• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik konusu

24 yaşındayım sevdiğim erkek arkadaşım var, evlenirim dediğim adam ama yine de 2 seneden önce evlenmem. Önce rahat rahat paramı yiyeyim sonra ev geçindiririm açıkcası. Aşk insanın karşısına illa ki çıkıyor.

2,5 senelik ilişkimde aldatıldım ve 1 sene sonra asla olmaz dediğimde bu adam çıktı karşıma... Her şey nasip kısmet
Evet ev geçindirme kısmı doğru. Parayı bir süre özgürce harcamak bence de güzel olur

Liseden beri hayal ettiğiniz kişide olan özellikleri olan biriyle mi karsılastınız yoksa eşinizi liseden beri tanıyordunuz sonra yine mi karşılastınız anlamadım o kısmı 🍀
Eşimi lisede tanımıyordum. Yani ilk dediğiniz oluyor 🤦 çok karıştırmışim 😅

Doğru kişi derken, evleneceğim kişi mi demek istiyorsunuz? Çünkü malum herkes doğru kişiyle evlenmiyor hatta birçok kişi yanlış evlilikler yapıyor. Bazıları eşlerini görür görmez evlenecekleri kişi olduğunu anladıklarını söylüyor, ama bu o kişiyi doğru kişi yapmaz değil mi? Ha derseniz ki evlenmeye nasıl karar verdiniz; oluyor işte birini seviyorsun, zamanla bi şeyler kafanda oturmaya başlıyor. Aynı evi, hayatı paylaşmak istediğine karar veriyorsun ve oluyor. Benim için böyle oldu en azından. Eşim benim için mükemmel kişi mi? Bilmiyorum, ben mutluyum verdiğim karardan. Daha iyi anlaşacağım biri olur muydu belki olurdu ama benim evleneceğim kişi eşimmiş işte. Çevrendeki kızlar da muhtemelen doğru kişiyi değil kendileriyle nikah masasına oturacak kişiyi arıyorlar.

Doğru kişi derken, evleneceğim kişi mi demek istiyorsunuz? Çünkü malum herkes doğru kişiyle evlenmiyor hatta birçok kişi yanlış evlilikler yapıyor. Bazıları eşlerini görür görmez evlenecekleri kişi olduğunu anladıklarını söylüyor, ama bu o kişiyi doğru kişi yapmaz değil mi? Ha derseniz ki evlenmeye nasıl karar verdiniz; oluyor işte birini seviyorsun, zamanla bi şeyler kafanda oturmaya başlıyor. Aynı evi, hayatı paylaşmak istediğine karar veriyorsun ve oluyor. Benim için böyle oldu en azından. Eşim benim için mükemmel kişi mi? Bilmiyorum, ben mutluyum verdiğim karardan. Daha iyi anlaşacağım biri olur muydu belki olurdu ama benim evleneceğim kişi eşimmiş işte. Çevrendeki kızlar da muhtemelen doğru kişiyi değil kendileriyle nikah masasına oturacak kişiyi arıyorlar.
Evlenecek birini bulmak kolay ama önemli olan bu kişinin benimle uyumlu olması. Doğru kisi olarak söylediğim de mutlu bir evlilik sürdürebileceğim bir insan. Çünkü dediğiniz gibi yanlış kişilerle evlenen çok insan var malesef

Back
X