wenars ben aşktan bahsetmedm amaİşte bu demek aşık olmak değil ki
dediğime cvp verdn die demedm ki
ben de snn yorumuna cvp vermd
canim bu neden olmicak ki. boyunu takma, kisa olmasi emin ol daha cok sorun olurdu. cok materyalist bi yaklasim olcak ama insaat muhendisiymis, sen de bilgisayar muhendisisin. bence olur gibime geliyor. ama bnlardan da onemlisi sana verdigi deger ve bunu gostermesi tabii ki. bence bi iki kere daha gorus derim.
79lu, insaat muhendisi, tek yasiyormus, anne babasi baska sehirde ama onlar da benim memleketli..1 sat gorustum henuz ama iyi bir insana benziyor fakat ekstra bir ozelligi olmayan siradan biri gibi. kafama takilan noktalar ise birincisi arkadaslariyla ciktiginda alkol almasi, ikincisi de boyu bana gore cok uzun :) 1.90 falan vardir,ben 1.65 :) boy cok onemli degil ama bunu da nir ayrinti olarak yazmak istedim...oyle super elektrik aldigimi da soyleyemeyecegim
Hayırlı olsun,bu özellikler gayet iyi görünüyor.Eğitimi ve yaşı sana uygunmuş.
Alkol sadece çıktığında alıyorsa sorun değil.Asıl evde içenden kork,her akşam evinde içenler bağımlı oluyor.Hem büyük ihtimalle bekar olduğu için,yalnız kalmasın diye sık çıkıyordur.Evli erkeklerin arkadaşlarıyla sürekli çıkmalarını zaten doğru bulmuyorum.
Ekstra özelliği yok,sıradan derken,ilginç bir hobisi filan mı yok demek istedin ?
Nelere bakılır mesela,temiz olması,düzgün konuşması,kendine güvenmesi,karşısındakine güven vermesi,kibarlık,centilmenlik,seninle ve çevredekilerle çabuk laubali olmaması.Özel telefon gelirse nasıl konuştuğu bile önemlidir.
Onun açısından olumlu geçmişse mutlaka arar.Belki başka programı vardır,belki geç uyanmıştır,belki hemen atlamış görünmek istemiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?