E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
hımm sızın de 4sene olmus ama sımdı konusuyonuz, ıyı bari zaten bana da erken gelmıstı cok,
tamam sabıtlemeyeyım ne düşünürsen o olur demişler ıyı düşüneyım olumlu olayım kaydirigubbakcemile2 :asigim:
bencede biraz bırak zamana zaten niyetini göstermi kalanı zmana kalsın sonra bide
korkup kaçmasın bırak şimdi daha çok yeni yaşayın cicim aylarınızı=)
ama bizim askerlik engelimizde tuz biber oldu tabi=))) snde 1ay çok erken beklecnm valla braz geçsin kendi sölemeye başlar iyi geceler sana?=)
evettttttttt, eskıden hep teklıf ederdı ben korkup kaçardım sımdı etmedı bı garıp ıoldu :)
o dasımdı kaçmasın ustune warmıyım hıc bosuyna, olcagına varır zateniş,
ben ohooo kımlerle cıktım ne sureler cıktım da olmadı mı olmuyor işte,
aılelerıyle mı tanısmadım neler ettım yok kader nasıp kısmet hep. dedıgın dogru canım tatlım wallahıııııııı :içelim:
ama bizim askerlik engelimizde tuz biber oldu tabi=))) snde 1ay çok erken beklecnm valla braz geçsin kendi sölemeye başlar iyi geceler sana?=)
oh rahatladım canım ya walla 1 haftadır degıl 2 haftadır dellenıyordum,
cok ıyı geldı bu konusmalar teşk çok hihoyyyt
sağol tekrar, ıyı geceler :) olursa gene yazarım. öpüldün şekerım kaydirigubbakcemile5
askerlik engeline takılan biri daha:)ne konuşursan konuş ne istersen iste önünde askerlik engeli olunca olmuyo.ahh ahh ben daha beklicem 2 sene doğu görevini yapsın diye.kafamçokkarıştı
1 ayı azcık gectı, isteme yok evet, aılesıne tanıstırıcakmış,
ısteyın dedım .(ısteme ve teklıf yok)
aşkım ben dedım sana ıstedıgımı yoksa aklında böle bısey yoktu evlılık konusunu bıle ben actım dur bakalım bı cıkalım 5-6 ay olur da hala bısı olmazsa o zaman konusursun ama demı dedı.
ay hıc bılmıyorum kı oyalanmayı hıc sevmıyorum cunku hep herkes oyaladı :sm_confused:
evet demi, yanı bırakıcaktım bende en azın 4 ay
bı evlı bayan arkadasım oyle dedı bırak 4 ay süprizzzzz olmadı sonra konusursun dedı sımdı ses etme dedıydı,
adam da dedı aynını ama gıdıp eşya baktık o bı garıp. neyse demek ıstegı var yani o guzel sanırım yoksa da yoktur yani :1ninca: kurcalamıyım konustukca ben bıle soguyorum olaydan,
annem olayın kokusunu aldı zaten 1 haftadır ceyızlerımı kurcukluyo delırttı benı :) delikafadulden
ay potubor canim gozunu korkutmiyim ama benim bundan oncekisi bana boyle dublex evler bakiyordu mesela bi yerde kiralik yazisi satilik yazsi gordu mu bakiyorduk illaki ve daha yeni cikiyorduk burasi guzel mi sahile yakin olsun mu muhabbeti yapiyordu..
sonra hic de saglam pabuc olmadigini ogrendim.
daha 1 ayken bu maddi seylere girmenin biraz goz boyamacasi oldugunu dusunurum ben..
umarim sen uzulmezsin.
ben "benimle evlenir misin "teklifini adam gibi duymadan evlilik konuşmuyorum sevgilimle...
ima ettiiğinde "şöle yaparız böle yaparız" die konuyu deiştiriyorum
hayali herkes kurar önce teklif sonra hayaller...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?