- 5 Temmuz 2025
- 208
- En iyi cevaplar
- 1
- 22
- 13
- Konu Sahibi fnrbahce123
-
Sizin de mi uzak mesafe ne kadar zamandır?Aynı durumdan muzdarıbız ben de cevapları beklıyorum
Bu sefer evlilik meraklısı gibi görünmek istemiyorum ondan açmıyorumBunlar konuşulur, niye açmıyorsunuz konuyu anlamadım.
Bunları konuştuk örneğin ailelerimiz tanistigi için zaten ailelerimiz tanışıyor seneye falan bir bakarız demişti geçen sene soyledi bunu tabi öyle geçip gitti konu
Eğer o konuyu pek açmıyorsa siz açıkça muhabbet açıp sorabilirsiniz. Geleceğe dair planların neler diye.
İşte öyle bakarız demekle olmuyor. Belirsiz konuştuğunda siz sorabilirsiniz. Hatırladığım kadarıyla o polisti. Siz çalışıyor musunuz?Bunları konuştuk örneğin ailelerimiz tanistigi için zaten ailelerimiz tanışıyor seneye falan bir bakarız demişti geçen sene soyledi bunu tabi öyle geçip gitti konu
Bunu konuşacak ona göre yolunuza bakacaksınız gerekirse. Meraklı gibi görünmekte bir ilgisi yok. Ya da aileler tanıştıysa sizin kafanıza evlilik konusu açmak kavramı ne onu anlayamadım sanırım. Ne diye tanıştı ailelerBu sefer evlilik meraklısı gibi görünmek istemiyorum ondan açmıyorum
Ben de çalışıyorum evet polis memuru.İşte öyle bakarız demekle olmuyor. Belirsiz konuştuğunda siz sorabilirsiniz. Hatırladığım kadarıyla o polisti. Siz çalışıyor musunuz?
Biz arkadaştık ailelerimiz oradan tanışıyor özel olarak tanışmadılar.Bunu konuşacak ona göre yolunuza bakacaksınız gerekirse. Meraklı gibi görünmekte bir ilgisi yok. Ya da aileler tanıştıysa sizin kafanıza evlilik konusu açmak kavramı ne onu anlayamadım sanırım. Ne diye tanıştı aileler
Bu adamla hâlâ evlilik düşünmeniz iyi cesaret,burada yazdık ama hep siz inandığınız şeyi savunup durdunuz.Adam sizle evlenir ama diğer kapılar yüzüne kapandığında.......evlenir çünkü dışarda gönül gezdirdiğinde başka kadınlarla eğlendiğinde hesap sormayan kemalim yapmaz diyen aşkla bekleyen sizi kaçırmak istemez.Gerçekten ilişkiye ciddi baksaydı sizi böyle arafta bırakmazdı.....Herkese iyi akşamlar,önceki konumu bilenler bilir uzak mesafe ilişkim var. Sevgilimle bayağı bir toparladık geldi görüştük vs. Sınır çizdikten sonra daha da düzelmeye başladı. O 30 ben 25 yaşındayım ve artık evlilik düşüncem var uzak mesafe olduğumuz için de biraz daha önemli bence bu konu bizim için. Sevgilim bazen açıyor nadir de olsa ya da bir eşya alacaksa bana da soruyor oradan da açılıyor konu. Ama örneğin şu zaman şöyle yapalım soyle düşünelim gibi bir konumuz olmuyor. Ben de evlilik konusu açmak istemiyorum o açsın istediğim için. Çünkü onun açması gerek diye düşünüyorum. Bu konu ile ilgili napabilirim ? Sevgilim yalnız yaşadığı için biraz rahatlığa da alışmış olabilir. Ne düşünüyorsunuz ? Tabi ki zamanı gelince belki açacak ama yüzeysel konuşmak yerine ya örneğin seneye vs bir şey yaparız şöyle yaparız gibi konu acmiyor bende istiyorum ki konuşalım. Ailelerimiz zaten tanışıyor o avantajimizda var.
Sevgiliminde kendini ayarlaması gerekiyor. Evet evlilik düşünüyor söylüyor da ama bunun için kendini ayarlaması gerekiyor. Bizim için biraz daha zor bu konular.Bu adamla hâlâ evlilik düşünmeniz iyi cesaret,burada yazdık ama hep siz inandığınız şeyi savunup durdunuz.Adam sizle evlenir ama diğer kapılar yüzüne kapandığında.......evlenir çünkü dışarda gönül gezdirdiğinde başka kadınlarla eğlendiğinde hesap sormayan kemalim yapmaz diyen aşkla bekleyen sizi kaçırmak istemez.Gerçekten ilişkiye ciddi baksaydı sizi böyle arafta bırakmazdı.....
İNŞALLAH bu büyük aşkınız elinizde patlamaz,sadece sizin itmenizle ilerliyor herşey ilerde gözünüz açılıp gerçekleri gördüğünüzde dilerim çok pişman olmazsınızSevgiliminde kendini ayarlaması gerekiyor. Evet evlilik düşünüyor söylüyor da ama bunun için kendini ayarlaması gerekiyor. Bizim için biraz daha zor bu konular.
Şu an böyle değil çünkü ben o ittirmeyi geçen ki konuda bıraktım. Sınır çizdim bu sefer o üstüme düşmeye başladı.İNŞALLAH bu büyük aşkınız elinizde patlamaz,sadece sizin itmenizle ilerliyor herşey ilerde gözünüz açılıp gerçekleri gördüğünüzde dilerim çok pişman olmazsınız
Şöyle sevgilim uzun yıllardır tek yaşıyor tabi onun verdiği bir rahatlık da var bence ben öyle düşünüyorum. Çünkü şu an da yavaştan çevresindeki arkadaşları evlenmeye başladı tabi hala bekar olanlarda var. Aile kavramına önem veren biri sevgilim ama biraz da bu rahatlığa alışmış gibi geliyor bana.Gercmis mesajlarınızı hatırlıyor gibiyim. Emin olamadım ve geçmişe donemiyorum
Sadece acele etmeyin demek istedim.
Mesele evlilik meraklisi olayı değil
Sevgiliniz size düşkün, ilgili olsa zaten özler ve evlenmeyi düşünür.
Ve sevgillilk fragmanı, insanlar genellikle sevgiliyken idare ediyor. Evlenince neden bilmiyorum idare etmek kolay olmuyor
Rahatlık ayrı sevgi ayrı. Yani siz ne hissediyorsunuz. Evlensek artık beraber olsak, cok özlüyorum,,değil mi?Şöyle sevgilim uzun yıllardır tek yaşıyor tabi onun verdiği bir rahatlık da var bence ben öyle düşünüyorum. Çünkü şu an da yavaştan çevresindeki arkadaşları evlenmeye başladı tabi hala bekar olanlarda var. Aile kavramına önem veren biri sevgilim ama biraz da bu rahatlığa alışmış gibi geliyor bana.
Kaçan kovalanır tatlım kaçmayı bırakıp durduğunda oyun bitecek .O eski umursamaz adam geri dönecek.Evlilik taktik işi değil samimiyet ,fedakârlık ,gönül işidir herkes başaramaz.Kolay olsaydı ne boşanma olurdu ne aldatma....Şu an böyle değil çünkü ben o ittirmeyi geçen ki konuda bıraktım. Sınır çizdim bu sefer o üstüme düşmeye başladı.
Hayır evlılık konusunu acmıyoruzSizin de mi uzak mesafe ne kadar zamandır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?