis yapmis,onu da uzatinca iste anca 2007 de mezun olabilmis...centilmenlik konusuna gelince cafeye oturmustuk, ben yemek yememistim,cafede de sadece simit varmis,bi simit cay ismarladim,yanimizda bizi tanistiran arkadas ta vardi,o gittikten sonra yemek yemediysen biyere gidip yiyelim dedi, sanirim bu da bisey en azindan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…