Evlilik konusu fikirlerinizi bekliyorum...

Bu sefer evlilik meraklısı gibi görünmek istemiyorum ondan açmıyorum

Böyle bir adamla evlenmek istediğinize göre gayet evlilik meraklısısınız. Şu adamla evlenmek istemenizin başka bir açıklaması olamaz çünkü. Adam sizi umursamıyor.
Sınır koydum düzeldi dediğiniz süre de 10 gün.
İttire ittire evlenip mutsuz olacaksınız sonunda.

evlılık isteyen adam bunu dırek söyler bence ya konusunu açmaya bıle gerek kalmıyor benım etrafımda bana denk gelenler öleydi istemeyen de oyalar bahane bulur

yorumunuz için teşekkür ederim. bende sizin gibi düşünüyorum böyle konular konuşulmaz mesajdan aramadan görüntülüden. yüz yüze konuşulur. gelecek planını açıp oradan girerek dediğiniz gibi. çünkü telefonda duygu aktarımı tam olmuyor.

evlendiniz mi ? nasıl idare ettiniz ayrı ülkelerde. süreç nasıl oldu

evlendiniz mi ? nasıl idare ettiniz ayrı ülkelerde. süreç nasıl oldu
soyle ki biz tee yillar once denemistik zaten uzak mesafe diye yurutemedik, konusmayi kestik. bir sene sonra falan tekrar trye geldi son bir kez konusmak icin, o zaman söz verdi trye tasinacagim, turkce öğreneceğim, sevdiğin tum sarkilari ezberleyecegim diye:)
sonra ayda bir geldi sagolsun, her geldiginde tatiller yaptik, iliskimiz guclendi. derken is buldu - anlasti - eylulde basla dediler.
agustosta oradaki isinden ayrildi , bir arkadasiyla bindi arabasina geldi
bir yılı dolacak birkac haftaya.
simdilik nisanliyiz, evrak islerini halledince evlenecegiz.
uzak mesafe igrenc bir sey. bizimki yürüdü çünkü sınırlı surede oldugunu biliyorduk. yani yakin gelecekte beraber olma plani olmasa yurutemezdik, imkansiz.
siz de bir an önce çözün kim kimin şehrine tasinacak, ne olaack diye.
kavusma günü olunca beklemek kolaylasir. ama ucu acik tarih olunca sinirler gerilir

şöyle bizimde o tayin almak istiyor bunu daha önce konuştuk büyük ihtimalle evliliği de ondan sonra düşünüyor çünkü öyle demişti yani oraya yerleşiriz gibi şu an evlensek belki 1 sene sonra değişecek anladığım kadarıyla böyle düşünüyor.

bir süre sonra özlemeye alışıyorsun ama çok ayrı duyguları var ben onu yanımdaymış gibi hissediyorum hep

bir süre sonra özlemeye alışıyorsun ama çok ayrı duyguları var ben onu yanımdaymış gibi hissediyorum hep
yine de uzayan uzun mesafe ilişki tam bir vakit kaybi
hani normal iliski olsa gezer tozarsin, gününü paylasirsin, yükünü hafifletir falan ama uzaktan uzaga vakit kaybindan baska birsey degil. ustelik asiri masrafli
deger mi?
bence degmez
o yuzden kavusma planini netlestirin. zaten bir senedir berabermissiniz biryere gitmeyen bir iliskide. bir sene sonra hala biryere gitmemezlik olmasin yani ortada bir kavusma plani olsun
yoksa giden genclikten gidiyor.
deger mi?
bende degmez

Bence o adam ile evlenmeyin uzun vadede çok pişman olacaksınız

Ben de yüz yüze düşünüyorum bu konuyu konusmayi çünkü telefondan görüntülüden konuşulmaz bir de pat diye de konuşulmaz böyle tatlı tatlı konu açarak onun fikrini öğrenirim zaten hiç konuşmadık değil ama net olarak ya şu tarihte şunu yaparız gibi biri muhabbet olmadı.

Sevgilim iyi yetişmiş biri. Genel olarak da bana uygun.
Size davranışları(anlattığınız kadarı ile) evliliğe uygun değil. Uzun vadede şu an önemsemediğiniz her şey size batmaya başlayacak. Bir abla tavsiyesi diyelim. Ben de 25 yaşında evlendim şu an 32 yaşındayım. Kardeşimde bana bunları anlatsa bugün aynı cümleyi kurardım. Elbette kendi kararınız. Evliliğe gitsin istiyorsanız biraz kendinizi ağırdan alın o ısrarcı olsun sizi her gün görebilmek için evlenmek istesin. Aranızda ki çekim gücünü kullanın. İşe yaramıyorsa yeterince sevmiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…