bizi tanistiran arkadasa kiz cok guzel hem de muhabbet gorusmek isterim demis ama dunden beri arayan soran yok
Sanırım o arayana kadar kendi kendine kuruyorsun. Aramasını istediğin açık, bence bir şeyler başlayabilir ama ya aramazsa endişeni yenmek için elektirik yok filan demişsin. Bu da olmayacak dediğine göre daha önce de mi böyle şeyler yaşadın canım? Ben de bu konulardan mustaribim de çok.
kriterleri senin deger yargilarina baglidir ama sirf asik oldum evlenelim düsüncesi cok yanlis bana göre
en basit: cok iyi arkadas gibi vakit gecirebiliyorsaniz sayet bu önemli kriterdir bana göre.
Ama senin su an bu durumda olur olmaz kanata varman icin daha erken he evet dogru elektirik meselesi vardir o ayri ama 1 saatlik görüsmede karsindakini taniyamazsin sadece ilk izlenimin olur
ben sözlümü 7 senedir tanıyorum benden 2 yaş küçük olduğu için ilk başlarda ben ünv basladığında bana olan ilgisini sallamısdım aman daha çocuk demiştim sonra askere gidince muhabbetimiz kopmusdu askerden gelince denk geldi halasının düğününde oturduk konusduk muhabbet ettik ve iki senedir hayatımda iyikide hayatımda iyikide oturup muhabbet etmişim balkonda onunla saatlerce
mutlulugunuz daim olsun :)
Hayata bakis acisi (ailesininde) evlilige dair düsüncesi bekletisi
davranis konusmalarina bakarim cevresi arkadaslarinla olan diyaloglarina merhametlimi bencilmi güleryüzlümü paylasimcimi dürüstmü giriskenmi isbittiricimi bunlar kararimi etkiler
6.hissinize güvenin.boyu posu tipi konumu her ne olursa olsun,o an geldiğinde:'işte bu o.'der içinizdeki ses.ben yurtdışında üniversiteyi kazanmıştım,ve bunu finanse edebilmek için hostesliğe de başvurup kabul edilmiştim.eşim bir meteor gibi hayatıma düştü,en başta bile onun çok farklı olduğunu anlamıştım,ve birgün-çok önemsiz bir anda-gerçekten hiç bir romantik aksyona girmediği halde,sadece ufacık bir anda 'bu o flocke'dedim kendi kendime...tüm geleceğimi elimin tersinle ittim...14yıllık evliyim,bir kez pişman oldum.bir kez ağızımdan 'keşke' kelimesi çıkmadı.elefera arkadaşımıza bu yüzden katılıyorum...karsiniza bircok veya birkac kisi cikmis olabilir ama bunlardan birini sectiniz, sadece ona evet dediniz . peki bu karari vermenizdeki sebep neydi ya da nelerdi? nelere dikkat ettiniz? onun hangi ozellikleri agir basti ve evlilik gibi ciddi bir karar alabildiniz?
ben diger konuma da yazdim ama gerilerde kaldi, size de bu sordugum sorularin yardimiyla danismak istedim, biriyle tanistirildim bi arkadas vasitasiyla, 79lu, insaat muhendisi, tek yasiyormus, anne babasi baska sehirde ama onlar da benim memleketli..1 sat gorustum henuz ama iyi bir insana benziyor fakat ekstra bir ozelligi olmayan siradan biri gibi. kafama takilan noktalar ise birincisi arkadaslariyla ciktiginda alkol almasi, ikincisi de boyu bana gore cok uzun :) 1.90 falan vardir,ben 1.65 :) boy cok onemli degil ama bunu da nir ayrinti olarak yazmak istedim...oyle super elektrik aldigimi da soyleyemeyecegim bir de
iste boyle, hem evlenirken nelere dikkat ettiginizi hem de bu tanismamla ilgili yorumlarinizi bekliyorum
cok guzel ozellikler tam benim kafamdakiler,ozellikle isbitiricilik,durustluk ve guleryuzluluk lakin bu ozellikleri tasiyan biriyle karsilasmak colde kutup ayisina rastlamak gibi bisey bu devirde :) boyle olabilenler de coktaan evli
6.hissinize güvenin.boyu posu tipi konumu her ne olursa olsun,o an geldiğinde:'işte bu o.'der içinizdeki ses.ben yurtdışında üniversiteyi kazanmıştım,ve bunu finanse edebilmek için hostesliğe de başvurup kabul edilmiştim.eşim bir meteor gibi hayatıma düştü,en başta bile onun çok farklı olduğunu anlamıştım,ve birgün-çok önemsiz bir anda-gerçekten hiç bir romantik aksyona girmediği halde,sadece ufacık bir anda 'bu o flocke'dedim kendi kendime...tüm geleceğimi elimin tersinle ittim...14yıllık evliyim,bir kez pişman oldum.bir kez ağızımdan 'keşke' kelimesi çıkmadı.elefera arkadaşımıza bu yüzden katılıyorum...
bence kendini kesnlkle kasmamalısın en önemlisi bu hayatta nerde nezaman ne olacağı belli olmaz ama sen yine de kendini sartlama derim
canim aramasi icin bence 3-4 gun bekle. o da hemen ararsa seni bogacagini dusunmustur belki. carsambaya kadar aramali, normalde, tekrar bulusmak istiyorsa. ama arkadasina da olumlu seyler soylemis zaten, tekrar bulusmak tabii ki istiyordur:) dedigim gibi bence bikac kere gorus. ne kaybedersin ki?
Eğer ilk görüşmede tamam bu demediysen kasma boşuna bence.Bir saat çok az çok kısa bir süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?