Evlilik konusu fikirlerinizi bekliyorum...

Ne gibi mesela örnek verir misiniz ? Zaten hiç evlenme isteğim var ya da evlilik vs diye konu açmadım. Aranızda ki çekim gücünü kullanın dediniz ne gibi mesela

Ne gibi mesela örnek verir misiniz ? Zaten hiç evlenme isteğim var ya da evlilik vs diye konu açmadım. Aranızda ki çekim gücünü kullanın dediniz ne gibi mesela
Örneğin laf arasında keşke her gün güne birbirimizi görerek başlayabilseydik deyin. Tabi bunlar tatlı tatlı olması gereken şeyler. Erkekler aşırı ciddi konuşmalardan kaçınıyor

Örneğin laf arasında keşke her gün güne birbirimizi görerek başlayabilseydik deyin. Tabi bunlar tatlı tatlı olması gereken şeyler. Erkekler aşırı ciddi konuşmalardan kaçınıyor
Evet ben de direkt bu konularda o yüzden konuşmak istemiyorum bazen böyle cümleler kuruyorum ama etkili oluyor mudur bilmiyorum

Evlenmek istese konuyu açardı zaten. Evlenmek istemiyordur

Hiç acmiyor değil konuştuk daha önce ama örneğin 1 ay sonra net şu şekilde şunu yapalım diye konuşmadık.
Evlenmek istese hemen tarih belirlerdi kışın aileler tanıssın yaza dügün olsun beraber yaşayalım istiyorum vs vs. Bir arkadaşım benzerini yaşadı. Erkek aile tanısması evlilik konuşmuyordu kız konuştu. Birkaç kavga derken oğlan ailesinibtanıstormaya getirdi. Aradan birkaç ay geçti. Meğer adam aldatıyormuş. Sonra ayrıldılar. Cidden zorakiydi. Evlenmek isteyen erkek direkt söyler ne zaman aileler tanışsın vs diye. Resmi bir tanısmadan bahsediyorum yok annesiyle ben kafede tanıştım tarzı değil. Ailece toplanıp ailenize gelmeleri şeklinde

Anlıyorum ama onunda kafasında düşünce var tayin isteyip düzen kurup öyle evlenmeyi düşünüyorum büyük ihtimalle.

tabii ki bazi seyler net olsun. Evlilik olmasa bile en azindan ayni sehirde olma plani olsun yani zaten 1 sene uzaktan uzaga gecmis, e 1 sene de "ya kpss olursa" hesabindasiniz ama ya olmazsa? o zaman da bir sene baska birseyi bekleyin gencligin guzelligin telefon karşısında gozlerin bozularak "keske burada olsaydin" diyerek gecsin.
sacma yani bu
bir davete goturemezsin, esinle dostunla tanistiramazsin, ağladığında sarilamaz, hastayken seni hastaneye götürüp bekleyemez
ne yapayim böyle sevgiliyi
yillar yili boyle uzak iliski yasayana kadar yapayalniz kal daha iyi, en azindan birileriyle flort edersin hayatina arasida heyecan gelir

Bakalım hayırlısı inşallah yavaş yavaş bu konuları açmayı düşünüyorum

Anlıyorum ama onunda kafasında düşünce var tayin isteyip düzen kurup öyle evlenmeyi düşünüyorum büyük ihtimalle.
İşte bunu derdi size. Sır değilki. Ben de benzer durumda evlendim uzak mesafe ilişkisi tayin durumu vs vardı. Gayet de konuşulan bir konuydu evlilik, eşim acele ediyordu hatta.
Benden bağımsız bu yaşlar evlilik sosyal ortam beğenilme vs yaşları. Bir erkek evlenmek istiyorsa sırf yüzik taksın başka erkekler flört etmeye çaloşmasın diye bile evlilik konusunda adım atar. İlişkinize şöyle birkaç adım geriye gelip uzaktan bakmanızı tavsiye ederim. Misal sizden ayrılsa bulduğu ilk kızla üç dört aya evlenir bu tipler.

Bunu dedi zaten yani geçen sene konu açıldığında şunu dedi şimdi evlensek 1 sene sonra tekrar düzen kuracağız tayin isteyip öyle düzen kurmak eşya vs almak daha mantıklı demişti çünkü şu an evlensek tüm düzeninin değişmesi gerekiyor yaşadığı evi vs.

İnsan özler beraber yaşamak ister yahu. Tekrar düzen derken nakliye şirketleri var taşınıyorsun. İnsan aşık olunca sevdiği ile aynı evde yaşamaknistiyor yani. Ha işi yoksa tabiki evlenmeyin o ayrı bir konu. Ama işi var da tayin bekliyorsa evlenmenin nişanlanmamanız falan çok saçma. Bir de onu savunup durmusdunuz e iyi haklı .madem neden konu açtınız. Ya kendinizi kandırıyorsunuz ya da manip8le ediliyorsunuz.

e tamam da çözümü var
sifir esyali eve gecmezsiniz ayni evden devam edersiniz tayin olursa orada sifirdan duzen kurarsiniz. eger beyaz esyalari, mobilyalari falan ailelere kitleyecek bir ciftseniz dersiniz "sevgili ailelerimiz seneye uzun sure yasayacagimiz evimize gecince alirsiniz beyaz esyalari" diye olur biter.
benzer bir durumdaydim, mis gibi 1+1 eve gelin gidiyorum, esyalari beraber aldik , bazilari ikinci el ama gönlümüze gore dosedik. ne olacak yani, coluk cocuga karisana kadar bize yeter.
ailem cok israr etti "ablanın beyaz esyalarini aldik sana almazsak olmaz" diye, söz verdim kendi evimize tasininca alirsiniz diye:) onlar da rahatladi, oldu bitti yani.
dedigi sey bahane, ki bir sene sonra ev kuracak olsaniz bile en azindan bir tarihiniz olsun misal seneye haziranda kpsssi belli olacaksa ekimde evlenin mesela. oradaki evi beraber secersiniz.
yani ne bileyim, zaten uzak mesafe. ortada sadece evlilik degil, beraber ayni sehirde yasama plani bile yok. birkac ayda bir, onda da birkac gun gorerek kendini iliskide zannediyorsun, belki de gercek askini kaciriyorsun.
degmez

Şimdi şöyle eşyaları vs aileler değil kendi almak istiyor. Bunu konuştuk ben kendim alacağım bu yaştan sonra aileme aldırmam diye söyledi. Eve eşya aldı ben seçtim onları aldı. Bir kaç tanesini ortak karar verdik ama ailelerimiz vs de gelecek o ev bize yetersiz olur diye de düşünüyor çünkü onun ailesi de kalmaya geliyor ona. Tabi ki belki de biraz bahane de vardır bilemiyorum. Ama tayin isteyip öyle direkt büyük ev de olalım eşyaları alalım gibi de düşünüyor biraz yani örneğin şu an evlenip eve geçip eşya alıp bir daha onu taşımakla basma bir şehire uğraşmayalım diye de diyor.

iyi de yani aileler bir sene gelmeyiverir yeni evli ciftin evine, iş mi yani?
ya da o guzel mobilyalari seneye aliverir - bekar evinde yasarsiniz birkac ay (ha deyince evlenilmedigini hesap ediyorum)
ben ille de evlenin - emin olmadan hemen evlenin falan demiyorum ama sirf bu sebeple ayriysaniz, uzak mesafeyseniz yazik gunah yani
ha simdi evlenmeseniz bile en azindan haziranda atama varsa seneye eylul falan diye plan yapsaniz en azindan bir vuslat plani olur.
yani bilemedim... ben olsam ayrilir keyfime bakar yeni asklara yelken acardim. atandi etti beni unutamadi mi, gelsin ikna etsin dusunelim:)
kendi iliskimde de böyle oldu. o zamanlar takılıyorduk, aradigim randimani - bekledigim günlük ilgiyi alamadim:) s..ayim boyle askin izdirabina dedim, konusmayi kestim, hayatima da devam ettim hatta bir iki flortum oldu o arada.
sonra sonra sartlarini daha da olgunlaştırdi, geldi, bir kavusma planiyla yeniden ve gercek bir iliskiye basladik, keyifle neseyle devam etti.
yani o yuzden benim önerim biryere varmayan uzak mesafeyi birak gitsin
gençliğine yazik
zaten kismetinde varsa geri gelir seni bulur

Vaybe ilahi adalet gerçekten yok. Olsa idi bu adam bu kadar mutlu olamazdı. Ne demek istediğimi gerçekten canı yananlar anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…