- 12 Nisan 2012
- 5.485
- 8.310
- 398
- Konu Sahibi fnrbahce123
-
Kac yaşındasınız?biz şöyle evlilik muhabbetine girmiştik. Avm gezerken, vatan vs girerdik illerde soyle tv,ses sistemi aliriz vs diye geziyorduk.Hayır evlılık konusunu acmıyoruz
Ben buna katılmıyorum. Her ilişkinin bir monoton koşuşuna benzediğini ve nihayetinde bitiş çizgisini geçme yolunda çaba harcanması gerektiğini düşünüyorum. O yüzden evliliğin konuşulmadığı ilişkileri de zaman kaybı olarak görüyorum. Bir tanıdığım vardı adamla evlenmek için can atıyordu tam 8 sene adama bir gün belki evleniriz diye katlandı.Bu sefer evlilik meraklısı gibi görünmek istemiyorum ondan açmıyorum
24 yasındayım. eşya alırken hep fıkrımı sorar. Bazen yaşlanınca senle ugrascaz dıyor falan ama yeterlı gelmıyor bu. Net ol be adammmKac yaşındasınız?biz şöyle evlilik muhabbetine girmiştik. Avm gezerken, vatan vs girerdik illerde soyle tv,ses sistemi aliriz vs diye geziyorduk.
ben eşimle bilgisayar üzerinden yaptığım iş sayesinde tanıştım 3 ay konuştuk baştan niyeti evlilikti ama dile getirmedi. ilk buluşmamızda da gitmesini istemedim ama ikinci buluşmamızda onu yolcularken çok üzüldüm gitmesine ve işleri biraz hızlandırsak mı? dedim :) ben de öyle düşünüyorum dedi o yıl içinde nişan ve nikah yaptık. bu konuları karşıdan beklerseniz ömür geçer. bu kadar kafaya takacağınıza ay hadi evlenelim artık deyin gitsin :)Herkese iyi akşamlar,önceki konumu bilenler bilir uzak mesafe ilişkim var. Sevgilimle bayağı bir toparladık geldi görüştük vs. Sınır çizdikten sonra daha da düzelmeye başladı. O 30 ben 25 yaşındayım ve artık evlilik düşüncem var uzak mesafe olduğumuz için de biraz daha önemli bence bu konu bizim için. Sevgilim bazen açıyor nadir de olsa ya da bir eşya alacaksa bana da soruyor oradan da açılıyor konu. Ama örneğin şu zaman şöyle yapalım soyle düşünelim gibi bir konumuz olmuyor. Ben de evlilik konusu açmak istemiyorum o açsın istediğim için. Çünkü onun açması gerek diye düşünüyorum. Bu konu ile ilgili napabilirim ? Sevgilim yalnız yaşadığı için biraz rahatlığa da alışmış olabilir. Ne düşünüyorsunuz ? Tabi ki zamanı gelince belki açacak ama yüzeysel konuşmak yerine ya örneğin seneye vs bir şey yaparız şöyle yaparız gibi konu acmiyor bende istiyorum ki konuşalım. Ailelerimiz zaten tanışıyor o avantajimizda var.
Birikimi vardır tabi ama ev düzeni vs gibi bunları da ayarlamak istiyor anladığım kadarıyla.Rahatlık ayrı sevgi ayrı. Yani siz ne hissediyorsunuz. Evlensek artık beraber olsak, cok özlüyorum,,değil mi?
O da bunu isteyecek , yasi uygun. Size söyleyecek.niyetim ciddi ama maddi olarak biraz daha kendimi ayarlamaliyim, diye.
Ki bence 30 yasinda bir erkeğin, kenarda birikimi olmali.
acele etmeyin yine de
Ben direkt evlenmeyi düşünüyorum sen ne düşünüyorsun ne zaman düşünüyorsun ya da bir şeyler yapmayı gibi bir şey kknusmayi düşündüm ama uzak olduğumuz için böyle şeyler mesajda konuşulur mu telefonda mi daha doğru olur diye bilemedimeskiden sevgililerim evlilik konusunu acinca gicik olurdum, "evlendigimizde" falan dediginde batardi bana lafi agzina tikardim "ortada kabul edilmis bir teklif yokken evlilik hakkinda konuşmak sacma geliyor bana" diye.
ne zaman kafamda soru isaretsiz evlenecegimi düşündüğüm adami buldum konuyu kendim actim. hatta bir yatirim yaptim, yüklü odemelerim var. agustos taksidinden sonra param bitiyor, sonraki taksit kasımdaydi. "gel kasima kadar evlenelim" dedim, oyle girdik yola ailemle falan tanisti
hatta yuzukleri sectikten sonra olculeri ayarlanmaya gittiginde o ara kasla goz arasinda supriz yaptim, yuzukleri ona hic unutamayacagi bir sekilde verdim, teklif niyetine
ataerkiye boyle kafa göz daldim:))
evlenmeyi planladığım insanin neyinden utanayim ki?
yerinizde olsam da beraberken mutlu gelecek planlari yaptığımız bir an acardim konusunu
Ne güzel mutluluklar dilerim :) ben de açsam mı diye düşünüyorum ama erkekler günümüzde evlilikten geri duruyorlar ters etki yaratırmı diye düşündüm bilemedim ondan kararsiz kaldım şimdi şöyle o anladığım kadarıyla bir düzen oturtup öyle de düşünüyor olabilir çünkü şu an yalnız yaşıyor eşyalı ev de yaşıyor tabi eşya aldi yine bir kac tane vs ama uzak olduğumuz için biraz daha zor mu bilemedim kiben eşimle bilgisayar üzerinden yaptığım iş sayesinde tanıştım 3 ay konuştuk baştan niyeti evlilikti ama dile getirmedi. ilk buluşmamızda da gitmesini istemedim ama ikinci buluşmamızda onu yolcularken çok üzüldüm gitmesine ve işleri biraz hızlandırsak mı? dedim :) ben de öyle düşünüyorum dedi o yıl içinde nişan ve nikah yaptık. bu konuları karşıdan beklerseniz ömür geçer. bu kadar kafaya takacağınıza ay hadi evlenelim artık deyin gitsin :)
Böyle konular mesajdan da konuşulmuyor ya görüntülü de ya da arama da konuşmam lazım ama yüz yüze daha mantıklı gibi geliyor. Uzak olduğumuz için bu geldiğinde hiç konuyu da açmadım. Geldiğinde tekrar o zaman mı konuşsam diye dusunuyprum bilemedimBen buna katılmıyorum. Her ilişkinin bir monoton koşuşuna benzediğini ve nihayetinde bitiş çizgisini geçme yolunda çaba harcanması gerektiğini düşünüyorum. O yüzden evliliğin konuşulmadığı ilişkileri de zaman kaybı olarak görüyorum. Bir tanıdığım vardı adamla evlenmek için can atıyordu tam 8 sene adama bir gün belki evleniriz diye katlandı.
Nitekim ben, 2 senelik ilişkimde benimle evlenme planı yoksa beni oyalamaması gerektiğini söyleyip ayrılmıştım. Uzun soluklu her ilişkide karşılıklı gelecek planlarınızı konuşmanız lazım. Dipsiz kuyuda boğulmamak için.
O konuyu aştık şu an için değil ama en azından seneyeHa sen şu 2 gün öldü mü kaldı mı bilmediğin kişinin sevgilisisin aynen ac konuyu hemen evlenmek ister çünkü bu senle
Hayal aleminden çıksan iyi olur belli ki üzülen sen olucaksınO konuyu aştık şu an için değil ama en azından seneye
Ama bunları seninle paylaşmıyor. Aşkım ilerde soyle yaparız ederiz.balayona buraya gidelim vs. Evlilik niyeti olunca ,zaman bile olsa hayal kurulurBirikimi vardır tabi ama ev düzeni vs gibi bunları da ayarlamak istiyor anladığım kadarıyla.
bence sen yol yordam bilmiyorsunBen direkt evlenmeyi düşünüyorum sen ne düşünüyorsun ne zaman düşünüyorsun ya da bir şeyler yapmayı gibi bir şey kknusmayi düşündüm ama uzak olduğumuz için böyle şeyler mesajda konuşulur mu telefonda mi daha doğru olur diye bilemedim
hangi erkekler ya?ben de açsam mı diye düşünüyorum ama erkekler günümüzde evlilikten geri duruyorlar ters etki yaratırmı diye düşündüm
Siz biraz fazla idare etmişsiniz ya ben asla sabredemem, 1-2 ay önemli bir konuyu da içimde tutamam asla.bir de uzak mesafeyseniz asla asla asla telefonda onemli konuları konusmayin
bizim de uzak mesafedeyken tıkandigimiz bir konu olmustu - yanina kivrilip "amaan zaten 2 gunlugune geldin onun da biri bitti. gel bu konuyu guzel tatilimizi zehir etmeden, sonraki geldiginde konusalim. hem o zamana kadar ikimizin de dusunmek icin vakti olur" demiştim, oyle gecici ateskes kurduk zaten sonra öpüş koklas normale donduk.
laf lafi acsin konu evlilige gelsin, sohbeti manipüle et konuyu oraya cek
bazen cozulemeyen konularda zaman vermek daha iyi oluyor. cunku her iki tarafin da o icindeki yogun his (kendi fikrini en dogrusu gorme, kizginlik, hayal kirikligi, karsi tarafin istedigi bilinmezlige karsi beynin kendini koruma mekanizmasi, hayal kirikligi vs) azaliyor / enine boyuna dusunmek icin epey zamani oluyor. ille de o an cozmeye calismak icin gerilmeye gerek yok.Siz biraz fazla idare etmişsiniz ya ben asla sabredemem, 1-2 ay önemli bir konuyu da içimde tutamam asla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?