- 20 Ocak 2010
- 48.657
- 187.728
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi fnrbahce123
-
Senin yağmur bakışlı a ne oldu pekiSiz biraz fazla idare etmişsiniz ya ben asla sabredemem, 1-2 ay önemli bir konuyu da içimde tutamam asla.
Bu sefer evlilik meraklısı gibi görünmek istemiyorum ondan açmıyorum
Çok aşığız sana neden anlamıyorsunKonu yine bana geldi
Kurt bakışlı terimini instada duymuştum, şimdi de yağmur bakışlıyı duydum. Adam gözleri dolu dolu sezercik gibi mi bakıyorKonu yine bana geldi
Daha çok dolu dolu fırtınalı bakışlarKurt bakışlı terimini instada duymuştum, şimdi de yağmur bakışlıyı duydum. Adam gözleri dolu dolu sezercik gibi mi bakıyor
balayını konuşmuştuk birikim konusunuda söylüyor ara ara biliyorum hiç bilmiyorım değil .Ama bunları seninle paylaşmıyor. Aşkım ilerde soyle yaparız ederiz.balayona buraya gidelim vs. Evlilik niyeti olunca ,zaman bile olsa hayal kurulur
bundan dolayı değil.Bence olumlu tepki almayacağını bildiğin için konuyu açamıyorsun.
Ben bu adama no diyorum sal bunu.
yorumunuz için teşekkür ederim. bende sizin gibi düşünüyorum böyle konular konuşulmaz mesajdan aramadan görüntülüden. yüz yüze konuşulur. gelecek planını açıp oradan girerek dediğiniz gibi. çünkü telefonda duygu aktarımı tam olmuyor.bence sen yol yordam bilmiyorsun
kiz böyle konuşulur mu?
daha tatli bir anda evlilikten değil de ortak gelecekten girersin konuya:)
yani konu kendini götürsün evlilige. dan dun deme
bir de uzak mesafeyseniz asla asla asla telefonda onemli konuları konusmayin
ben de uzak mesafedeydim, sevgilim yanima taşinasiya ulkeler vardi aramizda. Çatlasam da asla onemli seyleri, ciddi konulari telefondan konusmazdim çünkü onemli konulari telefondan konusmak kadar igrenc bir sey yok bence.
en basiti telefondan da ikiniz birbirinize kirilirsiniz, derin bir sessizlik olur. sonra biri adim atana araniz daha da soğur. ama yuzyuze olmak oyle mi? ikiniz de asık suratlıyken bir yerde konusmaniz gerekir:)
bizim de uzak mesafedeyken tıkandigimiz bir konu olmustu - tabii ki onemli konulari beraberken konustugumuz icin biraz derin sessizlikten sonra yanina kivrilip "amaan zaten 2 gunlugune geldin onun da biri bitti. gel bu konuyu guzel tatilimizi zehir etmeden, sonraki geldiginde konusalim. hem o zamana kadar ikimizin de dusunmek icin vakti olur" demiştim, oyle gecici ateskes kurduk zaten sonra öpüş koklas normale donduk. bir ay sonraki gorusmemizde ikimizin de konu hakkinda saglikli düşünmek icin zamani oldu, o benim dedigim yolu kabul etmeye karar verdi, oyle ilerledik.
e telefonda olsaydik iki asık surat ne yapacaktik yani, normalde 15 dakikada çözülen sogukluk belki 15 gunde cozulmeyecekti.
bir de basbasa olunca mimiklerden anliyorsun guzel mi gidiyorsun, ileri mi gittin falan. ya da karsi tarafi uzduyse soyledigin sey hemen sarilip gönlünü alma imkanin oluyor
ama telefonda...
cidden igrenc birsey
asla telefonla ciddi konu konusmamaya calis. bu evlilik konusunu da geldiginde acarsin ama tabii ki "ben evlenmeyi düşünüyorum" diye dan dun degil:)
laf lafi acsin konu evlilige gelsin, sohbeti manipüle et konuyu oraya cek
evlendiniz mi ? nasıl idare ettiniz ayrı ülkelerde. süreç nasıl oldubazen cozulemeyen konularda zaman vermek daha iyi oluyor. cunku her iki tarafin da o icindeki yogun his (kendi fikrini en dogrusu gorme, kizginlik, hayal kirikligi, karsi tarafin istedigi bilinmezlige karsi beynin kendini koruma mekanizmasi, hayal kirikligi vs) azaliyor / enine boyuna dusunmek icin epey zamani oluyor. ille de o an cozmeye calismak icin gerilmeye gerek yok.
ha bir de adam zaten ulkelerarasi ayda bir anca geliyordu. onda da guzelim tatilin ortasinda ne suratimi asayim, canımı sıkayim:) daha genis vakitte yine sıkariz canımızı
opusup barisamayacagim, sarip sarmalanip kendimi guvende hissedemeyecegim bir ortamda onemli konu konusmak asla istemem
soyle ki biz tee yillar once denemistik zaten uzak mesafe diye yurutemedik, konusmayi kestik. bir sene sonra falan tekrar trye geldi son bir kez konusmak icin, o zaman söz verdi trye tasinacagim, turkce öğreneceğim, sevdiğin tum sarkilari ezberleyecegim diye:)evlendiniz mi ? nasıl idare ettiniz ayrı ülkelerde. süreç nasıl oldu
şöyle bizimde o tayin almak istiyor bunu daha önce konuştuk büyük ihtimalle evliliği de ondan sonra düşünüyor çünkü öyle demişti yani oraya yerleşiriz gibi şu an evlensek belki 1 sene sonra değişecek anladığım kadarıyla böyle düşünüyor.soyle ki biz tee yillar once denemistik zaten uzak mesafe diye yurutemedik, konusmayi kestik. bir sene sonra falan tekrar trye geldi son bir kez konusmak icin, o zaman söz verdi trye tasinacagim, turkce öğreneceğim, sevdiğin tum sarkilari ezberleyecegim diye:)
sonra ayda bir geldi sagolsun, her geldiginde tatiller yaptik, iliskimiz guclendi. derken is buldu - anlasti - eylulde basla dediler.
agustosta oradaki isinden ayrildi , bir arkadasiyla bindi arabasina geldi
bir yılı dolacak birkac haftaya.
simdilik nisanliyiz, evrak islerini halledince evlenecegiz.
uzak mesafe igrenc bir sey. bizimki yürüdü çünkü sınırlı surede oldugunu biliyorduk. yani yakin gelecekte beraber olma plani olmasa yurutemezdik, imkansiz.
siz de bir an önce çözün kim kimin şehrine tasinacak, ne olaack diye.
kavusma günü olunca beklemek kolaylasir. ama ucu acik tarih olunca sinirler gerilir
bir süre sonra özlemeye alışıyorsun ama çok ayrı duyguları var ben onu yanımdaymış gibi hissediyorum hepsoyle ki biz tee yillar once denemistik zaten uzak mesafe diye yurutemedik, konusmayi kestik. bir sene sonra falan tekrar trye geldi son bir kez konusmak icin, o zaman söz verdi trye tasinacagim, turkce öğreneceğim, sevdiğin tum sarkilari ezberleyecegim diye:)
sonra ayda bir geldi sagolsun, her geldiginde tatiller yaptik, iliskimiz guclendi. derken is buldu - anlasti - eylulde basla dediler.
agustosta oradaki isinden ayrildi , bir arkadasiyla bindi arabasina geldi
bir yılı dolacak birkac haftaya.
simdilik nisanliyiz, evrak islerini halledince evlenecegiz.
uzak mesafe igrenc bir sey. bizimki yürüdü çünkü sınırlı surede oldugunu biliyorduk. yani yakin gelecekte beraber olma plani olmasa yurutemezdik, imkansiz.
siz de bir an önce çözün kim kimin şehrine tasinacak, ne olaack diye.
kavusma günü olunca beklemek kolaylasir. ama ucu acik tarih olunca sinirler gerilir
yine de uzayan uzun mesafe ilişki tam bir vakit kaybibir süre sonra özlemeye alışıyorsun ama çok ayrı duyguları var ben onu yanımdaymış gibi hissediyorum hep
Bence o adam ile evlenmeyin uzun vadede çok pişman olacaksınızHerkese iyi akşamlar,önceki konumu bilenler bilir uzak mesafe ilişkim var. Sevgilimle bayağı bir toparladık geldi görüştük vs. Sınır çizdikten sonra daha da düzelmeye başladı. O 30 ben 25 yaşındayım ve artık evlilik düşüncem var uzak mesafe olduğumuz için de biraz daha önemli bence bu konu bizim için. Sevgilim bazen açıyor nadir de olsa ya da bir eşya alacaksa bana da soruyor oradan da açılıyor konu. Ama örneğin şu zaman şöyle yapalım soyle düşünelim gibi bir konumuz olmuyor. Ben de evlilik konusu açmak istemiyorum o açsın istediğim için. Çünkü onun açması gerek diye düşünüyorum. Bu konu ile ilgili napabilirim ? Sevgilim yalnız yaşadığı için biraz rahatlığa da alışmış olabilir. Ne düşünüyorsunuz ? Tabi ki zamanı gelince belki açacak ama yüzeysel konuşmak yerine ya örneğin seneye vs bir şey yaparız şöyle yaparız gibi konu acmiyor bende istiyorum ki konuşalım. Ailelerimiz zaten tanışıyor o avantajimizda var.
Sevgilim iyi yetişmiş biri. Genel olarak da bana uygun.Bence o adam ile evlenmeyin uzun vadede çok pişman olacaksınız
Ben de yüz yüze düşünüyorum bu konuyu konusmayi çünkü telefondan görüntülüden konuşulmaz bir de pat diye de konuşulmaz böyle tatlı tatlı konu açarak onun fikrini öğrenirim zaten hiç konuşmadık değil ama net olarak ya şu tarihte şunu yaparız gibi biri muhabbet olmadı.yine de uzayan uzun mesafe ilişki tam bir vakit kaybi
hani normal iliski olsa gezer tozarsin, gününü paylasirsin, yükünü hafifletir falan ama uzaktan uzaga vakit kaybindan baska birsey degil. ustelik asiri masrafli
deger mi?
bence degmez
o yuzden kavusma planini netlestirin. zaten bir senedir berabermissiniz biryere gitmeyen bir iliskide. bir sene sonra hala biryere gitmemezlik olmasin yani ortada bir kavusma plani olsun
yoksa giden genclikten gidiyor.
deger mi?
bende degmez
Size davranışları(anlattığınız kadarı ile) evliliğe uygun değil. Uzun vadede şu an önemsemediğiniz her şey size batmaya başlayacak. Bir abla tavsiyesi diyelim. Ben de 25 yaşında evlendim şu an 32 yaşındayım. Kardeşimde bana bunları anlatsa bugün aynı cümleyi kurardım. Elbette kendi kararınız. Evliliğe gitsin istiyorsanız biraz kendinizi ağırdan alın o ısrarcı olsun sizi her gün görebilmek için evlenmek istesin. Aranızda ki çekim gücünü kullanın. İşe yaramıyorsa yeterince sevmiyordur.Sevgilim iyi yetişmiş biri. Genel olarak da bana uygun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?