Ben yeni moda elektrik akımına katılmıyorum.Hele ki ilk tanışmada "evleneceğim adam" taftasının yapıştırılması da inandırıcı gelmiyor.(Gerçek aşkı ilk tanışmada bulan ve bir ömre evet diyip asla pişman olmayan arkadaşlar hariç tabii)
Tanıyarak, görerek, vakit geçirerek,paylaşarak sevmekten yanayım.
Eşimle ilk tanıştığımda fiziksel özellikleri tamam hoşuma gitti, eğitimi, işi gücü falan da yerindeydi.Hoşlandım da ama "tamam bu" diye ilk bir saatin sonunda demedim.Sonra görüştük, paylaştık, birbirimizi tanıdık, anlaştık, dinledik, konuştuk ve beş koca yılın sonunda "işte benimle hayatı, bir ömrü paylaşacak, çocuklarıma iyi bir baba olacak, kedime de iyi bir arkadaş olacak kişi" diyerek EVET dedim.
Bilmiyorum belki de ben pek arızalıyım ki 5 yıl boyunca enine boyuna tarttım, anca karar verebildim
yok oyle degil, surekli olan sey karsima birileri cikar beni begenirler teklifle gelirler ama bana uygun olmadiklari cok asikardir yani once umut sonra hayalkirikligi, o yuzden oyle dedim ama allah var bugune kadar hic reddedilmedim...sorun benim icime sinen kisinin cikmamasi
sen nelerden muzdaripsin? ya benim durumumda olan yok mu kimse bisey anlatmamis,mutlaka vardir siz de anlatin hadi bekliyorum :)
Ben eşimle 2-3 yıl flört sonrası evlendim. Emin olduğum tek şey onun bana olan aşkı, sevgisiysi. Düzgün bir insandı, klasik kalıpta bir erkek değildi, zor değildi, hep beni mutlu etmek için uğraşıyordu...Evlendiğimdede beni mutlu edeceğine kanaat getirdim.
İlk etapta fiziksel özellikler göze çarpsada bence evlilikte en son düşünülecek konudur. Önemli olan hayata bakış açısı, yetişme tarzı, kültür uyumu v.b. şeyler olmalı. Bunu görücü usulü bir evlilik için söylüyorum tabii ki. Çünkü diğer türlü insan bunları hiiç düşünmüyor aşktan ve bazen sonu hüsran olabiliyor. Pek çok evlilikte sonradan kazanılmış çok güzel bir sevgi var, nikahta keramet var lafına inanıyorum. Evlendikten sonra eşimi bambaşka bir duyguyla seviyorum çünkü, hatta bazen önceden sevmiyormuşum ki diyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?