- 5 Temmuz 2025
- 212
- En iyi cevaplar
- 1
- 23
- 13
- Konu Sahibi fnrbahce123
-
Ne gibi mesela örnek verir misiniz ? Zaten hiç evlenme isteğim var ya da evlilik vs diye konu açmadım. Aranızda ki çekim gücünü kullanın dediniz ne gibi meselaSize davranışları(anlattığınız kadarı ile) evliliğe uygun değil. Uzun vadede şu an önemsemediğiniz her şey size batmaya başlayacak. Bir abla tavsiyesi diyelim. Ben de 25 yaşında evlendim şu an 32 yaşındayım. Kardeşimde bana bunları anlatsa bugün aynı cümleyi kurardım. Elbette kendi kararınız. Evliliğe gitsin istiyorsanız biraz kendinizi ağırdan alın o ısrarcı olsun sizi her gün görebilmek için evlenmek istesin. Aranızda ki çekim gücünü kullanın. İşe yaramıyorsa yeterince sevmiyordur.
Size davranışları(anlattığınız kadarı ile) evliliğe uygun değil. Uzun vadede şu an önemsemediğiniz her şey size batmaya başlayacak. Bir abla tavsiyesi diyelim. Ben de 25 yaşında evlendim şu an 32 yaşındayım. Kardeşimde bana bunları anlatsa bugün aynı cümleyi kurardım. Elbette kendi kararınız. Evliliğe gitsin istiyorsanız biraz kendinizi ağırdan alın o ısrarcı olsun sizi her gün görebilmek için evlenmek istesin. Aranızda ki çekim gücünü kullanın. İşe yaramıyorsa
Örneğin laf arasında keşke her gün güne birbirimizi görerek başlayabilseydik deyin. Tabi bunlar tatlı tatlı olması gereken şeyler. Erkekler aşırı ciddi konuşmalardan kaçınıyorNe gibi mesela örnek verir misiniz ? Zaten hiç evlenme isteğim var ya da evlilik vs diye konu açmadım. Aranızda ki çekim gücünü kullanın dediniz ne gibi mesela
Evet ben de direkt bu konularda o yüzden konuşmak istemiyorum bazen böyle cümleler kuruyorum ama etkili oluyor mudur bilmiyorumÖrneğin laf arasında keşke her gün güne birbirimizi görerek başlayabilseydik deyin. Tabi bunlar tatlı tatlı olması gereken şeyler. Erkekler aşırı ciddi konuşmalardan kaçınıyor
Evlenmek istese konuyu açardı zaten. Evlenmek istemiyordurHerkese iyi akşamlar,önceki konumu bilenler bilir uzak mesafe ilişkim var. Sevgilimle bayağı bir toparladık geldi görüştük vs. Sınır çizdikten sonra daha da düzelmeye başladı. O 30 ben 25 yaşındayım ve artık evlilik düşüncem var uzak mesafe olduğumuz için de biraz daha önemli bence bu konu bizim için. Sevgilim bazen açıyor nadir de olsa ya da bir eşya alacaksa bana da soruyor oradan da açılıyor konu. Ama örneğin şu zaman şöyle yapalım soyle düşünelim gibi bir konumuz olmuyor. Ben de evlilik konusu açmak istemiyorum o açsın istediğim için. Çünkü onun açması gerek diye düşünüyorum. Bu konu ile ilgili napabilirim ? Sevgilim yalnız yaşadığı için biraz rahatlığa da alışmış olabilir. Ne düşünüyorsunuz ? Tabi ki zamanı gelince belki açacak ama yüzeysel konuşmak yerine ya örneğin seneye vs bir şey yaparız şöyle yaparız gibi konu acmiyor bende istiyorum ki konuşalım. Ailelerimiz zaten tanışıyor o avantajimizda var.
Hiç acmiyor değil konuştuk daha önce ama örneğin 1 ay sonra net şu şekilde şunu yapalım diye konuşmadık.Evlenmek istese konuyu açardı zaten. Evlenmek istemiyordur
Evlenmek istese hemen tarih belirlerdi kışın aileler tanıssın yaza dügün olsun beraber yaşayalım istiyorum vs vs. Bir arkadaşım benzerini yaşadı. Erkek aile tanısması evlilik konuşmuyordu kız konuştu. Birkaç kavga derken oğlan ailesinibtanıstormaya getirdi. Aradan birkaç ay geçti. Meğer adam aldatıyormuş. Sonra ayrıldılar. Cidden zorakiydi. Evlenmek isteyen erkek direkt söyler ne zaman aileler tanışsın vs diye. Resmi bir tanısmadan bahsediyorum yok annesiyle ben kafede tanıştım tarzı değil. Ailece toplanıp ailenize gelmeleri şeklindeHiç acmiyor değil konuştuk daha önce ama örneğin 1 ay sonra net şu şekilde şunu yapalım diye konuşmadık.
Anlıyorum ama onunda kafasında düşünce var tayin isteyip düzen kurup öyle evlenmeyi düşünüyorum büyük ihtimalle.Evlenmek istese hemen tarih belirlerdi kışın aileler tanıssın yaza dügün olsun beraber yaşayalım istiyorum vs vs. Bir arkadaşım benzerini yaşadı. Erkek aile tanısması evlilik konuşmuyordu kız konuştu. Birkaç kavga derken oğlan ailesinibtanıstormaya getirdi. Aradan birkaç ay geçti. Meğer adam aldatıyormuş. Sonra ayrıldılar. Cidden zorakiydi. Evlenmek isteyen erkek direkt söyler ne zaman aileler tanışsın vs diye. Resmi bir tanısmadan bahsediyorum yok annesiyle ben kafede tanıştım tarzı değil. Ailece toplanıp ailenize gelmeleri şeklinde
Evlenmeyi düşünüyor büyük ihtimalle.Anlıyorum ama onunda kafasında düşünce var tayin isteyip düzen kurup öyle evlenmeyi düşünüyorum büyük ihtimalle.
tabii ki bazi seyler net olsun. Evlilik olmasa bile en azindan ayni sehirde olma plani olsun yani zaten 1 sene uzaktan uzaga gecmis, e 1 sene de "ya kpss olursa" hesabindasiniz ama ya olmazsa? o zaman da bir sene baska birseyi bekleyin gencligin guzelligin telefon karşısında gozlerin bozularak "keske burada olsaydin" diyerek gecsin.Ben de yüz yüze düşünüyorum bu konuyu konusmayi çünkü telefondan görüntülüden konuşulmaz bir de pat diye de konuşulmaz böyle tatlı tatlı konu açarak onun fikrini öğrenirim zaten hiç konuşmadık değil ama net olarak ya şu tarihte şunu yaparız gibi biri muhabbet olmadı.
Bakalım hayırlısı inşallah yavaş yavaş bu konuları açmayı düşünüyorumtabii ki bazi seyler net olsun. Evlilik olmasa bile en azindan ayni sehirde olma plani olsun yani zaten 1 sene uzaktan uzaga gecmis, e 1 sene de "ya kpss olursa" hesabindasiniz ama ya olmazsa? o zaman da bir sene baska birseyi bekleyin gencligin guzelligin telefon karşısında gozlerin bozularak "keske burada olsaydin" diyerek gecsin.
sacma yani bu
bir davete goturemezsin, esinle dostunla tanistiramazsin, ağladığında sarilamaz, hastayken seni hastaneye götürüp bekleyemez
ne yapayim böyle sevgiliyi
yillar yili boyle uzak iliski yasayana kadar yapayalniz kal daha iyi, en azindan birileriyle flort edersin hayatina arasida heyecan gelir
İşte bunu derdi size. Sır değilki. Ben de benzer durumda evlendim uzak mesafe ilişkisi tayin durumu vs vardı. Gayet de konuşulan bir konuydu evlilik, eşim acele ediyordu hatta.Anlıyorum ama onunda kafasında düşünce var tayin isteyip düzen kurup öyle evlenmeyi düşünüyorum büyük ihtimalle.
Bunu dedi zaten yani geçen sene konu açıldığında şunu dedi şimdi evlensek 1 sene sonra tekrar düzen kuracağız tayin isteyip öyle düzen kurmak eşya vs almak daha mantıklı demişti çünkü şu an evlensek tüm düzeninin değişmesi gerekiyor yaşadığı evi vs.İşte bunu derdi size. Sır değilki. Ben de benzer durumda evlendim uzak mesafe ilişkisi tayin durumu vs vardı. Gayet de konuşulan bir konuydu evlilik, eşim acele ediyordu hatta.
Benden bağımsız bu yaşlar evlilik sosyal ortam beğenilme vs yaşları. Bir erkek evlenmek istiyorsa sırf yüzik taksın başka erkekler flört etmeye çaloşmasın diye bile evlilik konusunda adım atar. İlişkinize şöyle birkaç adım geriye gelip uzaktan bakmanızı tavsiye ederim. Misal sizden ayrılsa bulduğu ilk kızla üç dört aya evlenir bu tipler.
Evlenmek istiyor ama net değil.İnsanlar fikir yazıyor konu sahibi savunuyor madem erkek arkadaşının seninle evlenmek istediğine eminsin neden konu açtın
İnsan özler beraber yaşamak ister yahu. Tekrar düzen derken nakliye şirketleri var taşınıyorsun. İnsan aşık olunca sevdiği ile aynı evde yaşamaknistiyor yani. Ha işi yoksa tabiki evlenmeyin o ayrı bir konu. Ama işi var da tayin bekliyorsa evlenmenin nişanlanmamanız falan çok saçma. Bir de onu savunup durmusdunuz e iyi haklı .madem neden konu açtınız. Ya kendinizi kandırıyorsunuz ya da manip8le ediliyorsunuz.Bunu dedi zaten yani geçen sene konu açıldığında şunu dedi şimdi evlensek 1 sene sonra tekrar düzen kuracağız tayin isteyip öyle düzen kurmak eşya vs almak daha mantıklı demişti çünkü şu an evlensek tüm düzeninin değişmesi gerekiyor yaşadığı evi vs.
e tamam da çözümü varBunu dedi zaten yani geçen sene konu açıldığında şunu dedi şimdi evlensek 1 sene sonra tekrar düzen kuracağız tayin isteyip öyle düzen kurmak eşya vs almak daha mantıklı demişti çünkü şu an evlensek tüm düzeninin değişmesi gerekiyor yaşadığı evi vs.
Şimdi şöyle eşyaları vs aileler değil kendi almak istiyor. Bunu konuştuk ben kendim alacağım bu yaştan sonra aileme aldırmam diye söyledi. Eve eşya aldı ben seçtim onları aldı. Bir kaç tanesini ortak karar verdik ama ailelerimiz vs de gelecek o ev bize yetersiz olur diye de düşünüyor çünkü onun ailesi de kalmaya geliyor ona. Tabi ki belki de biraz bahane de vardır bilemiyorum. Ama tayin isteyip öyle direkt büyük ev de olalım eşyaları alalım gibi de düşünüyor biraz yani örneğin şu an evlenip eve geçip eşya alıp bir daha onu taşımakla basma bir şehire uğraşmayalım diye de diyor.e tamam da çözümü var
sifir esyali eve gecmezsiniz ayni evden devam edersiniz tayin olursa orada sifirdan duzen kurarsiniz. eger beyaz esyalari, mobilyalari falan ailelere kitleyecek bir ciftseniz dersiniz "sevgili ailelerimiz seneye uzun sure yasayacagimiz evimize gecince alirsiniz beyaz esyalari" diye olur biter.
benzer bir durumdaydim, mis gibi 1+1 eve gelin gidiyorum, esyalari beraber aldik , bazilari ikinci el ama gönlümüze gore dosedik. ne olacak yani, coluk cocuga karisana kadar bize yeter.
ailem cok israr etti "ablanın beyaz esyalarini aldik sana almazsak olmaz" diye, söz verdim kendi evimize tasininca alirsiniz diye:) onlar da rahatladi, oldu bitti yani.
dedigi sey bahane, ki bir sene sonra ev kuracak olsaniz bile en azindan bir tarihiniz olsun misal seneye haziranda kpsssi belli olacaksa ekimde evlenin mesela. oradaki evi beraber secersiniz.
yani ne bileyim, zaten uzak mesafe. ortada sadece evlilik degil, beraber ayni sehirde yasama plani bile yok. birkac ayda bir, onda da birkac gun gorerek kendini iliskide zannediyorsun, belki de gercek askini kaciriyorsun.
degmez
iyi de yani aileler bir sene gelmeyiverir yeni evli ciftin evine, iş mi yani?Şimdi şöyle eşyaları vs aileler değil kendi almak istiyor. Bunu konuştuk ben kendim alacağım bu yaştan sonra aileme aldırmam diye söyledi. Eve eşya aldı ben seçtim onları aldı. Bir kaç tanesini ortak karar verdik ama ailelerimiz vs de gelecek o ev bize yetersiz olur diye de düşünüyor çünkü onun ailesi de kalmaya geliyor ona. Tabi ki belki de biraz bahane de vardır bilemiyorum. Ama tayin isteyip öyle direkt büyük ev de olalım eşyaları alalım gibi de düşünüyor biraz yani örneğin şu an evlenip eve geçip eşya alıp bir daha onu taşımakla basma bir şehire uğraşmayalım diye de diyor.
Evlenmek isteyen adam bu kadar sürüncemede bırakmazdı seni. Bu yüzden bu adama evlilik dersen ters tepebilir. Senin şu mantıkla ilerlemen gerekiyor; eğer ciddi düşünmüyorsan yollarımızı ayıralım.
Hatta bir örnek vereyim, eşimin yakın bir arkadaşı var. İki seneye yakın bir kızla görüştü. Ailesiyle de tanıştırdı ama kızla ilgili içine sinmeyen şeyler vardı. Kız bir süre sonra sürekli evlilik demeye başladı. Eşimin arkadaşı da biraz daha devam edelim, birbirimizi tanıyalım dedi. En sonunda da kız iyi hoş ama evlilik fikri beni korkutuyor dedi ve ayrılmak istediğini söyledi. Ayrıldılar. Çocuk 3 ay sonra başka biriyle tanıştı, aradığım her şey bu kızda var dedi ve sanıyorum 6 ay sonra yıldırım nikahıyla evlendiler. Şimdi 1,5 senelik evliler ve çok mutlular. Yani genellemek istemem ama evlilik kararı ilk başlarda belli oluyor zaten. Taraflardan biri zaman geçtikçe bu konudan kaçıyorsa o iş olmaz gibime geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?