Evlilik karariniz nasil oldu

bizi tanistiran arkadasa kiz cok guzel hem de muhabbet gorusmek isterim demis ama dunden beri arayan soran yok

Sanırım o arayana kadar kendi kendine kuruyorsun. Aramasını istediğin açık, bence bir şeyler başlayabilir ama ya aramazsa endişeni yenmek için elektirik yok filan demişsin. Bu da olmayacak dediğine göre daha önce de mi böyle şeyler yaşadın canım? Ben de bu konulardan mustaribim de çok.

yok oyle degil, surekli olan sey karsima birileri cikar beni begenirler teklifle gelirler ama bana uygun olmadiklari cok asikardir yani once umut sonra hayalkirikligi, o yuzden oyle dedim ama allah var bugune kadar hic reddedilmedim...sorun benim icime sinen kisinin cikmamasi

sen nelerden muzdaripsin? ya benim durumumda olan yok mu kimse bisey anlatmamis,mutlaka vardir siz de anlatin hadi bekliyorum :)

kriterleri senin deger yargilarina baglidir ama sirf asik oldum evlenelim düsüncesi cok yanlis bana göre
en basit: cok iyi arkadas gibi vakit gecirebiliyorsaniz sayet bu önemli kriterdir bana göre.
Ama senin su an bu durumda olur olmaz kanata varman icin daha erken he evet dogru elektirik meselesi vardir o ayri ama 1 saatlik görüsmede karsindakini taniyamazsin sadece ilk izlenimin olur

ben sözlümü 7 senedir tanıyorum benden 2 yaş küçük olduğu için ilk başlarda ben ünv basladığında bana olan ilgisini sallamısdım aman daha çocuk demiştim sonra askere gidince muhabbetimiz kopmusdu askerden gelince denk geldi halasının düğününde oturduk konusduk muhabbet ettik ve iki senedir hayatımda iyikide hayatımda iyikide oturup muhabbet etmişim balkonda onunla saatlerce

evet tabi bisey diyemem henuz sadece gorustugum 1 saatin yorumu bunlar, kismet diyim

mutlulugunuz daim olsun :)

Hayata bakis acisi (ailesininde) evlilige dair düsüncesi bekletisi
davranis konusmalarina bakarim cevresi arkadaslarinla olan diyaloglarina merhametlimi bencilmi güleryüzlümü paylasimcimi dürüstmü giriskenmi isbittiricimi bunlar kararimi etkiler

cok guzel ozellikler tam benim kafamdakiler,ozellikle isbitiricilik,durustluk ve guleryuzluluk lakin bu ozellikleri tasiyan biriyle karsilasmak colde kutup ayisina rastlamak gibi bisey bu devirde :) boyle olabilenler de coktaan evli

Aklımda hıc evlılık yoktu.
Tek dusuncem yurt dısında daha uzun zaman kalmaktı.
Tatıle geldım, kuzenımın ısrarı ıle bırıyle (esım ) tanıstırıldım.
Masadan kalkıp, vedalasmak ıcın ılerledıgım ana dek hıc bırsey yoktu ıcımde.
Arkamı dondum, 'hoscakal' dedım, oyle bır tebessum vardı kı yuzunde, 'gorusmek uzere' derken...
Iste o an 'bu!' dedım, annemle vedalasmak ıcın yanına gıttıgımde (o gun tekrar yurt dısında donuyordum)
'Anne ben kararımı verdım, onunla evlenecegım' dedım Ve tanısmamızın ılk yılını doldurdugumuz gun evlendık.

Sızın tanısmanız hakkında yorumum, mevkısı, fızıgı onemlı degıl ınanın.
Elektrık dıyorlar ya hanı, ona ınanın.
Hıc pısman olmazsınız.
Kavga anlarınızda dahı!

Son düzenleme:
6.hissinize güvenin.boyu posu tipi konumu her ne olursa olsun,o an geldiğinde:'işte bu o.'der içinizdeki ses.ben yurtdışında üniversiteyi kazanmıştım,ve bunu finanse edebilmek için hostesliğe de başvurup kabul edilmiştim.eşim bir meteor gibi hayatıma düştü,en başta bile onun çok farklı olduğunu anlamıştım,ve birgün-çok önemsiz bir anda-gerçekten hiç bir romantik aksyona girmediği halde,sadece ufacık bir anda 'bu o flocke'dedim kendi kendime...tüm geleceğimi elimin tersinle ittim...14yıllık evliyim,bir kez pişman oldum.bir kez ağızımdan 'keşke' kelimesi çıkmadı.elefera arkadaşımıza bu yüzden katılıyorum...

canim aramasi icin bence 3-4 gun bekle. o da hemen ararsa seni bogacagini dusunmustur belki. carsambaya kadar aramali, normalde, tekrar bulusmak istiyorsa. ama arkadasina da olumlu seyler soylemis zaten, tekrar bulusmak tabii ki istiyordur:) dedigim gibi bence bikac kere gorus. ne kaybedersin ki?

cok guzel ozellikler tam benim kafamdakiler,ozellikle isbitiricilik,durustluk ve guleryuzluluk lakin bu ozellikleri tasiyan biriyle karsilasmak colde kutup ayisina rastlamak gibi bisey bu devirde :) boyle olabilenler de coktaan evli

oho o zaman bende evde kaldim demektir yazdiklarina bakarsam karamsar olma ne biliyon karsina cikar birgün kimbilir Yeterki inan

bence kendini kesnlkle kasmamalısın en önemlisi bu hayatta nerde nezaman ne olacağı belli olmaz ama sen yine de kendini sartlama derim

iste bu diyebilsem zaten...ama yok diyemedim yine, bakislariyla, durusuyla, gulusuyle soyle etkilenmedim ki...basit gorundu gozume , oturduk ucumuz sanki ben de erkekmisim,3 erkek arkadas bulusmus gibi muhabbete girdi, gayet rahat, o rahatligi rahatsiz ediyordu, olsa da olur olmasa da der gibi...

yok yok iste bu diyemedim

canim ben baska sehirdeyim zaten bulusamayiz ama en azindan ertesi gunu gidecegimi biliyordu bi arayip iyi yolculuklar diyebilirdi, iste zaten ben de etkilenmedim o da hissetmistir

Eğer ilk görüşmede tamam bu demediysen kasma boşuna bence.Bir saat çok az çok kısa bir süre

zaten benim elektrik almam cok zor oluyor , elektrik almadigim kisiler evleniyor, sonra onlari daha cok tanima firsati oluyor karsidan, zaman gecince bi de bakiyorum ozenilecek es olmuslar sonra uzuluyorum...yoksa evlendikleri icin mi bana oyle geliyor bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…