evlilik konusu ne sıklıkta geçer ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Kızlar bir erkek evlenme istediğini kıza söyluyor ve ilişkiye devam edıyorlar .
bir defa belli de ediyor ancak flörte devam ediyorlar niyet ciddi görünüyor ancak normal günlerde evlilik çeyiz vs konularını konuşmuyorlar ve yaklaşık tarihi bilmiyorlar,
evlenecek çiftler normalde her buluşmalarında ya da ara sıra evlilik konusundan bahsederler mi? yoksa bir iki defa konuşulması yeterli mi? ne sıklıkta konuşulur ?
sizin nasıl olmuştu ? yardımlarınızı bekliyorum :Saruboceq:

genelde gerektiği sürece konuşulur diye biliyorum yani niyetini belli etmiş yarın evlenelim dememişki

yani tarih belli olur çeyiz konuşulur ne

bilim erkekler pek konuşmuo heralde.. bizde tarih hariç herşey tamam hep konuşulur valla genelde ben

açarım konuyu devamı gelir..

anaa CADIARZU bacım sızde de mı tarıh konusulmuyor ?

erkekler pek konusmuyor sanırım demi, tarıh konusmadan gercekcı bır sey mı bu boyle mı oluyor az mı konusuyorlar hıc bılemıyorum kı ben , fisfisfis

Son düzenleyen: Moderatör:
yanı sımdı bız de evlılık kararı almıstık zamanında ama tarıh hıc konusmadık. ne bıleyım ben de ıhtıyac hıssetmedım bunun ıcın onun benı benım onu sıkıstırmasına gerek yok. vaktı gelıcne evlenırız nasılsa.. o zamana kadar gecırılen zamanın tadını cıkarırız mantıgı var bız de..
ama gecen gun kart yaptıralım muhabbetı oldu ne bıleyım dızaynına karar verelim dedik öyle bi.. yani tarih konusu kişilere bağlı bişi..

konusuyoruz tabı hayal fln kuruyoruz ...
aslında sıklıkla konusmamadta ıyı suyu cıkmaz

bencede tarih bulunduğunuz şartların uygunluğuna göre değişebilir.bizdede sıksık evlilik konusu geçer.ancak erkek arkadaşımın 2 sene mecburi hizmeti olduğu için en azından şimdilik 2 sene daha beklemek zorunda olduğumuzu biliyorum:)Erkekler evlilikten korktukları için kesin şu gün diyemiyor.bendede tam tersi ben korkuyorum.aceleye gerek yok.bekarlığınızın ve sevgililik döneminin tadını çıkar.:)

anaa CADIARZU bacım sızde de mı tarıh konusulmuyor ?

erkekler pek konusmuyor sanırım demi, tarıh konusmadan gercekcı bır sey mı bu boyle mı oluyor az mı konusuyorlar hıc bılemıyorum kı ben , fisfisfis

şekerim yok yanlış anladın bizde tarih herşeyden çok konuşuluyoo ..
sadece karar veremedik tarihe daha. ondan tarih hariç herşeye karar verdik demek istedim..mirmirmirmir
belki zamana ihtiyacı vardır yada konuyu sen açmayı dene istersen..:teselli:

şekerim yok yanlış anladın bizde tarih herşeyden çok konuşuluyoo ..
sadece karar veremedik tarihe daha. ondan tarih hariç herşeye karar verdik demek istedim..mirmirmirmir
belki zamana ihtiyacı vardır yada konuyu sen açmayı dene istersen..:teselli:

şimdi mesela en son pazar gidip eşya baktık,
ama tarıh bellı degıl adamlar sordu ne zaman dıye benımkısı tam soylemedı,
bakıcaz duruma göre dedı, bana da öyle dıyor paramızı ayarlayalım dıyor, ona göre bakıcaz dıyor.
ama bugun konu açıldı ben nevresım aldım d edım hım dedı,bır sey demedı. sureklı konusulması gerekmıyor sanırım oyle mı ?
gercek mı kı bılmem hıc benle evlenmek ısteyen olmamıştı hep cıktık ve günü gelınce konusulur dedık sonra hep ayrıldık. buna da emin olamıyorum kı yani böyle mi oluyor bu işler fisfisfis

şimdi mesela en son pazar gidip eşya baktık,
ama tarıh bellı degıl adamlar sordu ne zaman dıye benımkısı tam soylemedı,
bakıcaz duruma göre dedı, bana da öyle dıyor paramızı ayarlayalım dıyor, ona göre bakıcaz dıyor.
ama bugun konu açıldı ben nevresım aldım d edım hım dedı,bır sey demedı. sureklı konusulması gerekmıyor sanırım oyle mı ?
gercek mı kı bılmem hıc benle evlenmek ısteyen olmamıştı hep cıktık ve günü gelınce konusulur dedık sonra hep ayrıldık. buna da emin olamıyorum kı yani böyle mi oluyor bu işler fisfisfis

ne kadar zamandır birliktesiniz?
bide zaten söylemiş maddi olarak hazır deil demekki evlilikte masraf gerektiren bi olay
hem neden eşya bakmaya gitsinki ozman demek baya kararlısınız ama eşyayı neden baktınız hala anlamadım ben yani o mu dedi?:uhm:

sürekli deil tabi ama yerine göre konuşulmalı tabki tek bakarız demeklede olmaz her dk konuşmaklada olmaz kararını bilirsiniz=) zaten maddi olarak die belli etmiş=)

ne kadar zamandır birliktesiniz?
bide zaten söylemiş maddi olarak hazır deil demekki evlilikte masraf gerektiren bi olay
hem neden eşya bakmaya gitsinki ozman demek baya kararlısınız ama eşyayı neden baktınız hala anlamadım ben yani o mu dedi?:uhm:

evet o dedi,
yani bılmıyorum dedıgım gıbı ılıskılerde böle eşya bakmak vs dogru mu, eşyayı mesela kız tarafı alır ama o neden bakıyor hadi bakıyor madem neden sureklı konusmuyor
mirmirmirmir maadı olarak bakalım ayarlayıp planlayalım dedı işte. ne demeye calısıyor kı yani peki öyle böyle deyıp kenara mı kaldırılıyor bu konuşma yoksa habıre pişirilip sunuluyor mu boyle sohbet ederken, eee karım olucaksın ya falan demıyor yani hıc?

Son düzenleyen: Moderatör:
ya tabiki önce ciddi gider yerine oturur herşey sonra evlenirsin hadi ciddi çıkalım yarın evlenelim

olmaz bence... hemeşya bakın bakında ortada fol yok yumurta yok tabiri caizse isteme yok söz yok

resmiyet yok sana evlilik mi teklif etti yoksa niyetinimi belirtti?

bide ne zamandır barıştınız diim?

1 ayı azcık gectı, isteme yok evet, aılesıne tanıstırıcakmış,
ısteyın dedım .(ısteme ve teklıf yok)

aşkım ben dedım sana ıstedıgımı yoksa aklında böle bısey yoktu evlılık konusunu bıle ben actım dur bakalım bı cıkalım 5-6 ay olur da hala bısı olmazsa o zaman konusursun ama demı dedı.
ay hıc bılmıyorum kı oyalanmayı hıc sevmıyorum cunku hep herkes oyaladı :sm_confused:

bencede tarih bulunduğunuz şartların uygunluğuna göre değişebilir.bizdede sıksık evlilik konusu geçer.ancak erkek arkadaşımın 2 sene mecburi hizmeti olduğu için en azından şimdilik 2 sene daha beklemek zorunda olduğumuzu biliyorum:)Erkekler evlilikten korktukları için kesin şu gün diyemiyor.bendede tam tersi ben korkuyorum.aceleye gerek yok.bekarlığınızın ve sevgililik döneminin tadını çıkar.:)

evet sizin 2 sene daha evlenemıycegınız bellı ama sonucta ıstıyor bellı etmıs nıyetını o da aslında evlenıcegınızı gosterıyor benım hıc boyle dıyen bı sevgılım olmamıstı hıc bılemedım kı yani. laelaelaelaelae

yanı sımdı bız de evlılık kararı almıstık zamanında ama tarıh hıc konusmadık. ne bıleyım ben de ıhtıyac hıssetmedım bunun ıcın onun benı benım onu sıkıstırmasına gerek yok. vaktı gelıcne evlenırız nasılsa.. o zamana kadar gecırılen zamanın tadını cıkarırız mantıgı var bız de..
ama gecen gun kart yaptıralım muhabbetı oldu ne bıleyım dızaynına karar verelim dedik öyle bi.. yani tarih konusu kişilere bağlı bişi..

sızın de nıyet bellı o yuzden sureklı konusup falloş etmeye gerek duymuyorsunuz konuyu, ıyı bır sey sanırım bu. yani durmadan gunluk dedıkodu konusu gıbı konusmamak dogru gıbı CADIARZU

konusuyoruz tabı hayal fln kuruyoruz ...
aslında sıklıkla konusmamadta ıyı suyu cıkmaz

bız pek hayal kurmuyoruz canım ya, hayal cagını gectık mı ne.
ama dedıgın dogru sık sık konusmamak da ıyı aslında, belkı gercektır demı,
hem gercek degılse ne olacak zaten evde paşa paşa oturuyrdum sevgılı dedıgın nane de kolay bulunmuyor kı kaç yılda bır denk gelıo kaç ayda bır yani. -tatlicadiarzu-
hemen sanki vaktım cok degerlıymıs moduna gırmeme gerek yok hehehehe delikafadulden

canım ben yanlışsam düzeltsinlerde 1 ay da ne evlenmesş ya kız daha 1 ay olmuş adam haklı tabizaten senin demen lazım zaman geçsin ama bi geçmişiniz var o ayrı=)
zaten demiş sana 5 6ay die dahada kurcalama bence braz zamana bırak derim=)

bizim 4 sne oldu biz ilk aylarda evlilik filan konuşmadık daha.=) hem nden gerçek olmasın ki
kendini öle sabitleme=)

canım ben yanlışsam düzeltsinlerde 1 ay da ne evlenmesş ya kız daha 1 ay olmuş adam haklı tabizaten senin demen lazım zaman geçsin ama bi geçmişiniz var o ayrı=)
zaten demiş sana 5 6ay die dahada kurcalama bence braz zamana bırak derim=)

evet demi, yanı bırakıcaktım bende en azın 4 ay
bı evlı bayan arkadasım oyle dedı bırak 4 ay süprizzzzz olmadı sonra konusursun dedı sımdı ses etme dedıydı,
adam da dedı aynını ama gıdıp eşya baktık o bı garıp. neyse demek ıstegı var yani o guzel sanırım yoksa da yoktur yani :1ninca: kurcalamıyım konustukca ben bıle soguyorum olaydan,
annem olayın kokusunu aldı zaten 1 haftadır ceyızlerımı kurcukluyo delırttı benı :) delikafadulden

bizim 4 sne oldu biz ilk aylarda evlilik filan konuşmadık daha.=) hem nden gerçek olmasın ki
kendini öle sabitleme=)

hımm sızın de 4sene olmus ama sımdı konusuyonuz, ıyı bari zaten bana da erken gelmıstı cok,
tamam sabıtlemeyeyım ne düşünürsen o olur demişler ıyı düşüneyım olumlu olayım kaydirigubbakcemile2 :asigim:

bencede biraz bırak zamana zaten niyetini göstermi kalanı zmana kalsın sonra bide
korkup kaçmasın bırak şimdi daha çok yeni yaşayın cicim aylarınızı=)

Back
X